A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. MissKarrde, sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Boldog névnapot, Teenka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Boldog névnapot Karrde! Legalább most már tudom a neved! ill. 50% eséllyel.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 30. Frenkie, utólag boldog szülinapot! Karrde, boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Kórusunk novemberi Lotti Requiemje. Profi felvétel Eddig tartott, mire a főpróba hanganyagát összeillesztették a kész videóval, mert van, ahol a hang ott jobban sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Köszi szépen a köszöntéseket Boldog névnapot Karrde! Legalább most már tudom a neved! ill. 50% eséllyel.. Az M betűs Krande, megnézem a videót, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 31. Karrde, Krande, könnyű összekeverni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Ma egy Kylo-s és R2/3PO-s ketchuppal nyertünk egy ébresztőórát. 3/3. Jó ez a játék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Gratu Vicces az időjárás, a talaj még nem olvadt föl, a régen lefagyott jégre ráesett eső centi vastag egybefüggő pocsolyát csinált a kutyafuttatóból. Estetek már ülepre pocsolyában? Mert a jég a víz alatt is csúszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Gratu Vicces az időjárás, a talaj még nem olvadt föl, a régen lefagyott jégre ráesett eső centi vastag egybefüggő pocsolyát csinált a kutyafuttatóból. Estetek már ülepre pocsolyában? Mert a jég a víz alatt is csúszik! Talán még jobban is csúszik mint simán..kemény a helyzet. Reggel izgultam én is, hogy a gyerek vag én esek el, miközben áttotyogtunk az oviba. Bordás autónyomos alattomos jégpáncél mindenhol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 1. Karrde, Krande, könnyű összekeverni. Az eredeti nevünkkel hasonló a helyzet Vicces az időjárás, a talaj még nem olvadt föl, a régen lefagyott jégre ráesett eső centi vastag egybefüggő pocsolyát csinált a kutyafuttatóból. Estetek már ülepre pocsolyában? Mert a jég a víz alatt is csúszik! Ne is említsd! Tesómat fel kellett kelteni ma, hogy kivigyen kocsival az állomásra, mert az egyébként két hete jégpáncél állapotú utcánkra ráesett az ónos eső, és a világ legcsúszósabb utcáját produkálta. Életemben nem volt ilyen sz*r az út, mint ma reggel, pedig megéltem egy-két dolgot errefelé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Gondolkoztam azon, hogy korcsolyával fogok repeszteni a városban. A gond csak az, hogy van egy-két olyan hely ahol nincsen jég. Olyan kellene, mind a "kihajthatós" görkorcsolya, ahol a cipő talpából ki lehet hajtani. Sima korcsolyacipő is kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 2. Kicsit elkéstél ezzel a gondolattal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. (szerkesztve) A freemailes címemre kaptam egy értesítőt, hogy valószínűleg fel lett törve a skype-fiókom. Akkor épp nem csináltam vele semmit. Utána elég túlbonyolítottan sikerült a skype-ba belépnem, erre azt írja ki, hogy telepítsem a skype-ot. Bezártam, újra bejelentkeztem, most jó. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy azt a "betörést" a tablet tette lehetővé... Szerkesztve: 2017. Február 3. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Sok boldog születésnapot, Kira! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Isten éltessen Kira! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Boldog szülinapot Kira! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Boldog születésnapot, Kira! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Boldog szülinapot Kira! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Boldog Születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Boldog szülinapot! Gondolom észrevettétek, hogy mostanában szinte alig vagyok. Mostanában sok a dolgom meg a bajom, és hát a baj mindig csőstül jön, nem akarok bele memni a részletekbe, de az elmúlt időben 3X akartak kilakoltatni (fizetünk rendesen), anyum kétszer volt kórházban, a nővéremékre majdnem rágyulladt a lakás (csak az asztal égett meg, de lehetett volna sokkal, sokkal nagyobb baj), meg a nővéremék válnak is, apám egy héttel később kapott stroke-t, mint anyám (többek között ezért volt kórházban), rám meg rámszállt a végrehajtó. Úgyhogy amíg nem oldom meg a gondokat nem nagyon tudok fent lenni. Plusz még mindig tanulok, mellette dolgozom, elég nagy így a nyomás rajtam. Esetleg a Kaminoi klónozók klónozhatnának emgem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Kellemetlen hírek Rajmesz. Kitartást és itt mindig helyed lesz. Rendbe fognak jönni a dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 9. Rajmesz: Remélem, rendbe jönnek mihamarabb a dolgok! Szüleidnek jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Boldogat Kira! Rajmesz, a sok szerencsétlenség után csak jobb jöhet! Fel a fejjel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. (szerkesztve) Kira, sok boldogságot. Rajmesz, együttérzek veled, kitartás. Tudod! A Remény. Szerkesztve: 2017. Február 10. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Rajmesz: szomorú hírek. Jobbulást és kitartást kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. (szerkesztve) Rajmesz, jobbulást a szüleidnek, és remélem, valahogy sikerül rendben átevickélnetek családostól ezen az időszakon. Szerkesztve: 2017. Február 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Köszi mindenkinek. Hát bízok benne. Én még ezek után is optimista vagxok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 10. Az a jó! Amíg optimizmus és jókedv van, a baj se olyan nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 11. (szerkesztve) Isten Éltessen Kira! az elmúlt időben 3X akartak kilakoltatni (fizetünk rendesen), anyum kétszer volt kórházban, a nővéremékre majdnem rágyulladt a lakás (csak az asztal égett meg, de lehetett volna sokkal, sokkal nagyobb baj), meg a nővéremék válnak is, apám egy héttel később kapott stroke-t, mint anyám (többek között ezért volt kórházban), rám meg rámszállt a végrehajtó Remélem jobbra fordul a sorsotok. A legjobbakat Nektek! Szerkesztve: 2017. Február 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.