Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Barátnőm "csak" 6 órája van úton, hogy megtegyen 100 km távolságot vonattal... Az semmi... nekem tegnap akart hazajönni egyik haverom Pestről Nyíregyre és a tegnap délutáni/esti vonattal ma reggelre ért ide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Wilde Nyíregyi vagy? Unokatesóm is ugyan így járt. Pestről Nyíregyre vonattal. Délután indult tegnap, ma hajnal 6 körül Debrecenbe, onnan nem ment tovább a vonat. Autóval hozták haza onnan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Igen, itt születtem, meg itt éltem sokáig, de már két éve Pesten lakok, emellett gyakran előfordulok itthon is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Nem semmi milyen idő van itt is. Szakad a hó már vagy 10 órája. Karrde ki bírtál menni az ajtón? Nálunk meg ( +10 km körzetben) - egyedül az országban - nulla centiméter hó van. Kivételesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Biztos használtad az Erőt R2! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Biztos használtad az Erőt R2! Jó is lenne, ha egy 10 km-es körzetben tudnék Erő-burkot képezni a város fölé... De egy asztrodroid ilyenre nem képes - az időjárás csak visszaadta a múltkorit, mikor nálunk volt cudar idő. Vagy csupán valakinek fönn nem tetszik az új pápa... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. (szerkesztve) Nagyon sajnálok mindenkit, aki megrekedt valahol útközben ebben az időben. Nem tudom, mi rosszabb, vonaton vagy autóban, de maradjunk annyiban, hogy legjobb ilyen időben otthon. Ki sem mozdulni, ha nem muszáj. Mi is úgy ástuk ki magunkat a házból reggel, mert teljesen befújta hóval az ajtókat a szél. Szerkesztve: 2013. Március 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Pécsen már most olvad. Kb feleannyi a hó mint reggel volt, pedig egész délelőtt esett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Nekem nem jött semmi. Nekem sem Arra tippelek, hogy a telefonkönyv-letiltás lehet az oka, nálam legalább is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 15. Közben már kaptam. Azt írják ne hagyjam el a gépjárművem, de ha kifogy az üzemanyag akkor üljek át másik gépjárműbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Kicsit amúgy ironikus, hogy március 15-én az osztrákok küldenek nekünk hókotrókat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 16. Közben már kaptam. Azt írják ne hagyjam el a gépjárművem, de ha kifogy az üzemanyag akkor üljek át másik gépjárműbe. Még mindig nem, szóval most már hagyjanak ki végleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Boldog születésnapot, Merr-Sonn! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 18. Boldog szülinapot Merr-Sonn. Jövőre már koccinthatsz is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog születésnapot, szomszéd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog születésnapot, Merr-Sonn! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Ez a majd 5 perces kisfilm valami elképesztő...kreatív és ötletes. Sci-fi/akció keverék, de a hangsúly inkább az akción van. :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog szülinapot Merr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. (szerkesztve) Hát ez óriási volt Jake! Isten éltessen Merr! Szerkesztve: 2013. Március 19. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. (szerkesztve) Boldog szülinapot Merr-Sonn. Jövőre már koccinthatsz is. Legalábbis hivatalosan Nagyon szépen köszönöm azoknak, akik eddig felköszöntöttek, és hát az a nagy helyzet, hogy a fórumos tagságom már két napja betöltötte első életévét, így alkalmasnak találom ezt a napot, hogy néhány szóban kifejezzem mit jelentett nekem ez az egy év. Először is szeretném megköszönni Ody Mandrellnek, hogy már egy éve itt lehetek Azt kell mondjam, hogy bő másfél évvel ezelőtt, amikor megakadt a szemem a fórumon, mármint rátaláltam, nagyon megörültem, mert soha addig nem láttam egy ilyen sokszínű, kedves, igazi rajongókat felvonultató SW társaságot, mint amilyenek Ti vagytok. Ez alatt az egy év alatt jobban megismerhettem a Sagát mint azelőtt bármikor, és ezt Nektek köszönhetem. Voltak itt pozitív és negatív szereplők is (na azért a negatívak nem olyan sokan ), akikkel remekül lehetett eszmecserét folytatni, vitázni kedvenc űroperánkról. Legfőképpen a TCW előrehaladásával együtt