Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Nem tud valaki egy oldalt, ahol online élő egyenesben lehet nézni az Rtl klubot? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Nem tud valaki egy oldalt, ahol online élő egyenesben lehet nézni az Rtl klubot? Én nem, de ha beírod, hogy Rtl klub online stream akkor biztos kidob vmi okosságot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Boldog születésnapot Rog! Köszi szépen! Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Nem tud valaki egy oldalt, ahol online élő egyenesben lehet nézni az Rtl klubot? Én ezt "szoktam" használni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Jaj ne.. http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20131107-veszelyben-a-szelidgesztenye.html?sec-top Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Mi a suliban énekórán is énekeltük ezt, ráadásul kánonban. Annyira imádtam, hogy hihetetlen. Volt egy hangulata, az biztos Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. November 8. Ha már mozgalmi zene. Túl fiatal vagyok hogy emlékezzek ilyesmire, de annyira zavart hogy a nálam tapasztaltabbak ismerik én meg nem, hogy rákerestem. De folytassuk a Zene topikban. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Darth Revan9, Sok Boldog Születésnapot Kívánok! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Még egy szülinapos! Boldogadat! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Sok Boldog Szülinapot Revan! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldogat! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog születésnapot! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Jake, Krande, kudar, Rog, Nabo, Dzséjt:nagyon köszönöm szépen mindegyikőtöknek! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog szülinapot. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Frenkie: köszönöm szépen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Üdv Revan. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog születésnapot! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog születésnapot! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Boldog születésnapot, Revan! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Füled érjen Yodáig, Revan Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Hozzászólás ideje: 2013. November 9. Sok boldog születésnapot, Revan! Ma a testvéremmel egy Szolnok - Zagyvarékas (itt lakunk) túrára indultunk (10-12 km), először végig a gáton, a Zagyva folyó mellett (holnap mutatok képeket), aztán erdőn, mezőn, földeken át, hazáig. Emlékezetes túra volt, láttunk őzet (előttünk vágott át a csapáson), nyuszikat, kutyát, macskát, nyulat, tehenet, ludat, lovat (nekünk akart támadni). Tök jó volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Boldog születésnapot, Revan Donát, szép lehetett. Én is voltam kirándulni, de a suliba, leadtam a szakmai gyakorlatos papírokat és a szakdolgozatot Aztán irány a mozi, mert megérdemeltem Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Húha, na akkor tényleg! Remélem tetszett amit néztél. Most nagyon dőlj hátra és pihenjél. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Ody, Wilde, Nute, Sky, Sinistra, Donát, Karrde: mindenkinek köszönöm szépen! Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Hozzászólás ideje: 2013. November 10. (szerkesztve) Hnéééé, Shettard-nak is ma van a bokáig érő napja Boldogat belőle, és még sok hasonlót! Wow, rákerestem az utolsó hozzászólásokra, amikben valaki említette a nevem, és idén ez volt az egyetlen... szívmelengető, hogy valaki megemlékezett rólam! Persze nem tudom elítélni azokat sem, akik nem, hiszen kb. 6 éve lehetett, hogy utoljára itt jártam. Szinte hihetetlen. Na és persze én is sok születésnapi jókívánságot kihagytam azóta Nem indult a születésnapom valami fényesen amúgy, a főnököm majdnem sikeresen jól keresztbetett nekem aznapra, de aztán sikerült elszabadulnom a munkahelyemről idejében, úgyhogy végül nem alakult rosszul! Szerkesztve: 2013. November 10. - Shettard Hart Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Boodogat meg egy rekesz sort vagy paleszt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Wow, rákerestem az utolsó hozzászólásokra, amikben valaki említette a nevem, és idén ez volt az egyetlen... szívmelengető, hogy valaki megemlékezett rólam! Persze nem tudom elítélni azokat sem, akik nem, hiszen kb. 6 éve lehetett, hogy utoljára itt jártam. Szinte hihetetlen. Na és persze én is sok születésnapi jókívánságot kihagytam azóta Nem indult a születésnapom valami fényesen amúgy, a főnököm majdnem sikeresen jól keresztbetett nekem aznapra, de aztán sikerült elszabadulnom a munkahelyemről idejében, úgyhogy végül nem alakult rosszul! Üdv újra itt! Nem számítanak az évek Shettard! Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Üdv újra itt! Nem számítanak az évek Shettard! Köszönöm! Jó ideje olvasgatok már itt megint, de most kedvem lett írni is. Hát elég hihetetlen, még 16 éves sem voltam, mikor utoljára posztoltam, ha a mai napot nem számítjuk... teljesen más élet, teljesen más problémákkal. Furcsa visszaolvasni, milyen hülyeségeket írtam a hozzászólásaimban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Hozzászólás ideje: 2013. November 10. Húha, na akkor tényleg! Remélem tetszett amit néztél. Most nagyon dőlj hátra és pihenjél. Jók voltak, a filmesben írtam róluk Sajnos még nincs hátradőlés, majd január után Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.