Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Nyugodjon békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Őt én is csíptem, kár érte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Hiányozni fog, még úgy is, hogy csak a Halálos iramban filmekben láttam. (Kíváncsi vagyok leforgatták-e már a jeleneteit a 7-hez, mert ha nem az se nagy baj, ugyanis a sztori pont olyan, hogy könnyen ki lehet írni.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. RIP. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Nute, sok boldogságot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. MI VAN????????????? Hát ez teljesen letaglózott. Te Jóisten. Tök fiatal volt még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Utólag is boldogat Nute Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Nyugodjon békében! Sosem tartottam kifejezetten tehetségesnek, de az első két F&F epizódban kifejezetten kedveltem. (Mondjuk azt is azért megjegyezném így zárójelesen, hogy a - bulvár média szenzációorientáltságának hála - már komolyan mondom a csapból is ez folyt és sok ember - tisztelet a kivételnek - úgy elvolt ragadtatva, mintha ismerte is volna, közbe meg annyit tudott róla, hogy "Te figyelj má', há meghalt a szőke gyerek a kocsis filmből!" - a 61-es villamoson engedték el ezt a magasröptű speech-et...) Jah és még annyit, hogy "RIP to the driver that died with Paul Walker that no one cares about because he wasn't famous!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Nyugodjon békében! Jah és még annyit, hogy "RIP to the driver that died with Paul Walker that no one cares about because he wasn't famous!" Nyilván, a bulvármédia számára miért is lenne érdekes egy "no name" fazon halála? Ez sajnos egy ilyen dolog. Mindemellett arról is szó lehet, hogy barátja vesztette el uralmát a kocsi felett, így Paul lényegében miatta halt meg, még ha nem is szándékos dologról beszélünk. Ez a tény sok Pault kedvelő személy számára elvesztheti szimpátiáját barátja iránt. Persze mindez csak feltételezés... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Nyilván, a bulvármédia számára miért is lenne érdekes egy "no name" fazon halála? Ez sajnos egy ilyen dolog. Mindemellett arról is szó lehet, hogy barátja vesztette el uralmát a kocsi felett, így Paul lényegében miatta halt meg, még ha nem is szándékos dologról beszélünk. Ez a tény sok Pault kedvelő személy számára elvesztheti szimpátiáját barátja iránt. Persze mindez csak feltételezés... Sajnos nem csak a bulvármédia számára... ezért is gondoltam megemlékezni róla is. Azok a rajongókat, akik az általad említett ok miatt "neheztelnek" a srácra (bár szerintem csak szimplán nem vettek tudomást róla és nincs ilyenről szó), még a villamosos társaságnál is szánalmasabbnak tartom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 1. 3-4 nap múlva a gyász is elül, és csak az lesz a fontos az emberek számára, hogy lesz így Halálos iramban 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Jah és még annyit, hogy "RIP to the driver that died with Paul Walker that no one cares about because he wasn't famous!" Szerintem nincs semmi fura abban, hogy egy ismeretlen ember halála nem érdekli a tömegeket. Kb. 151 ezer ember hal meg naponta. Érthetően azoknak a halála érinti meg a többséget, akikről már a haláluk előtt is lehetett tudni. Pl. hogy ő az a fiatal srác a Halálos iramban filmekben. A pilótát is nyilván meggyászolják azok akik ismerték. Nute: Utólag is boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. De jó hogy a héten szabin vagyok, és nem kellett 4:45-kor kelnem. Plusz beléptünk a decemberbe a kedvenc hónapomba. Pár karácsonyi vásárt azért végigfogok járni(imádom a hangulatukat, az illatukat) elfogyasztva pár pohár forralt bort. A legteljesebb érzést persze egy sűrű hóesés jelentene, amit a meteorológusok péntekre jósolnak. Bravo. Hab a tortán hogy szombaton évadnyitó buli egy fantasztikus Lord-koncerttel(mindig a december eleji koncert a legjobb). Mi kell még egy jó héthez? Úgyhogy most tök jól érzem magam. 3 hét múlva meg karácsony. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Én is a karácsonyi vásárt (na meg persze a hóesést) szeretem a legjobban ebben az egészben. A hó tényleg eshetne már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Csak havat ne. Ne akkor, amikor szoliban vagyok vagy megyek be. :clap2: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Havat én is csak bizonyos körülmények között, mert cseppet sem hiányzik, hogy napi kétszer fél órát kutyagoljak a melóba menet és onnan jövet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Nute, sok boldogságot! Utólag is boldogat Nute Nute: Utólag is boldog születésnapot Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Én a hideget azóta nem szeretem amióta fűtésmérőm van Hó az jöhet, Karneol imádja, és elég horroros (a szó jó értelmében) amikor semmit nem látok az éjszakában, csak hogy recseg a hó és a recsegés viharsebesen közeledik Persze, mondomezt úgy hogy most vettem vízálló sportcipőt a túraboltban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Csak havat ne. Ne akkor, amikor szoliban vagyok vagy megyek be. :clap2: Többet kéne napoznod, és akkor nem járnál szoliba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Többet kéne napoznod, és akkor nem járnál szoliba. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Idei karácsonyi dekor: szaloncukor a bejárati ajtón kívülről. Tavaly megsértődtem hogy senki bele sem kóstolt Odri! Boldog szülinapodat! Merre jársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 2. De jó hogy a héten szabin vagyok, és nem kellett 4:45-kor kelnem. Plusz beléptünk a decemberbe a kedvenc hónapomba. Pár karácsonyi vásárt azért végigfogok járni(imádom a hangulatukat, az illatukat) elfogyasztva pár pohár forralt bort. A legteljesebb érzést persze egy sűrű hóesés jelentene, amit a meteorológusok péntekre jósolnak. Bravo. Hab a tortán hogy szombaton évadnyitó buli egy fantasztikus Lord-koncerttel(mindig a december eleji koncert a legjobb). Mi kell még egy jó héthez? Úgyhogy most tök jól érzem magam. 3 hét múlva meg karácsony. Szuper programok. Sajnos nekem nem ilyen jó ez a hónap, ráadásul lesz egy kemény menetem az orvosnál a jövőhéten, így csak karácsonyra nyugszok meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Szuper programok. Sajnos nekem nem ilyen jó ez a hónap, ráadásul lesz egy kemény menetem az orvosnál a jövőhéten, így csak karácsonyra nyugszok meg. Köszi. Remélem nem annyira komoly az az orvosi ügy. Úgy látszik öregszünk, már minden fáj. A postaládádból meg légyszi törölj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Többet kéne napoznod, és akkor nem járnál szoliba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Köszi. Remélem nem annyira komoly az az orvosi ügy. Úgy látszik öregszünk, már minden fáj. A postaládádból meg légyszi törölj. Fogorvosról van szó és már a végén járok, de most jön a java. Postaládából törölve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 3. A pécsi vásárban árul egy emberke gyümölcsborokat. A szilvaborból kóstoltam (1 dl 500 Ft, szóval berúgni nem ott érdemes) nagyon jó, ízre olyan mint a pálinka csak az alkohol nem égeti szét az ember száját. De volt ott többféle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Ki milyen ajándékkal lepi meg szeretteit? Igazából nem titok, hogy azért is érdekelne, mert egyelőre nem jutott eszembe semmi jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Én könyvet, színházjegyet, kozmetikumokat, vagy esetenként ruhaneműt szoktam ajándékozni a család felnőtt tagjainak. Nem tudom, ezzel segítettem-e, mert ezek igazán általános ajándékok. Viszont évente variálom őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. December 3. Szüleim közül édesapámnak - mivel dohányzik - valami speciális szivart gondoltam, anyukámnak még idén nem tudom, hogy mit, de tavaly egy 'lámpást' vettem (még ma is meg szokta gyújtani). Úgy néz ki, mint egy lámpa, de valójában egy mécses, egy vastag (mécses forma) fehér tejüveg alapba van betöltve egy ilyen illatos gyertya felette meg egy kis állványon - szintén üvegből, bár ez mintás - van egy kis lámpaernyő. Szóval összességében ilyen bazári sz*r , de nagyon-nagyon tetszett neki! A többieknek még nem tudom... Én pl. szinte mindig könyvet szoktam kapni, mondjuk általában azt is kérek (idén is így volt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.