járó találgatások, sejtegetések témájában szerettem a fórum aktív tagja lenni, bár az utóbbi időben a Donát mester féle kvíz is nagyban segített, hogy belerázódjak a társaság magjába. Valamennyiőtökkel nagyon jól lehetett beszélgetni, eszmefuttatást végezni. Ami engem a kezdeti időszakban meglepett, -hisz "naiv voltam és fiatal"-, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy kaliberű magyar SW rajongói tábor rendelkezik egy ilyen nagyszerű fórummal. De az idő haladtával még jobban megszerettem a közösséget, hisz bár a Saga (és feltehetően az Erő) összeköt minket rajongókat, itt mindenki egyén, mindenkinek megvan a maga pozitív illetve negatív véleménye a Saga egyes részeiről, és ez az, ami igazán segített abban, hogy az olyan fanok szintjére emelkedjek, mint Ti. Szeretném megköszönni bárkinek, aki a kezdetekkor utat mutatott nekem, és kisegített a fórum útvesztőiben. Egy szó mint száz, egy olyan év telt el itt veletek a fórumon, amely tökéletes alapozásnak bizonyult ahhoz, hogy még jobban belerázódjak és folytassam az oldal látogatását. Mégegyszer köszönöm mindenkinek ezt a tartalmas egy évet, amely során a tudásom rengeteget gyarapodott, és amely során olyan beszélgetőpartnerekre találtam, akiket jobb, ha megbecsül az ember. Fórumbeli második működési évemet ezennel megnyitom. szerk: Nem hiszi el valaki, hogy egy ilyen fórum sokat tud segíteni a magányos rajongónak? Akkor számolja meg a "köszönet" szó darabszámát. Szerkesztve: 2013. Március 19. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog Születésnapot Merr-Sonn-nak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Merr-Sonn, Boldog Születésnapot! Nagyon jó volt olvasni az érzéseket, amik kitörtek belőled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Hát ez óriási volt! Eljön majd az idő, amikor ilyen grafikája lesz az FPS játékoknak Érdekes lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Sok boldogságot Merr ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Szép gondolatok Merr, örülünk ha megtaláltad itt a számításod. Isten éltessen még nagyon sokáig, akár velünk akár nélkülünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 19. Először is szeretném megköszönni Ody Mandrellnek, hogy már egy éve itt lehetek Azt kell mondjam, hogy bő másfél évvel ezelőtt, amikor megakadt a szemem a fórumon, mármint rátaláltam, nagyon megörültem, mert soha addig nem láttam egy ilyen sokszínű, kedves, igazi rajongókat felvonultató SW társaságot, mint amilyenek Ti vagytok. Ez alatt az egy év alatt jobban megismerhettem a Sagát mint azelőtt bármikor, és ezt Nektek köszönhetem. Voltak itt pozitív és negatív szereplők is (na azért a negatívak nem olyan sokan ), akikkel remekül lehetett eszmecserét folytatni, vitázni kedvenc űroperánkról. Legfőképpen a TCW előrehaladásával együtt járó találgatások, sejtegetések témájában szerettem a fórum aktív tagja lenni, bár az utóbbi időben a Donát mester féle kvíz is nagyban segített, hogy belerázódjak a társaság magjába. Valamennyiőtökkel nagyon jól lehetett beszélgetni, eszmefuttatást végezni. Ami engem a kezdeti időszakban meglepett, -hisz "naiv voltam és fiatal"-, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy kaliberű magyar SW rajongói tábor rendelkezik egy ilyen nagyszerű fórummal. De az idő haladtával még jobban megszerettem a közösséget, hisz bár a Saga (és feltehetően az Erő) összeköt minket rajongókat, itt mindenki egyén, mindenkinek megvan a maga pozitív illetve negatív véleménye a Saga egyes részeiről, és ez az, ami igazán segített abban, hogy az olyan fanok szintjére emelkedjek, mint Ti. Szeretném megköszönni bárkinek, aki a kezdetekkor utat mutatott nekem, és kisegített a fórum útvesztőiben. Egy szó mint száz, egy olyan év telt el itt veletek a fórumon, amely tökéletes alapozásnak bizonyult ahhoz, hogy még jobban belerázódjak és folytassam az oldal látogatását. Mégegyszer köszönöm mindenkinek ezt a tartalmas egy évet, amely során a tudásom rengeteget gyarapodott, és amely során olyan beszélgetőpartnerekre találtam, akiket jobb, ha megbecsül az ember. Fórumbeli második működési évemet ezennel megnyitom. szerk: Nem hiszi el valaki, hogy egy ilyen fórum sokat tud segíteni a magányos rajongónak? Akkor számolja meg a "köszönet" szó darabszámát. :clap: Ezt annyira jó volt olvasni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.