kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Az uninstallálás és az újratelepítés nem jött be a BS-Player-nél, a Windows Media Player meg alapból írásvédett. Leszedtem a VLC-t, ez - legalábbis egyelőre - kezeli a HD-s filmeket is, úgyhogy ennyit tudtam kitalálni. Viszont még azt kellene megoldanom, hogy a Total Commanderben a médiafájlokat a VLC-Player ikonjával jelenítse meg, tehát az legyen az alapértelmezett médialejátszó (mert most a Windows MP az). Használj K-Lite Codec Packet. Az tartalmazza a Media Player Classic Home Cinema Editiont, szerintem az a legjobb HD filmekhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Viszont még azt kellene megoldanom, hogy a Total Commanderben a médiafájlokat a VLC-Player ikonjával jelenítse meg, tehát az legyen az alapértelmezett médialejátszó (mert most a Windows MP az). Jobb klikk az egyik fáljra, előugró menüben társítás -> alapértelmezett program választása -> itt vagy már ott lesz minden média lejátszó, vagy ki kell tallózni -> "Mindig a kijelölt program nyissa meg az ilyen típusú fájlokat" résznél pipa -> OK. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Egyetértek. Ez nagyon szép volt tőletek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Kösz, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Igy köszöntöttek engem a kollégák, mert tudják hogy szeretem a sört. http://www.youtube.com/watch?v=3lgVvbFcz8s Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hát ez nagyon kedves tőlük. Jó fejek lehetnek így első ránézésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Hát ez nagyon kedves tőlük. Jó fejek lehetnek így első ránézésre. Bocs hogy beraktam, de annyira jó fejek voltak hogy le a kalappal. Ők a kollégáim de inkább barátaim.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Bocs hogy beraktam, de annyira jó fejek voltak hogy le a kalappal. Ők a kollégáim de inkább barátaim.. Nem kell bocsánatot kérni, sőt inkább jópofa. Jó kis rucitok van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Skaccok, valaki használt már, vagy éppen használ merevlemez dokkolót? Én ha jól vettem ki a neten található infőkból, akkor ez majdhogynem egy külső merevlemezhajtó " lecsupaszított" változata, tehát adatot írhatunk és olvashatunk rajta keresztül illetve a segedelmével:) Csak azért kérdezem, mert ez jóval olcsóbb megoldás mint egy külső lemezmeghajtó általánosságban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ez arra jó, ha kapsz valakitől kölcsönbe egy winyót és nem akarod szétszedni a gépet csak azért, hogy beszereld és nincs a gépeden Mobile Rack. Vagy ha nincs több hely a gépeden. Ez külön nem tárol adatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ez világos, de nem ezt kérdeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Pedig nekem ez jött le Akkor mire voltál kíváncsi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Akkor mire voltál kíváncsi? Ott van fehéren-feketén. Csak arra kíváncsi, hogy valamelyikünk használt-e már olyat. Én nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Pedig nekem ez jött le Akkor mire voltál kíváncsi? Arra, hogy használható e arra, hogy ezen keresztül írjak adatot a vinyóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Holnapra aztán jó téli időt mondanak..... mi meg megyünk cégesen karácsonyi bevásárlótúrára osztrákokhoz. Dupla kabát és pulóver Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Arra, hogy használható e arra, hogy ezen keresztül írjak adatot a vinyóra. Nem is dísznek csinálták Amúgy nekem nincs, csak havernak. Megfigyelésem szerint lassabban történik rajta az írás/olvasás, mintha bent lenne a gépben, de arra a célra amire készítették (gyakran cserélődő winyó), kiváló. Az írásodból arra következtetek, hogy te gyakran, a mindennapi életben használnád, amire hát.... nem igazán való a már említett lassúság miatt. De ha nem másolsz vagy nem töltesz be nagy tartalmakat róla, akkor érdemes venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Holnapra aztán jó téli időt mondanak..... mi meg megyünk cégesen karácsonyi bevásárlótúrára osztrákokhoz. Dupla kabát és pulóver Nekem meg szakmai gyakorlat lesz holnap. Egy jóakarom megsúgta, hogy nem nagyon lesz holnap munka, hanem karácsonyi party lesz Mindenesetre nem kell holnap havat lapátolnom Ha csak