Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Frenkie, Nute, Dzséjt, Palpi, Kudar, Nabo, Sky, Karrde, Rog, köszönöm szépen nektek fórumtársaim. Immáron harmadik éve, hogy itt vagyok, de gondoltam szólok némi szót az utóbbi időszakbeli csekélyebb aktivitásomról itt a fórumon. Idén májusban fogok megküzdeni az Érettségi nevezetű legendás szörnyeteggel, így a buzgó pengeélezés közepette kevesebb időm marad nagyjából mindenre, így szinte mindenhez csak úgy futtában tudtam hozzászólni az eltelt hónapokban. Ígérem, ha a csatának vége, annyit leszek itt, hogy a fejetekre növök. :D

Szerkesztve: - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje:

Gratula!

Más. Athén gyönyörű hely. Csak a két legnagyobb múzeumban elvoltam három-három órát :D EU-s nemzetközi oktatás volt, amiből a legszerencsésebbek évi egyre mehetnek, nekem másfél éve volt az első (akkor Berlinben) És, tanulva a korábbiból: megkértem, hogy a repjegyet visszafelé ne 27 péntekre hanem 30 hétfőre foglalják, két email után megvolt a hosszított hétvége, csak szállást kellett keresnem hozzá.

Mielőtt kérdeznétek, igen, szakmailag is érdekes volt. (Élelmiszerek jelölése és összetétele, egy tavaly decemberben életbe lépett EU-s rendelet kapcsán. Persze ez csak az, hogy mit írhat rá a gyártó amikor épp az igazat akarja ráírni :) )

A Germanwings-en mi is ledöbbentünk.

Hozzászólás ideje:

Ody, Nute, Jake, Pildi, Krande, Rog, Donát: nektek is köszönöm. :)

Gratulálok! És melyik korszak, témakör a szakterületed, ha szabad kíváncsiskodni? :)

Ókor, Egyiptom, azon belül is elsősorban Újbirodalom, 18. dinasztia, főleg az Amarna korszak és az utána követő restaurációs korszak.

Gratulálok Darth Revan! Van elképzelésed, hol helyezkednél el a töri diplomáddal?

Könyvtár, levéltár, valamelyik kulturális intézmény. De van egy szállítmányozós OKJ-s végzettségem is, (bár azzal már 6 éve nem foglalkoztam).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.