Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog szülinapot Riddick! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog Születésnapot! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Na, az időjósoknak összejött a hétfúi lehűlés megjósolása. Leszakadt az ég. Nem is baj, ha kicsit felfrissül az idő, de nekem aztán jöjjön vissza a nyár. Akarok még balcsira menni idén. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot Riddick Nagyúr! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Riddick, boldog születésnapot Dzséjt, biztosan lesz még itt nyár, elvégre több, mint két hónapig tart még naptár szerint Vagy tovább Mi jöttünk haza Pestről, ott még napsütésbe hajló volt az idő, mire hazaértünk, belefutottunk az esőbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Isten éltessen Riddick. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. (szerkesztve) Boldog szülinapot Riddick! Na, elvoltam az érettségi bizonyítványomért, és lám mit kaptam mellé: Ingyen és bérmentve Ráadásul olyan aranyosak voltak, hogy az azóta életbelépett módosításokat is mellékelték: Utánna még pezsgőt is kaptunk, szóval egész jól ment Szerkesztve: 2013. Június 24. - NorbiLordi Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. A Vaterán szerintem jó pénzért eladhatod. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. A Vaterán szerintem jó pénzért eladhatod. Elég szépen megvan csinálva meg képek se rosszak benne, szerintem megtartom Franc tudja mi lesz jövőre is, változik szerintem megint és akkor később mégtöbbet fog érni Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Köszönöm szépen mindenkinek! Riddick, Gyoka, nektek is boldog szülinapot! Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! Már csak 2 év és 30!!! Durca. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Krande, boldog szülinapot így utólag is! Riddick, Téged is Isten éltessen! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Riddick koma: Boldog Szülinapot Kívánok Neked. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Most láttam Híradóban Cegléden milyen jégeső volt, szélvédőket tört be meg tetőket. Ody titeket megkímélt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Most láttam Híradóban Cegléden milyen jégeső volt, szélvédőket tört be meg tetőket. Ody titeket megkímélt? Bekapcsoltam az elhárító pajzsot. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Pildi, Frenkie, köszönöm szépen! Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Riddick, sok boldogságot Neked. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Bekapcsoltam az elhárító pajzsot. Nagyon jól tetted Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Bekapcsoltam az elhárító pajzsot. A legcsekélyebb kárt sem tehette benne a szánalmas kis bandájuk? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. A legcsekélyebb kárt sem tehette benne a szánalmas kis bandájuk? Kb. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Köszi mindenkinek. Elviselhető volt a nyaralás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Kudar! Mondtam már, hogy aranyos a húgod? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Ja, így én elviselnék még egy telelést is. Dögös leányzó (ha a testvéred, akkor hozd már el egy találkozóra, ha a barátnőd, akkor is ), tengerpart, homokvár. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Dzséjt: igen a húgom. Meghívnád egy sörre mi? Ody: mintha már említetted volna. De nem aranyos, most inkább bronzbarna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Dzséjt: igen a húgom. Meghívnád egy sörre mi? Ody: mintha már említetted volna. De nem aranyos, most inkább bronzbarna. Egyre jobban érdekel ez a Pécsi tali. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. (szerkesztve) Mi pedig megjártuk ismét a veszprémi állatkertet, hazafelé a Balatonról. Ez már szinte hagyomány, hiszen eddig háromból háromszor megtettük, és sosem bántuk meg. Az a hely egyre szebb! Ott van a lakótelep mellett, miközben olyan, mintha erdőben sétálnánk, kicsit olyan vadaspark jellegű, van az állatoknak tere, főleg a Szavanna részen, a Gulya-dombon. Kedvcsináló kép egyik kedvenceimről, a szurikátákról kudar: jó kép, klassz lehetett a nyaralás. Mi is hamarosan indulunk, Split alá fogunk idén menni, ami nagyon hosszú út, de jó lesz délebbre is felfedezni Horvátországot. Szerkesztve: 2013. Június 29. - Pildi Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. (szerkesztve) kudar: jó kép, klassz lehetett a nyaralás. Mi is hamarosan indulunk, Split alá fogunk idén menni, ami nagyon hosszú út, de jó lesz délebbre is felfedezni Horvátországot. "Well...that ood!" Mi is szembetalálkoztunk pár érdekes dologgal. De őt imádtam a legjobban. Szerkesztve: 2013. Június 29. - kudar Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Mi pedig megjártuk ismét a veszprémi állatkertet, hazafelé a Balatonról. Ez már szinte hagyomány, hiszen eddig háromból háromszor megtettük, és sosem bántuk meg. Az a hely egyre szebb! Ott van a lakótelep mellett, miközben olyan, mintha erdőben sétálnánk, kicsit olyan vadaspark jellegű, van az állatoknak tere, főleg a Szavanna részen, a Gulya-dombon. Örülök, hogy tetszett, és bár helyi vagyok, abszolút alá tudom támasztani, hogy mindig újul, mindig csak jobb lesz, akárhányszor arra járok. A legszebb helyen fekvő állatkert közel s távol, még az említett lakótelep ellenére is. A szurikáta nálunk is nagy kedvenc amikor ellátogatunk oda. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.