Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kedves társaim a fórumon. Személy szerint Dei, Donát, Pildi, Merr Sonn, Nabopolasszar (a "Boldogat"-nak is nagyon örülök), Wilde, Ody Mandrell, Darth Krande, Miss Karde, Darth Riddick, Nute Gunray, Darth Sky , Darth Revan9 és Darth Raven , Jake Sully, Dzséjt és Frenkie. Nagyon köszönöm nektek a köszöntést. Nagyon jól esett.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

NorbiLordi, érettségi jól sikerült? :) (gondolom az írásbelin most már túl vagy)

Eredményre még várok ami az írásbelit illetti, most 1 hétig pihenek ahogy tanárok mondták, utánna nekiállok a szóbelit tanulni :D Valószínűleg matekot jövőhéten megtudom, tanár amilyen jófej Facebook-on elküldi üzenetben :D

Hozzászólás ideje:

A TCW topikból áthozva a 'The Wrong Jedi' június 7-i sugárzási dátumával kapcsolatban:

Oh, nooo... mit ád az ég megint... :cry:

Most meg mi a baj? Hisz ez is valami..

Semmi baj vele, csak furcsán alakul az élet. IRL elég jól kitoltak velem a melóhelyen. Illetve onnan. S én is pont aznap fogok leballagni a magam nagy lépcsőjén. Már ha érthető a finom párhuzam. Pedig a franc se akart hasonlítani. Semennyire. A plágium nem szép dolog, még az élettől sem.

Hozzászólás ideje:

Téged is elbocsájtottak Gunji?

Hát igen, így megy ez unortodoxiában... :/ Két évtized becsületes meló nem számít semmit, csak a nyalás.

De legalább lesz időm nyáron újranézni a TCW-t és az új zenei projektemmel foglalkozni. Amikor elkezdődött az ötödik évad, rájöttem, hogy relatíve egyszerűen lehet zenét kinyerni az epizódokból. Olyan zenét, ami nagyrészt nem tartalmaz beszédet: az 5.1-es hangból törölni kell a centert. Annyira nem tökéletes módszer, de sokszor egész jó eredményt ad. A másik projektem az s5 final trailer magyarítása volt, ebben kicsit elakadtam az ötödik évad monó hangja miatt, mert két-három mondatról nem sikerült lecsupaszítani az eredeti zenét és az nagyon belehallatszik. Ezért lenne jó legalább egy sztereó magyar hang. De azért az se lett annyira rossz. :)

Szerkesztve: - gunji

Hozzászólás ideje:

Elsőre "csak" 6591 pontot értem el.. :para: (kérdés mennyire számít ez jónak)

http://www.geoguessr.com/

Bökj a jobb felső világtérképre és találd ki, a Föld melyik pontján vagy , majd Make Guess gombra. 5 próbálkozásod van.

Gunji, sok sikert a továbbiakban...

Hozzászólás ideje:

Ez de jó játék... elsőre 9440 pontot kaptam, de rögtön az első helyre Dél-Amerika helyett Dél-Európát nyomtam be, úgyhogy ott sokat vesztettem...

Hozzászólás ideje:

Tényleg jó játék. Nekem 9768 pontot sikerült szereznem, de ezt a Dél-Amerika helyett Dél-Európa dolgot én is bebuktam az első tipp alkalmával. :)

Hozzászólás ideje:

Nem néztem meg a pontokat ennyire pontosan, de nem lehetett túl sok. Eléggé peches voltam, és csupa kietlen tájat kaptam, néha egy-egy betonúttal vagy épülettel, vagy szimpla kisvárosképet univerzális járművekkel. Teljes földrészeket is tévedtem olykor, szóval majd gyakorolok néha, nagyon jópofa :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó ez a geoguessr. Főleg oinnantól hogy rájöttem nem kell egy kép alapján tippelgetni hanem tudok "sétálni" a környéken. Egyből lett 10037 pontom pedig addig az ötezer is ritkán jött össze :pill::peace:

Hozzászólás ideje:

Az erőre is szükségük volt azoknak a rendőröknek, akiket egy sci-fi találkozó helyszínére vezényeltek ki, miután két tábor összecsapott: a Star Wars és a Doctor Who rajongói nem fértek meg egymás mellett.

http://webbulvar.hu/tart/cikk/d/0/173398/1/bulvar/Osszecsaptak_a_sotet_erok_Star_Wars_kontra_Ido_Urai

Durva :lol:

Hozzászólás ideje:

Nekem elsőre 9544 pont, mindig 500-600 km-eket tévedtem, meg egyszer egy ezrest :D

Nekem kétszer sikerült csak 200 km körül tévednem, nagyon megörültem neki, miután jó néhányszor a földrész sem stimmelt :D

Az erőre is szükségük volt azoknak a rendőröknek, akiket egy sci-fi találkozó helyszínére vezényeltek ki, miután két tábor összecsapott: a Star Wars és a Doctor Who rajongói nem fértek meg egymás mellett.

Ott kellett volna lennem, rém mókásnak találtam volna a helyzetet :hehe:

Hozzászólás ideje:

2 perccel ezelőtt nagyon jó hírt kaptam. Engem választottak ki egy cégnél, kedden megyek szerződést kötni, szerdán pedig már dolgozom. Hát k*rvára örülök. Szerintem este bontok egy sört. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.