Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 24. Rog, hát ezt kemény volt olvasni. Teljesen értem amiről írtál, ugyanezt éltük át mi is anno. Anyu már 2 és fél éve meghalt szintén rákban, de nem mondanám hogy sikerült elengednem. Sok kitartást kívánok neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 24. Részvétem Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 24. Én is sajnálom a történteket, Rog! Némiképp ismerős a szituáció... kitartást a továbbiakhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Rog, sok erőt kívánok neked! Isten segítsen téged és szeretteidet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Ezek elég szörnyű dolgok Rog. Kívánom, hogy forduljon jobbra a sorsod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Köszi pajtosok! Rohadt egy dolog tud lenni ez az élet. Az tuti. Reméljük, hogy akár az ezen közösséghez való tartozás és aktív részvétel is segíthet a pszichés felépülésben. Én is remélem. Édesanyádat nagyon sajnálom. NE FELEJTSD EL, akkor az emléke veled marad. Egy szülő számára ez a maximum, ami történhet. Mennyi idős volt? 55 éves. Amúgy a felejtés nem hinném hogy egykönnyen felütné a fejét. A szárazabb időszak beállta után minden héten elzarándokolok egyszer vagy ritkábban kétszer a sírjához. Plusz a házimunkázás se enged felejteni mert aközben belémnyilall hogy azt valamikor Ő is csinálta. Anyu már 2 és fél éve meghalt szintén rákban Nagyon sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Részvétem Rog :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Rog, sok kitartást kívánok én is Neked. Továbbá azt gondolom, hogy hatott az a gyógyszer. Lehet, annak köszönhetően volt annyi lelkierőd, hogy visszatérj, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 25. Nektek is köszi! Továbbá azt gondolom, hogy hatott az a gyógyszer. Lehet, annak köszönhetően volt annyi lelkierőd, hogy visszatérj, nem? Én is így gondolom. Valamelyest javítottak a bogyók a hangulatomon. Ahogy észrevettem az étvágyam is javult valamennyit mert már lehangolt állapotban is tudok kajálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 26. Nektek is köszi! Én is így gondolom. Valamelyest javítottak a bogyók a hangulatomon. Ahogy észrevettem az étvágyam is javult valamennyit mert már lehangolt állapotban is tudok kajálni. Lényeg hogy ne hagyd el magad. Oké, tudom nem éppen a legjobb tanács... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 27. Szerintem megteszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Boldog szülinapodat Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Boldog szülinapot Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Régi társam, Coce! Isten éltessen sokáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 28. Sok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Akinek fáj a foga egy nCore meghívóra szóljon, tudok küldeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 29. Ma volt az országos kompetenciamérés, röpke 4 óra alatt lezavartuk, de néhol a szövegértési részben olyan hülye kérdések (és szövegrészek) voltak, amikre alig tudtam időben választ találni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 31. Akinek fáj a foga egy nCore meghívóra szóljon, tudok küldeni. Nem tudom mennyire aktuális még, de lehet hogy érdekelne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Nem tudom mennyire aktuális még, de lehet hogy érdekelne... Dobsz egy üzit az email címeddel és küldöm is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Dobsz egy üzit az email címeddel és küldöm is Előre is köszi, írtam egy PM-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Coce, sok boldogságot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 2. Boldog születésnapot Ki-Adi-Mundinak is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Ma lehetett megnézni az írásbeli érettségiket. A matekom 66%, a magyarom 91%, mind az angol, mind az emelt törim 85% lett + van még 10.-ből egy latin 91%-om. Ha ezt nem rontom le a szóbelikkel, akkor simán felvesznek a régészetre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Hajrá-hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Szép, akkor hajrá a szóbelikkel! Egyébiránt fantasztikus hivatást választasz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Ma lehetett megnézni az írásbeli érettségiket. A matekom 66%, a magyarom 91%, mind az angol, mind az emelt törim 85% lett + van még 10.-ből egy latin 91%-om. Ha ezt nem rontom le a szóbelikkel, akkor simán felvesznek a régészetre Gratulálok, és valóban jó kis szakma felé hajtasz. Apám is dolgozott régészként, és én is bele-bele pillanthattam, konkrétan emiatt az egyik hobbim a történelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Sok sikert! Szerintem is tök jó irányba indultál el! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Hajrá, és egyetértek az előttem szólókkal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Mindent bele! A leletek már alig várják hogy előkerítsd őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.