Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Tud valaki olyan weboldalt ajánlani, ahol online szavazásokat lehet lebonyolítani? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Sulisok kérdőívekre/szavazásokra a google/drive-ban lévő formát szokták használni. Ahogy tudom, teljesen jól működik. Drive/New/Google Forms. Valaki használta már? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Ma tudtam meg, hogy munka-ügyben októberben kiruccanhatok az Egyesült Államokba (Tennessee állam) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. (szerkesztve) Sulisok kérdőívekre/szavazásokra a google/drive-ban lévő formát szokták használni. Ahogy tudom, teljesen jól működik. Drive/New/Google Forms. Valaki használta már? Még nem használtam de majd utánanézek. Pedig volt már szó róla csak elfelejtettem. Pontosan hogyan is kell használni ezt? Ma tudtam meg, hogy munka-ügyben októberben kiruccanhatok az Egyesült Államokba (Tennessee állam) Gratula Bomarr! Végre Te is átruccanhatsz a nagy kék víz túloldalára. Szerkesztve: 2014. Szeptember 2. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Gratula, Bomarr! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Bomarr, gratulálok! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Grat Bomarr! Hideg élelmet ne felejts el vinni, mert saját tapasztalatom alapján a kaja a legrosszabb az Államokban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Gratulálok Bomarr. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Érezd jól magad, aztán nehogy ott is ragadjál Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Érezd jól magad Amerikában Bomarr Egyébként a fővárosban fogsz tartózkodni Nashville-ben? Vagy a másik nagy városban Memphisben? Egyik legjobb Tennessee-ben játszódó film Jim Jarmushtól a Mystery Train. Azzal alapoznék az út előtt, meg a rock'n roll klasszikusokkal Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Köszi mindenkinek Jake: Nashville-be megyek. Köszi az ajánlást, egyébként is keresgetek filmeket, amik a környéken vagy a városban játszódnak. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Bomarr: Ha Tennessee, akkor csakis a Music City lehet a célállomás! Ha van rá időd a Country Music Hall of Fame-t szerintem mindenképpen nézd meg, de én a Music Row-ra és egy NFL meccsre is ellátogatnék a helyedben. Érezd jól magad. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Gratulálok Bomarr, biztosan remek élményekkel térsz majd haza Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 3. Köszi mindenkinek Jake: Nashville-be megyek. Köszi az ajánlást, egyébként is keresgetek filmeket, amik a környéken vagy a városban játszódnak. Egyébként milyen jellegű meló lesz ha nem titok? Az időtartam két hét? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Boldog szülinapodat Phobos kolléga! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Boldog szülinapot az ünnepeltnek! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Egyébként milyen jellegű meló lesz ha nem titok? Az időtartam két hét? Egy IT cég hivott meg mint újságírót az egyik helyi konferenciára. "Csak" egy röpke hét lesz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Erről olvasott/hallott már valaki?: http://index.hu/tech/2014/02/19/tiz_egyetem_maradhat_az_egesz_vilagon/ Feliratkoztam két kurzusra is, az egyik elvileg holnap indulna, de már tegnap megnyitották. Olvasgattam ma az egy-két soros bemutatkozó kommenteket a világ majdnem minden tájáról, rém izgalmas Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Boldog születésnapot, Kudar! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Boldog szülinapot kudar. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Boldog szülinapodat! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Boldog születésnapot, kudarmubat! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. kudarmubat....erre még emlékszik valaki? Köszönöm szépen Dzséjt, Krande, Frenkie és Sky!!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hogy ne emlékeznénk! Boldog születésnapot! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Boldog Születésnapot kudar! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Boldog születésnapot! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Boldogat! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Boldog szülinapot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Sok Boldog Szülinapot kudar! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 5. Boldog szülinapot, kudar! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.