Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Rájöttem hogy igazából szeretem a kávé ízt :D

Na jó, majdnem. A szeretéstől továbbra is messze vagyok, de a teljes elutasításból kinőttem. Íme a recept, vadifriss, még el sem mosogattam utána.

2-3 dl tej

2 nagy őszibarack

1/3 kis tasak Nescafé - kávékedvelőknek nyilván több

Elkészítés: fogsz egy turmixgépet és mindent egybe. A végén rádobsz egy pár szem szép érett ribizlit, és ha elegánsra akarod venni, akkor csokireszelékkel alapozott üvegpohárban tálalod. Nagyon fáin. :rock:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Cáfolata annak, hogy már feltaláltak minden jót :) (Zárójelben: a mogyoró - kávé kombó sem épp gyakori, a mogyis cappucino mégis finom. )

Hozzászólás ideje:

Srácok egy kérdés:

Freemail-es vagyok sajnos. Kicsit lusta vagyok már átmenni másik "céghez", de már hányingerem van sok kéretlen levéltől.

És nem is spam-ba jönnek. Egyazon levelek magánszemélynek álcázozott nevekkel érkeznek meg akár többször is és ilyen tárgyakkal,

hogy a "kurva anyádat"(kemény nem?) meg "Re:csomag érkezett" stb.

1 nap kihagyás és kb 6-8 ilyen típusú levél.

Lehet valamit tenni freemail-en belül vagy váltani kell egyszerűen "citromra" vagy "G"-re?

köszi

Hozzászólás ideje:

Válts Gmailre, a freemaillal a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy törlöd. Mindig is egy kalap sz*r volt, de a folyamatos megújulásokkal még büdösebb és hígabb lett. Használata a számítógép épsége érdekében erősen ellenjavallott.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én a fremiles címemet használom mindenféle regisztrációra, és törölgetek. A gmail viszont (pont a "nagy gugli mindent lát" filozófia miatt) körülményesebb, pl nem hagyott belépni amikor egyszer Berlinben voltam, mert érzékelte hogy nem innen szoktam netezni. És egy levelezőlistán vagyok a gmail-es címemmel és a legérdekesebb levelek rendszeresen a spam mappában kötnek ki. Szóval annyira az sem tökéletes.

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Én is freemailt használok, azért nem váltok, mert túl körülményes lenne mindenhova eljuttatni illetve mindenhol megváltoztatni a mail címet :para::(

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Én is Gmail-t használok. A Videa miatt van egy Freemail-es fiókom is mert csak azzal tudom azt a vidimegosztót normálisan használni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem nem nagy dolog két levelezőt használni, úgyhogy nyugodtan létesíts egy újat és nézegesd mindkettőt. Én pl ha fanfic-et írok rendszeresen elküldöm az irományt a free-ről a g-re, és akkor mindkettőn megvan.

Hozzászólás ideje:

Sehol. A mérleg eszköz oldalán 980 forintnyi eszköz szerepel (970 forint volt a jegy, és van 10 forintod), a forrás oldalon pedig két 490 ft-os hitel (tartozás anyunak és apunak).

Amikor visszafizetted a hitelt, az olyan, mintha eleve 490 forintot kaptál volna tőlük. 490 forint + 490 forint = 980 forint, amiből 970 forint volt a jegy, és maradt 10 forintod. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez az eszköz / forrás magyarázat nagyon tetszik :D

(Én szimplán arra jutottam, hogy a végén nem összeadni kell hanem kivonni, de ilyen szépen nem tudtam volna megszövegezni a választ.)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó kis fejtörő. :) Viszont az biztos, hogy pénz nem vész el a rendszerben és nem is keletkezik a semmiből - ezért jó a számviteli szemlélet. :D

Hozzászólás ideje:

Ez az eszköz / forrás magyarázat nagyon tetszik :D

(Én szimplán arra jutottam, hogy a végén nem összeadni kell hanem kivonni, de ilyen szépen nem tudtam volna megszövegezni a választ.)

Közgázos végzettségűek előnyben, nekik szakmai ártalom az ilyen szövegezés :)

Fel lehet fogni úgy, hogy a 10 Ft a srácnál rossz "oldalon" volt, vagyis rossz előjellel, ami ugyanaz, amire jutottál és emiatt duplázni kell a 10 Ft-ot :) A könyvelésben nem egyezőség esetén is dupla vagy fele akkora számot érdemes keresni, ha hiba van :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ja.. mint annál a Svájv - Ausztria hídnál :) A két ország két különböző tenger szintjéhez mérte a tengerszint feletti magasságot, tudták hogy 27 cm eltéréssel kell számolni. Mindkét fél megépítette a saját hídfelét, aminek a végei 54 cm-re voltak egymástól.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.