Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ody, utólag is boldog szülinapodat! Új munkahely miatt átmenetileg most kétlaki életet élek Budapest és Miskolc között ezért néha nehezebben tudok ide feljönni.

Hozzászólás ideje:

Köszi mindenkinek, szólt ez az "idegen", hogy gondoltatok rám. Az Ahsokás történetszálnál regisztráltam hirtelen felindulásból, ha még emlékeztek, de alábbhagyott a lelkesedésem utána.

A Lázadókra nem tudott rávenni a Zsolti, de ezt a mostani lányosat nézem szorgalmasan.

További jó rajongást nektek, sziasztok!

Hozzászólás ideje:

Nemigaz. 4évente feljön 1x, és lezsoltizza itt a nagy csolit.. :facepalm:

És ja a FoD most a nagy-nagy kiskapu. Tologatom még egy kicsit a válóperes ügyvédet.. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Velencei-tó XL

Ez az úszás is megvan :D Nem vicc, nehezebb volt a Balaton-átúszásnál, egyrészt a 800 méterrel hosszabb táv miatt, de főleg, mert 28 fokos vízben úszni nem épp felfrissítő. De boldog vagyok, ez is megvan, mellesleg szép a nádas mellett úszkálni. 2 óra 31 perc. Jólesett.

Ja, és pont 11:38-kor értem célba :)

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Velencei-tó XL

Ez az úszás is megvan :D Nem vicc, nehezebb volt a Balaton-átúszásnál, egyrészt a 800 méterrel hosszabb táv miatt, de főleg, mert 28 fokos vízben úszni nem épp felfrissítő. De boldog vagyok, ez is megvan, mellesleg szép a nádas mellett úszkálni. 2 óra 31 perc. Jólesett.

Ja, és pont 11:38-kor értem célba :)

Miért, a 1138 jelent valamit? :P

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csak néhány nagyon megszállottnak :D

Ma tetéztem a tegnapit egy Orfű körbeúszással, 4,2 km. Ilyet még nem csináltam, hogy egy hétvégén két úszórendezvény, de most kellően le vagyok fáradva. A víz barátibb volt, másfél km környékén egy kis szembeszéllel (jó vicc, egy szélvédett völgy az egész környék) most szerintem fogok tudni aludni :D

Hozzászólás ideje:

Ma tetéztem a tegnapit egy Orfű körbeúszással, 4,2 km. Ilyet még nem csináltam, hogy egy hétvégén két úszórendezvény, de most kellően le vagyok fáradva. A víz barátibb volt, másfél km környékén egy kis szembeszéllel (jó vicc, egy szélvédett völgy az egész környék) most szerintem fogok tudni aludni :D

Nohát, én tegnap tettem ugyanezt ugyanott. :)

Az elmúlt egy héten nem voltam, (utólag is) boldog születésnapot Ody, Lada, Leia, illetve kolmilan! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.