Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem tud valaki egy oldalt, ahol online élő egyenesben lehet nézni az Rtl klubot?

Én nem, de ha beírod, hogy Rtl klub online stream akkor biztos kidob vmi okosságot. :)

Hozzászólás ideje:

Mi a suliban énekórán is énekeltük ezt, ráadásul kánonban. Annyira imádtam, hogy hihetetlen. :D

Volt egy hangulata, az biztos :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha már mozgalmi zene. Túl fiatal vagyok hogy emlékezzek ilyesmire, de annyira zavart hogy a nálam tapasztaltabbak ismerik én meg nem, hogy rákerestem.

De folytassuk a Zene topikban.

Hozzászólás ideje:

Sok boldog születésnapot, Revan! :)

Ma a testvéremmel egy Szolnok - Zagyvarékas (itt lakunk) túrára indultunk (10-12 km), először végig a gáton, a Zagyva folyó mellett (holnap mutatok képeket), aztán erdőn, mezőn, földeken át, hazáig. Emlékezetes túra volt, láttunk őzet (előttünk vágott át a csapáson), nyuszikat, kutyát, macskát, nyulat, tehenet, ludat, lovat (nekünk akart támadni). Tök jó volt. :)

Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot, Revan :clap:

Donát, szép lehetett. Én is voltam kirándulni, de a suliba, leadtam a szakmai gyakorlatos papírokat és a szakdolgozatot :) Aztán irány a mozi, mert megérdemeltem :D

Hozzászólás ideje:

Hnéééé, Shettard-nak is ma van a bokáig érő napja :) Boldogat belőle, és még sok hasonlót!

Wow, rákerestem az utolsó hozzászólásokra, amikben valaki említette a nevem, és idén ez volt az egyetlen... szívmelengető, hogy valaki megemlékezett rólam! :D Persze nem tudom elítélni azokat sem, akik nem, hiszen kb. 6 éve lehetett, hogy utoljára itt jártam. Szinte hihetetlen. Na és persze én is sok születésnapi jókívánságot kihagytam azóta :)

Nem indult a születésnapom valami fényesen amúgy, a főnököm majdnem sikeresen jól keresztbetett nekem aznapra, de aztán sikerült elszabadulnom a munkahelyemről idejében, úgyhogy végül nem alakult rosszul! :D

Szerkesztve: - Shettard Hart

Hozzászólás ideje:

Wow, rákerestem az utolsó hozzászólásokra, amikben valaki említette a nevem, és idén ez volt az egyetlen... szívmelengető, hogy valaki megemlékezett rólam! :D Persze nem tudom elítélni azokat sem, akik nem, hiszen kb. 6 éve lehetett, hogy utoljára itt jártam. Szinte hihetetlen. Na és persze én is sok születésnapi jókívánságot kihagytam azóta :)

Nem indult a születésnapom valami fényesen amúgy, a főnököm majdnem sikeresen jól keresztbetett nekem aznapra, de aztán sikerült elszabadulnom a munkahelyemről idejében, úgyhogy végül nem alakult rosszul! :D

Üdv újra itt! :D Nem számítanak az évek Shettard! :P

Hozzászólás ideje:

Üdv újra itt! :D Nem számítanak az évek Shettard! :P

Köszönöm! :D Jó ideje olvasgatok már itt megint, de most kedvem lett írni is. :)

Hát elég hihetetlen, még 16 éves sem voltam, mikor utoljára posztoltam, ha a mai napot nem számítjuk... teljesen más élet, teljesen más problémákkal. Furcsa visszaolvasni, milyen hülyeségeket írtam a hozzászólásaimban. :D

Hozzászólás ideje:

Húha, na akkor tényleg! Remélem tetszett amit néztél. Most nagyon dőlj hátra és pihenjél. :)

Jók voltak, a filmesben írtam róluk :) Sajnos még nincs hátradőlés, majd január után :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.