csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Ody, én is lemaradtam. Boldog szülinapot tegnapelőtt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. (szerkesztve) Isten éltessen Lada és Leia! Szerkesztve: 2017. Augusztus 3. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Boldog szülinapot az ünnepelteknek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Boldog születésnapot Lada és Leia! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Sok Boldog Szülinapot Lada és Leia! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Ody, utólag is boldog szülinapodat! Új munkahely miatt átmenetileg most kétlaki életet élek Budapest és Miskolc között ezért néha nehezebben tudok ide feljönni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Ody, utólag is boldog szülinapodat! Új munkahely miatt átmenetileg most kétlaki életet élek Budapest és Miskolc között ezért néha nehezebben tudok ide feljönni. Sok sikert az új helyen! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 3. Kedvesek vagytok! Holnap ráveszem, hogy lépjen mán be eccő, legalább megköszönni! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Köszi Fulcrum. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Sok sikert az új helyen! Köszi! Válasz
PrincessLeia Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Köszi mindenkinek, szólt ez az "idegen", hogy gondoltatok rám. Az Ahsokás történetszálnál regisztráltam hirtelen felindulásból, ha még emlékeztek, de alábbhagyott a lelkesedésem utána. A Lázadókra nem tudott rávenni a Zsolti, de ezt a mostani lányosat nézem szorgalmasan. További jó rajongást nektek, sziasztok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Nem elég meggyőző a Zsolti. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Nemigaz. 4évente feljön 1x, és lezsoltizza itt a nagy csolit.. És ja a FoD most a nagy-nagy kiskapu. Tologatom még egy kicsit a válóperes ügyvédet.. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Ne félj, Zsolti, nekünk akkor is csoli maradsz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 4. Ne félj, Zsolti, nekünk akkor is csoli maradsz. Oké Tomikám, megbeszéltük! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 5. (szerkesztve) Velencei-tó XL Ez az úszás is megvan Nem vicc, nehezebb volt a Balaton-átúszásnál, egyrészt a 800 méterrel hosszabb táv miatt, de főleg, mert 28 fokos vízben úszni nem épp felfrissítő. De boldog vagyok, ez is megvan, mellesleg szép a nádas mellett úszkálni. 2 óra 31 perc. Jólesett. Ja, és pont 11:38-kor értem célba Szerkesztve: 2017. Augusztus 5. - Darth Krande Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Bár jócskán lecsúsztam róla, de utólag is boldog szülinapot Ody! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Velencei-tó XL Ez az úszás is megvan Nem vicc, nehezebb volt a Balaton-átúszásnál, egyrészt a 800 méterrel hosszabb táv miatt, de főleg, mert 28 fokos vízben úszni nem épp felfrissítő. De boldog vagyok, ez is megvan, mellesleg szép a nádas mellett úszkálni. 2 óra 31 perc. Jólesett. Ja, és pont 11:38-kor értem célba Miért, a 1138 jelent valamit? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Csak néhány nagyon megszállottnak Ma tetéztem a tegnapit egy Orfű körbeúszással, 4,2 km. Ilyet még nem csináltam, hogy egy hétvégén két úszórendezvény, de most kellően le vagyok fáradva. A víz barátibb volt, másfél km környékén egy kis szembeszéllel (jó vicc, egy szélvédett völgy az egész környék) most szerintem fogok tudni aludni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Boldog születésnapot, kolmilan Krande, gratula, most pihenhetsz egy mozgalmas hétvége után Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Isten éltessen Milán! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Sok Boldog Szülinapot kolmilan! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Boldog szülinapodat, Kolmilan! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Boldog szülinapot Kolmilan! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Ma tetéztem a tegnapit egy Orfű körbeúszással, 4,2 km. Ilyet még nem csináltam, hogy egy hétvégén két úszórendezvény, de most kellően le vagyok fáradva. A víz barátibb volt, másfél km környékén egy kis szembeszéllel (jó vicc, egy szélvédett völgy az egész környék) most szerintem fogok tudni aludni Nohát, én tegnap tettem ugyanezt ugyanott. Az elmúlt egy héten nem voltam, (utólag is) boldog születésnapot Ody, Lada, Leia, illetve kolmilan! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Boldog szülinapot kolmilan! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 6. Boldog szülinapot, kolmilan! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 7. Boldog szülinapot Shettard! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.