Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Isten éltessen, Fulcrum! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Boldog szülinapot, Fulcrum! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Köszönöm mindenkinek a köszöntést. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Boldog Születésnapot Fulcrum 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Boldog születésnapot! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Boldog születésnapot Fulcrum! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Boldog születésnapot, Fulcrum 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Boldog születésnapot! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Hozzászólás ideje: 2018. Május 30. Boldog születésnapot kívánok én is! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Június 8. Hozzászólás ideje: 2018. Június 8. Éppen most értünk haza a JP:Fallen Kingdom-ról. Viharban, ömlő esőben, 45 perc autópályán, 100-110-120-szal. Nagyon durván villámlott végig. Soha ilyet nem láttam, pláne, hogy én vezettem. Bevallom: féltünk. Nem is kicsit. Láttunk felüljáró pillér alatt megállt autót is. Durva volt, na! Sokszor szinte nappali világosság ragyogott fel. Van köztünk hobbi-meteorológus? Mennyi esélyünk lehetett, hogy belénkcsap száguldó autóval? Lakott területen kívül lenni ilyenkor előny vagy hátrány? Mi történt volna, ha belénkcsap? Tényleg stressz alatt vagyunk még, jó hogy a gyerekek nem voltak velünk. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. (szerkesztve) A Faraday kalitka elve alapján teljesen biztonságban voltatok a kocsiban, ugyanis az áram ilyenkor a "ketrec" külső részén fut végig, úgy hogy a "kalitkában" lévők ebből semmit sem éreznek Szerkesztve: 2018. Június 9. - Nabopolasszar 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. köszi! Azért parás volt. Vajon a kocsi műszakilag mit szól egy ilyenhez? Ha monduk leáll és ott rohadunk az sem lett volna valami vicces. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. A repülőbe is nem egyszer csapott már villám, ott is az van amit Nabo írt. No para. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. 1 órával ezelőtt, csoli1138 írta: köszi! Azért parás volt. Vajon a kocsi műszakilag mit szól egy ilyenhez? Ha monduk leáll és ott rohadunk az sem lett volna valami vicces. Engem is mindig ezzel nyugtatnak, hogy nekünk nem lesz bajunk, de azt nehezen tudom elhinni, hogy az autó utána még menetképes lesz. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: A repülőbe is nem egyszer csapott már villám, ott is az van amit Nabo írt. No para. És a repülő ilyenkor megy tovább, mintha mi sem történt volna? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. 7 perccel korábban, Pildi írta: És a repülő ilyenkor megy tovább, mintha mi sem történt volna? Igen. Védve is vannak a rendszerei ha esetleg túltöltődnének a műszerek. Ha nem oldották volna meg, nyáron nehezen lehetne repülni. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Hozzászólás ideje: 2018. Június 9. Ilyenkor inkább a kidőlő fáktól kell félni. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hozzászólás ideje: 2018. Június 10. Hát rosszabb esetben a kocsiban megsütheti az elektronikát, és/vagy leállíthatja a motort is, de az újabb kocsik már jobban védve vannak ez ellen. Amúgy viharban kevés biztonságosabb viselet van, mint egy középkori lemezpáncél, ami beborít tetőtől talpig, pont ezért, mert az elektromos áram a páncél külső felületén halad végig, amíg a belső felületet "békén hagyja". A magasfeszültséggel dolgozó munkások is sokszor használnak drótból szőtt ruhákat pont ebből a célból 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Kevesen vagyunk itt, de gondoltam megér egy kérdést. Immáron 2 éve szenvedek a lábammal, mert egy adduktor sérülésből nem tudok kijönni. A jobb combom felső/belső része fáj, és most már nemcsak futás vagy foci közben, de sajnos ülés vagy járás közben is, és eléggé megkeseríti az életemet. Nem ismertek esetleg bármilyen orvost, aki ilyesmire szakosodott és volt már vele tapasztalatotok? A net persze tele a jobbnál jobb szakemberekkel, de eddig akárhánynál próbálkoztam, inkább csak rosszabb lett. Eddig még annyira nem is volt gáz a dolog, mert bár hiányzott a foci vagy a futás, de a mindennapjaimra nem volt hatással. Most azonban már más a helyzet... szóval ha valakinek lenne egy ismerőse/ötlete, az megtenné, hogy jelzi itt? Köszönöm. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. (szerkesztve) Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe jutottál. Termálfürdő terápiára gyógymasszázzsal kombinálva gondoltál már? Mozgásszervi panaszoknál az tartós javulást eredményezhet. Orvost sajnos nem tudok ajánlani, de talán ebben az irányban érdemes lenne érdeklődni. Anyukám Hévízre jár, neki nagyon sokat segít, de lehet hogy Hajdúszoboszlón is alkalmas erre az ottani gyógyvíz, az hozzátok közelebb van sokkal. Szerkesztve: 2018. Június 12. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Donát, én is sajnálom Nem ismerek én sem ezen a területen orvost, de majd érdeklődöm a munkahelyen, nálunk sok az idősebb kolléga, hátha tudnak valakit ajánlani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. Hozzászólás ideje: 2018. Június 12. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Kevesen vagyunk itt, de gondoltam megér egy kérdést. Immáron 2 éve szenvedek a lábammal, mert egy adduktor sérülésből nem tudok kijönni. A jobb combom felső/belső része fáj, és most már nemcsak futás vagy foci közben, de sajnos ülés vagy járás közben is, és eléggé megkeseríti az életemet. Nem ismertek esetleg bármilyen orvost, aki ilyesmire szakosodott és volt már vele tapasztalatotok? A net persze tele a jobbnál jobb szakemberekkel, de eddig akárhánynál próbálkoztam, inkább csak rosszabb lett. Eddig még annyira nem is volt gáz a dolog, mert bár hiányzott a foci vagy a futás, de a mindennapjaimra nem volt hatással. Most azonban már más a helyzet... szóval ha valakinek lenne egy ismerőse/ötlete, az megtenné, hogy jelzi itt? Köszönöm. Sajnálatos, hogy még mindig benne vagy. Azt hittem már el is felejtetted. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Nálunk olyan vihar volt tegnap, fakidőlés és ami hozzá jár, hogy még a mai napig nincs net sem. Persze ez legyen a legnagyobb probléma 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Én eléggé félek a vihartól, pont a kidőlő fák miatt. Már nagyon várom, hogy vége legyen a mindennapos megjelenésüknek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Itt is esett rendesen, meg fújt is. Szerencsére a városi házrengeteg megóv minket a nagyobb károktól. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, MissKarrde írta: hogy még a mai napig nincs net sem. Akkor postagalambbal posztoltál?! Szerkesztve: 2018. Június 14. - Darth Cupsy Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. 11 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Akkor postagalambbal posztoltál?! Reggel, munkaidőben? Találgass De mobilról is tudok írni, ha nagyon muszáj, bár nem szeretem. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. Hozzászólás ideje: 2018. Június 14. 10 perccel korábban, MissKarrde írta: Reggel, munkaidőben? Találgass De mobilról is tudok írni, ha nagyon muszáj, bár nem szeretem. Jó, sejtettem, csak adta magát, gondoltam beírom poénnak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. Hozzászólás ideje: 2018. Június 15. 22 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Jó, sejtettem, csak adta magát, gondoltam beírom poénnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Isten éltessen Krande! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Hozzászólás ideje: 2018. Június 22. Boldog Szülinapot! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.