Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Boldog születésnapot, Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Nabo, boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Boldog szülinapot Nabo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Boldog születésnapot kívánok az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 21. Rog, Dzséjt, Nute, Krande, Karrde, Revan, Ody, Pildi, Sky, Merr, Frenkie és Palpi köszönöm a köszöntéseket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Utólag is boldog szülinapot Nabo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Köszönöm neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Rájöttem hogy igazából szeretem a kávé ízt Na jó, majdnem. A szeretéstől továbbra is messze vagyok, de a teljes elutasításból kinőttem. Íme a recept, vadifriss, még el sem mosogattam utána. 2-3 dl tej 2 nagy őszibarack 1/3 kis tasak Nescafé - kávékedvelőknek nyilván több Elkészítés: fogsz egy turmixgépet és mindent egybe. A végén rádobsz egy pár szem szép érett ribizlit, és ha elegánsra akarod venni, akkor csokireszelékkel alapozott üvegpohárban tálalod. Nagyon fáin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Érdekes párosítás összerakni a barackot a kávéval. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 22. Cáfolata annak, hogy már feltaláltak minden jót (Zárójelben: a mogyoró - kávé kombó sem épp gyakori, a mogyis cappucino mégis finom. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Srácok egy kérdés: Freemail-es vagyok sajnos. Kicsit lusta vagyok már átmenni másik "céghez", de már hányingerem van sok kéretlen levéltől. És nem is spam-ba jönnek. Egyazon levelek magánszemélynek álcázozott nevekkel érkeznek meg akár többször is és ilyen tárgyakkal, hogy a "kurva anyádat"(kemény nem?) meg "Re:csomag érkezett" stb. 1 nap kihagyás és kb 6-8 ilyen típusú levél. Lehet valamit tenni freemail-en belül vagy váltani kell egyszerűen "citromra" vagy "G"-re? köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Válts Gmailre, a freemaillal a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy törlöd. Mindig is egy kalap sz*r volt, de a folyamatos megújulásokkal még büdösebb és hígabb lett. Használata a számítógép épsége érdekében erősen ellenjavallott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. (szerkesztve) Én a fremiles címemet használom mindenféle regisztrációra, és törölgetek. A gmail viszont (pont a "nagy gugli mindent lát" filozófia miatt) körülményesebb, pl nem hagyott belépni amikor egyszer Berlinben voltam, mert érzékelte hogy nem innen szoktam netezni. És egy levelezőlistán vagyok a gmail-es címemmel és a legérdekesebb levelek rendszeresen a spam mappában kötnek ki. Szóval annyira az sem tökéletes. Szerkesztve: 2014. Augusztus 24. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Semmi sem tökéletes és ezt senki nem is állította, de a Freemailnél azért egymilliószor jobb a Gmail. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. (szerkesztve) Én is freemailt használok, azért nem váltok, mert túl körülményes lenne mindenhova eljuttatni illetve mindenhol megváltoztatni a mail címet Szerkesztve: 2014. Augusztus 24. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Utólag is boldog születésnapot Nabo! Bocsi a késésért, csak nyaralni voltam. Gmail!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Én is Gmail-t használok. A Videa miatt van egy Freemail-es fiókom is mert csak azzal tudom azt a vidimegosztót normálisan használni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Utólag is boldog születésnapot Nabo! Bocsi a késésért, csak nyaralni voltam. Köszönöm neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 24. Szerintem nem nagy dolog két levelezőt használni, úgyhogy nyugodtan létesíts egy újat és nézegesd mindkettőt. Én pl ha fanfic-et írok rendszeresen elküldöm az irományt a free-ről a g-re, és akkor mindkettőn megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Jólvan, köszi srácok, majd meglátom, de fel kell szívnom magam, mert Cupsy-hoz hasonlóan nem érzek rá erőt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Köszönöm neked is! Fuled erjen bokaig igy utaolag is baratom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 25. Fuled erjen bokaig igy utaolag is baratom Köszönöm, barátom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 27. Egy kis fejtörő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 27. Sehol. A mérleg eszköz oldalán 980 forintnyi eszköz szerepel (970 forint volt a jegy, és van 10 forintod), a forrás oldalon pedig két 490 ft-os hitel (tartozás anyunak és apunak). Amikor visszafizetted a hitelt, az olyan, mintha eleve 490 forintot kaptál volna tőlük. 490 forint + 490 forint = 980 forint, amiből 970 forint volt a jegy, és maradt 10 forintod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 27. így kell eltüntetni a pénzt. Zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 28. Én is Donát eredményére jutottam Nagyon jópofa, holnap elmesélem a munkahelyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 28. Ez az eszköz / forrás magyarázat nagyon tetszik (Én szimplán arra jutottam, hogy a végén nem összeadni kell hanem kivonni, de ilyen szépen nem tudtam volna megszövegezni a választ.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 28. Nagyon jó kis fejtörő. Viszont az biztos, hogy pénz nem vész el a rendszerben és nem is keletkezik a semmiből - ezért jó a számviteli szemlélet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Ez az eszköz / forrás magyarázat nagyon tetszik (Én szimplán arra jutottam, hogy a végén nem összeadni kell hanem kivonni, de ilyen szépen nem tudtam volna megszövegezni a választ.) Közgázos végzettségűek előnyben, nekik szakmai ártalom az ilyen szövegezés Fel lehet fogni úgy, hogy a 10 Ft a srácnál rossz "oldalon" volt, vagyis rossz előjellel, ami ugyanaz, amire jutottál és emiatt duplázni kell a 10 Ft-ot A könyvelésben nem egyezőség esetén is dupla vagy fele akkora számot érdemes keresni, ha hiba van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Ja.. mint annál a Svájv - Ausztria hídnál A két ország két különböző tenger szintjéhez mérte a tengerszint feletti magasságot, tudták hogy 27 cm eltéréssel kell számolni. Mindkét fél megépítette a saját hídfelét, aminek a végei 54 cm-re voltak egymástól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.