Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Boldog szülinapot......taknyos kölke Áh, és egyre több van belőlük Én meg mehetek lassan múzeumba. Kitömnek előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Kitömnek előtte. Istenemre mondom, pár húszezres köteg ide-oda jól jönne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Kis önreklám: a Figyelő karácsonyi különszámában van egy három oldalas összefoglaló a magyarországi csokoládéműhelyekről, szerénységem tollából Igaz, hogy nekünk a céghez jár, de elég nehézkesnek érzem elkérni (lévén ünnepek meg szabik, stb.), így lehet, hogy megsasolom, van-e az újságosnál. Valamelyik verziót mindenképpen keresztülviszem, kíváncsi vagyok a cikkre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Sikerült minden ajándékot megvennem. Bár ma rengeteg ember volt az utcákon. Voltam Sparban is, ott meg majdnem megkérdeztem egy embert hogy világháborúra készül? Három kocsi tömve, az egyikben volt vagy 8 kenyér ,meg rengeteg üditó. Komolyan nem értem minek ennyi minden, hétfőn kinyitnak megint a boltok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Kis önreklám: a Figyelő karácsonyi különszámában van egy három oldalas összefoglaló a magyarországi csokoládéműhelyekről, szerénységem tollából Remek! Én megveszem majd, ha nem felejtem el. Úgyis régen láttam a HVG-t. Mostanság már csak online olvasok mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Remek! Én megveszem majd, ha nem felejtem el. Úgyis régen láttam a HVG-t. Mostanság már csak online olvasok mindent. Nehogy HVG -t vegyél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nehogy HVG -t vegyél! Te jó ég, már össze-vissza irogatok. Ideje lesz már a karácsonynak és a pihenésnek utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Három kocsi tömve, az egyikben volt vagy 8 kenyér ,meg rengeteg üditó. Komolyan nem értem minek ennyi minden, hétfőn kinyitnak megint a boltok. Én is mindig ledöbbenek, hogy mennyi mindent összevásárolnak az emberek egy ünnep előtt. Csak 2 napról van szó, na jó, ha holnap nem akarnak még ezzel is vacakolni, akkor 3-ról. Mi nem vettünk ennyi mindent, mégis egy hétig is simán meglennénk bolt nélkül, van itthon krumpli, stb. lehet reggelire főtt krumplit enni tojással, stb. Jó kajákat lehet csinálni kenyér nélkül is pl. És majdnem kiment a fejemből, hogy vegyek egy üveg üdítőt Össz-vissz egy üveg Pepsi Twistet, imádom az ízét, és a literes üveg rendszerint 4 napig tart nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Lehet, hogy nagy a család és azért vásárolt be. Sose tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Nehogy HVG -t vegyél! Mi a baj újsággal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Mi a baj újsággal? Semmi, csak nem arról volt szó hanem a Figyelőről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Hopsz ezt benéztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Online nem olvasható? Sajnos nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Gratulálok a cikkedhez, Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 23. Gratulálok a cikkedhez, Bomarr! Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek! Bár ahogy kinézek az ablakon elfog az ideg, hogy megint 15fok van, sár és semmi hóóóóó... Persze 1-2 napon belül már mondják a lehűlést...csodás. Az évnek csak ezen a napján kéne, hogy legyen hó és hideg. De nem... Még1x Kellemes Karácsonyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Köszi, Neked is hasonlóan kellemest Kolléganőmmel is morogtunk, hogy várhatott volna a havazás pár napot, mert mostanra elolvadt, ami volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Kudar képeslapja után fogadjátok szeretettel Vincent Ünnepi kiadását http://v-kony.deviantart.com/gallery/27581909 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Kellemes karácsonyt mindenkinek. Hát igen az idő. Tavaly ugyanez volt. Én is jobban örülnék neki ha hó lenne és fagy, de ez van. Bár most lényegtelen mert szerintem nehéz lesz az este. Majd holnap jövök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Lehetne melegebb is, meg nem ennyire nyálkás idő. Hiányzik a bringázás. Hóból már kaptunk eleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Lehetne melegebb is, meg nem ennyire nyálkás idő. Hiányzik a bringázás. Hóból már kaptunk eleget. Jó nektek. Pécsen eddig kb 2 napig volt hó... De hát mi más éghajlati övre esünk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Kellemes karácsonyt mindenkinek. Hát igen az idő. Tavaly ugyanez volt. Én is jobban örülnék neki ha hó lenne és fagy, de ez van. Bár most lényegtelen mert szerintem nehéz lesz az este. Majd holnap jövök. Nálunk is alakultak a dolgok, így itthon maradtunk. De a kedvemet nem veheti el semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek! Itt 16 fok van, napsütés, szóval vidáman ünnepeljük azt az időszakot amikor a nappalok megint hosszabbodni kezdenek. Tök jó. Munkahelyi ablakpárkányon napok óta érintetlenül ott van a szotyi. A vizesedényt bezzeg töltenem kellett Katalin kopogott, a népi megfigyelésnek meg igaza vagyon. Anyám + férje itt vannak. Nagyanyámat majd áthozzuk pár óra múlva. Nem tudom, mikor karácsonyoztunk utoljára együtt. Holnap húzunk Budapestre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Krande, a családi kapcsolataidon nem könnyű elmenni, anyukád ismét férjhez ment? ETR-esek, kérdés. Szerintetek normális, hogy az ETR éjszaka küldjön olyan üzit, hogy nem jelentem meg az info vizsgán (vagyis változott a vizsga státuszom), holott nyilvánvalóan ott voltam, a személyimet is leellenőrizték? Azt is láttam, hogy ott a tanári gépen a vizsgám átmentve Ja, és téli szünet lévén csak január 3-án tudok reklamálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. (szerkesztve) ETR-esek, kérdés. Normális Bár nem tudom ETR-ben mi a nem normális, mert az folyton ilyenekkel traktálja az embert Max. küldj a tanárnak e-mailt, hogy mi a helyzet. Szerkesztve: 2010. December 24. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Köszi, igyekszem kiverni a fejemből ezt az üzenetet egy ideig. Nálam eddig még nem volt hiba az ETR-ben, azért lesek most ezerrel, hogy mi a *** van. Max. az oktatónak tudok írni, sajnos gőzöm sincs, ki volt a vizsgáztató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.