Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog szülinapot Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot, Riddick! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Na, az időjósoknak összejött a hétfúi lehűlés megjósolása. Leszakadt az ég. Nem is baj, ha kicsit felfrissül az idő, de nekem aztán jöjjön vissza a nyár. Akarok még balcsira menni idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Boldog születésnapot Riddick Nagyúr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Riddick, boldog születésnapot Dzséjt, biztosan lesz még itt nyár, elvégre több, mint két hónapig tart még naptár szerint Vagy tovább Mi jöttünk haza Pestről, ott még napsütésbe hajló volt az idő, mire hazaértünk, belefutottunk az esőbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Isten éltessen Riddick. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. (szerkesztve) Boldog szülinapot Riddick! Na, elvoltam az érettségi bizonyítványomért, és lám mit kaptam mellé: Ingyen és bérmentve Ráadásul olyan aranyosak voltak, hogy az azóta életbelépett módosításokat is mellékelték: Utánna még pezsgőt is kaptunk, szóval egész jól ment Szerkesztve: 2013. Június 24. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. A Vaterán szerintem jó pénzért eladhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. A Vaterán szerintem jó pénzért eladhatod. Elég szépen megvan csinálva meg képek se rosszak benne, szerintem megtartom Franc tudja mi lesz jövőre is, változik szerintem megint és akkor később mégtöbbet fog érni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Köszönöm szépen mindenkinek! Riddick, Gyoka, nektek is boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok! Már csak 2 év és 30!!! Durca. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Krande, boldog szülinapot így utólag is! Riddick, Téged is Isten éltessen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Riddick koma: Boldog Szülinapot Kívánok Neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Most láttam Híradóban Cegléden milyen jégeső volt, szélvédőket tört be meg tetőket. Ody titeket megkímélt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Most láttam Híradóban Cegléden milyen jégeső volt, szélvédőket tört be meg tetőket. Ody titeket megkímélt? Bekapcsoltam az elhárító pajzsot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Pildi, Frenkie, köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Riddick, sok boldogságot Neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Bekapcsoltam az elhárító pajzsot. Nagyon jól tetted Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Bekapcsoltam az elhárító pajzsot. A legcsekélyebb kárt sem tehette benne a szánalmas kis bandájuk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. A legcsekélyebb kárt sem tehette benne a szánalmas kis bandájuk? Kb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Köszi mindenkinek. Elviselhető volt a nyaralás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Kudar! Mondtam már, hogy aranyos a húgod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Ja, így én elviselnék még egy telelést is. Dögös leányzó (ha a testvéred, akkor hozd már el egy találkozóra, ha a barátnőd, akkor is ), tengerpart, homokvár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Dzséjt: igen a húgom. Meghívnád egy sörre mi? Ody: mintha már említetted volna. De nem aranyos, most inkább bronzbarna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Dzséjt: igen a húgom. Meghívnád egy sörre mi? Ody: mintha már említetted volna. De nem aranyos, most inkább bronzbarna. Egyre jobban érdekel ez a Pécsi tali. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. (szerkesztve) Mi pedig megjártuk ismét a veszprémi állatkertet, hazafelé a Balatonról. Ez már szinte hagyomány, hiszen eddig háromból háromszor megtettük, és sosem bántuk meg. Az a hely egyre szebb! Ott van a lakótelep mellett, miközben olyan, mintha erdőben sétálnánk, kicsit olyan vadaspark jellegű, van az állatoknak tere, főleg a Szavanna részen, a Gulya-dombon. Kedvcsináló kép egyik kedvenceimről, a szurikátákról kudar: jó kép, klassz lehetett a nyaralás. Mi is hamarosan indulunk, Split alá fogunk idén menni, ami nagyon hosszú út, de jó lesz délebbre is felfedezni Horvátországot. Szerkesztve: 2013. Június 29. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. (szerkesztve) kudar: jó kép, klassz lehetett a nyaralás. Mi is hamarosan indulunk, Split alá fogunk idén menni, ami nagyon hosszú út, de jó lesz délebbre is felfedezni Horvátországot. "Well...that ood!" Mi is szembetalálkoztunk pár érdekes dologgal. De őt imádtam a legjobban. Szerkesztve: 2013. Június 29. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 29. Mi pedig megjártuk ismét a veszprémi állatkertet, hazafelé a Balatonról. Ez már szinte hagyomány, hiszen eddig háromból háromszor megtettük, és sosem bántuk meg. Az a hely egyre szebb! Ott van a lakótelep mellett, miközben olyan, mintha erdőben sétálnánk, kicsit olyan vadaspark jellegű, van az állatoknak tere, főleg a Szavanna részen, a Gulya-dombon. Örülök, hogy tetszett, és bár helyi vagyok, abszolút alá tudom támasztani, hogy mindig újul, mindig csak jobb lesz, akárhányszor arra járok. A legszebb helyen fekvő állatkert közel s távol, még az említett lakótelep ellenére is. A szurikáta nálunk is nagy kedvenc amikor ellátogatunk oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.