Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kórusunk novemberi Lotti Requiemje. Profi felvétel :) Eddig tartott, mire a főpróba hanganyagát összeillesztették a kész videóval, mert van, ahol a hang ott jobban sikerült :D

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen a köszöntéseket :)

Boldog névnapot Karrde! Legalább most már tudom a neved! ill. 50% eséllyel.. ;)

Az M betűs :)

Krande, megnézem a videót, köszi :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Gratu :)

Vicces az időjárás, a talaj még nem olvadt föl, a régen lefagyott jégre ráesett eső centi vastag egybefüggő pocsolyát csinált a kutyafuttatóból. Estetek már ülepre pocsolyában? :) Mert a jég a víz alatt is csúszik!

Hozzászólás ideje:

Gratu :)

Vicces az időjárás, a talaj még nem olvadt föl, a régen lefagyott jégre ráesett eső centi vastag egybefüggő pocsolyát csinált a kutyafuttatóból. Estetek már ülepre pocsolyában? :) Mert a jég a víz alatt is csúszik!

Talán még jobban is csúszik mint simán..kemény a helyzet. Reggel izgultam én is, hogy a gyerek vag én esek el, miközben áttotyogtunk az oviba. Bordás autónyomos alattomos jégpáncél mindenhol.

Hozzászólás ideje:

Karrde, Krande, könnyű összekeverni. :D

Az eredeti nevünkkel hasonló a helyzet :D

Ne is említsd! Tesómat fel kellett kelteni ma, hogy kivigyen kocsival az állomásra, mert az egyébként két hete jégpáncél állapotú utcánkra ráesett az ónos eső, és a világ legcsúszósabb utcáját produkálta. Életemben nem volt ilyen sz*r az út, mint ma reggel, pedig megéltem egy-két dolgot errefelé.

Hozzászólás ideje:

Gondolkoztam azon, hogy korcsolyával fogok repeszteni a városban. :D

A gond csak az, hogy van egy-két olyan hely ahol nincsen jég. :D

Olyan kellene, mind a "kihajthatós" görkorcsolya, ahol a cipő talpából ki lehet hajtani. Sima korcsolyacipő is kellene. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A freemailes címemre kaptam egy értesítőt, hogy valószínűleg fel lett törve a skype-fiókom. Akkor épp nem csináltam vele semmit. Utána elég túlbonyolítottan sikerült a skype-ba belépnem, erre azt írja ki, hogy telepítsem a skype-ot. Bezártam, újra bejelentkeztem, most jó.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy azt a "betörést" a tablet tette lehetővé...

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot!

Gondolom észrevettétek, hogy mostanában szinte alig vagyok. Mostanában sok a dolgom meg a bajom, és hát a baj mindig csőstül jön, nem akarok bele memni a részletekbe, de az elmúlt időben 3X akartak kilakoltatni (fizetünk rendesen), anyum kétszer volt kórházban, a nővéremékre majdnem rágyulladt a lakás (csak az asztal égett meg, de lehetett volna sokkal, sokkal nagyobb baj), meg a nővéremék válnak is, apám egy héttel később kapott stroke-t, mint anyám (többek között ezért volt kórházban), rám meg rámszállt a végrehajtó. Úgyhogy amíg nem oldom meg a gondokat nem nagyon tudok fent lenni. Plusz még mindig tanulok, mellette dolgozom, elég nagy így a nyomás rajtam. Esetleg a Kaminoi klónozók klónozhatnának emgem. :D

Hozzászólás ideje:

Kira, sok boldogságot.

Rajmesz, együttérzek veled, kitartás. Tudod! A Remény.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Rajmesz, jobbulást a szüleidnek, és remélem, valahogy sikerül rendben átevickélnetek családostól ezen az időszakon.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Isten Éltessen Kira! :)

az elmúlt időben 3X akartak kilakoltatni (fizetünk rendesen), anyum kétszer volt kórházban, a nővéremékre majdnem rágyulladt a lakás (csak az asztal égett meg, de lehetett volna sokkal, sokkal nagyobb baj), meg a nővéremék válnak is, apám egy héttel később kapott stroke-t, mint anyám (többek között ezért volt kórházban), rám meg rámszállt a végrehajtó

Remélem jobbra fordul a sorsotok. A legjobbakat Nektek! :peace:

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.