nem délután-este felé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Van egy 1TB-os külső winchesterem, ami konnektoros, tehát tudhat valamit. Én automatikusan arra töltöm a torrentet (filmek/játékok/zenék) és még nem éreztem semmi különbséget az és a belső között... Illetve van egy 250 GB-os külső, ami nagyon kicsi, azzal hordok fájlokat egyik gépről a másikra. Ez volt a kérdés? Erről van szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ez volt a kérdés? Erről van szó? Nem, hanem a dokkolóból. Az olyan, mint egy hordozható vezetékes telefon töltője. Bele kell állítani a winchestert és azon keresztül lehet adatokkal dolgozni.A külső winchester más téma, az valóban gyors. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Az írásodból arra következtetek, hogy te gyakran, a mindennapi életben használnád, amire hát.... nem igazán való a már említett lassúság miatt. De ha nem másolsz vagy nem töltesz be nagy tartalmakat róla, akkor érdemes venni. Medialejátszóhoz párosították, tehát majd pontosan arra jó lesz, hogy a rajta lévő filmeket megnézzem, illetve írjak rá.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. (szerkesztve) Skaccok, valaki használt már, vagy éppen használ merevlemez dokkolót? Én ha jól vettem ki a neten található infőkból, akkor ez majdhogynem egy külső merevlemezhajtó " lecsupaszított" változata, tehát adatot írhatunk és olvashatunk rajta keresztül illetve a segedelmével:) Csak azért kérdezem, mert ez jóval olcsóbb megoldás mint egy külső lemezmeghajtó általánosságban. Én még nem is hallottam róla hogy van ilyen. Mi a különbség a külső vinyó és ez között? Gondolom ez a dokkoló is usb-n keresztül kapcsolódik a géphez. Szerkesztve: 2010. December 17. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Nem kell bocsánatot kérni, sőt inkább jópofa. Jó kis rucitok van. Ebben melózunk állja a cég. A sört meg egy beszállítótól kapták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Ebben melózunk állja a cég. A sört meg egy beszállítótól kapták. Szépen kijött. Én egyszer kaptam, de abból csak a hab jött. Nagyon gáz volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Szépen kijött. Én egyszer kaptam, de abból csak a hab jött. Nagyon gáz volt. Az nem semmi. Pár éve szülinapomra egy havertól kaptam egy hordó Gössert. Szegény nem tudta, hogy kétféle létezik a hordós sörökből. A fémből készültek otthoni csapolásra alkalmasak, míg a műanyagosakt rá kell tenni egy erre a célra kifejlesztett csapolószerkezetre, azaz krimók viszik. Na én az utóbbit kaptam. Nagy nehezen tudtunk belőle csapolni de szerintem a fele kárba ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Én még nem is hallottam róla hogy van ilyen. Mi a különbség a külső vinyó és ez között? Gondolom ez a dokkoló is usb-n keresztül kapcsolódik a géphez. Félig nyitott. Ennyi. Imho: http://www.dune-hd.hu/webshop/5/merevlemezek/57/merevlemez_dokkolo_es_usb_hub/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 17. Világos. Csakhogy erre a célra már kitalálták a Moblie Rack-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Világos. Csakhogy erre a célra már kitalálták a Moblie Rack-et. Na igen, de a Mobile Rack akkor jó, ha van hely a gépedben, vagy ha a másik merevlemez is Mobile Rackes.Ez csak annyi, hogy bedugod a wichestert a dokkolóba és kész. És még mindig nem értem miért jobb ezt venni külső 1 TB-os winchester 18-20 körül van belső 1 TB-os merevlemez 15 körül van + a dokkoló 7500 tehát drágábban jösz ki, ha csak tárolásra használod és nem wincester cserélgetésre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Szerintem ennél egyszerűbben nem lehet kiszámolni. A dokkolót csak egyszer kell megvenned. Ez annak éri meg akinek nagy a gyűjteménye és nem akar gépet szétkapni, se a drágább külső meghajtókra beruházni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Itt úgy esik a hó, ahogy decemberben kell. Lehet majd szánkózni egy jót holnap. De annak örülök, hogy ma hosszabb útra (pl. a városba) nem kell indulnunk, mert az ilyenkor nem egyszerű. Krandét sem irígylem, hogy pont most mentek külföldre. Remélhetőleg simán megjárják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 18. Itt most épp nem esik, de attól tartok ez csak átmeneti állapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.