Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. (szerkesztve) Lehet nem jó ide akkor majd mozgassátok át! nincs már messze amikor élőben dejarik-ozhatunk http://www.gamestar....tt-valosag.html http://www.youtube.com/watch?v=JHhgIQgpzUo szerk.: Remek imádom az ilyen videókat amit nem jelenít meg :S Szerkesztve: 2015. Október 9. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Azért nem jelent meg, mert rossz linket másoltál be. Az eredeti link ugye ez volt: youtube.com/watch?t=52&v=JHhgIQgpzUo Ebben a t=52& szakasz azt jelenti, hogy a videót az 52. másodperctől indítsa el. Ezeket a kezdő időpontokhoz kötött linkeket viszont a fórum motorja nem tudja kezelni, úgyhogy ki kell venni. A helyes link tehát ez: youtube.com/watch?v=JHhgIQgpzUo Természetesen a legelejére még kell a http://www. is, csak azt most kihagytam, hogy ne alakítsa linkké/videóvá, mert úgy sajnos hajlamos rövidíteni (vagy videóvá alakítani), és így nehézkessé válik a magyarázat. Amúgy klassz kis videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Azért nem jelent meg, mert rossz linket másoltál be. Az eredeti link ugye ez volt: youtube.com/watch?t=52&v=JHhgIQgpzUo Ebben a t=52& szakasz azt jelenti, hogy a videót az 52. másodperctől indítsa el. Ezeket a kezdő időpontokhoz kötött linkeket viszont a fórum motorja nem tudja kezelni, úgyhogy ki kell venni. A helyes link tehát ez: youtube.com/watch?v=JHhgIQgpzUo Természetesen a legelejére még kell a http://www. is, csak azt most kihagytam, hogy ne alakítsa linkké/videóvá, mert úgy sajnos hajlamos rövidíteni (vagy videóvá alakítani), és így nehézkessé válik a magyarázat. Amúgy klassz kis videó. Aha értem köszi, akkor majd mindig az elejére tekerek ha linkelek videót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Aha értem köszi, akkor majd mindig az elejére tekerek ha linkelek videót Azzal nem biztos, hogy előrébb jutsz, mert a link tudtommal nem változik, ha már egyszer bekerült a kezdőidőpont sora. Mondjuk azt sem tudom, hogy ebbe a videóba speciel hogyan került bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Azzal nem biztos, hogy előrébb jutsz, mert a link tudtommal nem változik, ha már egyszer bekerült a kezdőidőpont sora. Mondjuk azt sem tudom, hogy ebbe a videóba speciel hogyan került bele. Úgy, hogy néztem a videót ott ahol be volt ágyazva, majd videó közben (mint kiderült 52 másodpercnél) rányomtam a youtube-ra hogy onnét másoljam a linket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Nekem a Captain Tarth tetszett a legjobban. Az egyik legjobb kategória Persze azoknak vicces igazán, akik tudják, ki bújik meg az öltözék mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 9. Itt egy másik kvíz-játék (filmfelismerő): http://popcorngarage.com/ Elértem a max pontot, de bevallom csaltam és néhol gugliztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldog szülinapot Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldog születésnapot, felség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Sok Boldog Szülinapot Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldog szülinapodat Sheev Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Csoli, Donát, Nabo, Dzséjt, Rog, Krande, nagyon szépen köszönöm nektek! Mostanában sajnos nem nagyon tudtam itt lenni, jól esik, hogy így is felköszöntötök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Isten éltessen Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Nute, Ody nektek is köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldog születésnapot, Palpi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Boldog születésnapot, Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Frenkie, Merr, Wilde, MissKarrde, köszönöm nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Palpi utólag is boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Kockafeszt volt a hétvégén. A lényeg a konkrét legózás volt, több teremben, asztalokon összeborított és padlón-pokrócon felszolgált készletekkel, meg voltak versenyek (kifejezetten felnőtteknek is, hogy anyukák ne csak okoskodjanak a versenyező gyerekek válla fölött) és csak néhány "mindent a szemnek" terepasztal. Ott viszont akadt mit fotóznom http://s51.photobucket.com/user/kerenyi4a/library/Kockafeszt?sort=3&page=1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Jól néznek ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Palpi utólag is boldog születésnapot! Köszönöm szépen Jake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Boldog születésnapot Pildi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Boldog szülinapot! Azt hiszem, nincs jobb ajándék egy SW rajongónak, mint egy születésnapi trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.