Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Nem tud valaki egy oldalt, ahol online élő egyenesben lehet nézni az Rtl klubot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Nem tud valaki egy oldalt, ahol online élő egyenesben lehet nézni az Rtl klubot? Én nem, de ha beírod, hogy Rtl klub online stream akkor biztos kidob vmi okosságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Boldog születésnapot Rog! Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Nem tud valaki egy oldalt, ahol online élő egyenesben lehet nézni az Rtl klubot? Én ezt "szoktam" használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Jaj ne.. http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20131107-veszelyben-a-szelidgesztenye.html?sec-top Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Mi a suliban énekórán is énekeltük ezt, ráadásul kánonban. Annyira imádtam, hogy hihetetlen. Volt egy hangulata, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Ha már mozgalmi zene. Túl fiatal vagyok hogy emlékezzek ilyesmire, de annyira zavart hogy a nálam tapasztaltabbak ismerik én meg nem, hogy rákerestem. De folytassuk a Zene topikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Darth Revan9, Sok Boldog Születésnapot Kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Még egy szülinapos! Boldogadat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Füled Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Sok Boldog Szülinapot Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Jake, Krande, kudar, Rog, Nabo, Dzséjt:nagyon köszönöm szépen mindegyikőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Frenkie: köszönöm szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Üdv Revan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog születésnapot, Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Füled érjen Yodáig, Revan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Sok boldog születésnapot, Revan! Ma a testvéremmel egy Szolnok - Zagyvarékas (itt lakunk) túrára indultunk (10-12 km), először végig a gáton, a Zagyva folyó mellett (holnap mutatok képeket), aztán erdőn, mezőn, földeken át, hazáig. Emlékezetes túra volt, láttunk őzet (előttünk vágott át a csapáson), nyuszikat, kutyát, macskát, nyulat, tehenet, ludat, lovat (nekünk akart támadni). Tök jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Boldog születésnapot, Revan Donát, szép lehetett. Én is voltam kirándulni, de a suliba, leadtam a szakmai gyakorlatos papírokat és a szakdolgozatot Aztán irány a mozi, mert megérdemeltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Húha, na akkor tényleg! Remélem tetszett amit néztél. Most nagyon dőlj hátra és pihenjél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Ody, Wilde, Nute, Sky, Sinistra, Donát, Karrde: mindenkinek köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 10. (szerkesztve) Hnéééé, Shettard-nak is ma van a bokáig érő napja Boldogat belőle, és még sok hasonlót! Wow, rákerestem az utolsó hozzászólásokra, amikben valaki említette a nevem, és idén ez volt az egyetlen... szívmelengető, hogy valaki megemlékezett rólam! Persze nem tudom elítélni azokat sem, akik nem, hiszen kb. 6 éve lehetett, hogy utoljára itt jártam. Szinte hihetetlen. Na és persze én is sok születésnapi jókívánságot kihagytam azóta Nem indult a születésnapom valami fényesen amúgy, a főnököm majdnem sikeresen jól keresztbetett nekem aznapra, de aztán sikerült elszabadulnom a munkahelyemről idejében, úgyhogy végül nem alakult rosszul! Szerkesztve: 2013. November 10. - Shettard Hart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Boodogat meg egy rekesz sort vagy paleszt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Wow, rákerestem az utolsó hozzászólásokra, amikben valaki említette a nevem, és idén ez volt az egyetlen... szívmelengető, hogy valaki megemlékezett rólam! Persze nem tudom elítélni azokat sem, akik nem, hiszen kb. 6 éve lehetett, hogy utoljára itt jártam. Szinte hihetetlen. Na és persze én is sok születésnapi jókívánságot kihagytam azóta Nem indult a születésnapom valami fényesen amúgy, a főnököm majdnem sikeresen jól keresztbetett nekem aznapra, de aztán sikerült elszabadulnom a munkahelyemről idejében, úgyhogy végül nem alakult rosszul! Üdv újra itt! Nem számítanak az évek Shettard! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Üdv újra itt! Nem számítanak az évek Shettard! Köszönöm! Jó ideje olvasgatok már itt megint, de most kedvem lett írni is. Hát elég hihetetlen, még 16 éves sem voltam, mikor utoljára posztoltam, ha a mai napot nem számítjuk... teljesen más élet, teljesen más problémákkal. Furcsa visszaolvasni, milyen hülyeségeket írtam a hozzászólásaimban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Húha, na akkor tényleg! Remélem tetszett amit néztél. Most nagyon dőlj hátra és pihenjél. Jók voltak, a filmesben írtam róluk Sajnos még nincs hátradőlés, majd január után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.