Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hogy mit csinálsz? És háttértáncosok is lesznek? :lol:

Kipróbálom milyen.

Háttértáncos csajok létszáma... hogy is mondjam, ha X jelenti a fiúk létszámát, a lányokét kb. 2,5X fogja :D

Tehát lesz aki majd a Kinectben begörcsölt végtagjainkat megmasszírozza és gondoskodik rólunk, miután e kemény játékok után a kanapén "döglődünk" :D

Hozzászólás ideje:

Én is imádtam amikor a nagyapámék macskája az ölembe aludt el. Mindig várta, hogy menjek, jó sora volt mellettem. :)

Hehe, ezt az én egyik macskám is előszeretettel csinálja (akárcsak anno az apja). Ha meg fekszem, akkor meg a hasam vagy a hátam bérli ki. A másik legalább megelégszik a takarómmal :)

Hozzászólás ideje:

Háttértáncos csajok létszáma... hogy is mondjam, ha X jelenti a fiúk létszámát, a lányokét kb. 2,5X fogja :D

Tehát lesz aki majd a Kinectben begörcsölt végtagjainkat megmasszírozza és gondoskodik rólunk, miután e kemény játékok után a kanapén "döglődünk" :D

Nagyon helyes :) Bár az a fél háttértáncos leány kicsit morbid, hulla jó buli lehet, de hát ízlések és fétisek :P

Hozzászólás ideje:

Csak nehogy ott maradjon végleg. :P Aranyos lehet. Én is imádtam amikor a nagyapámék macskája az ölembe aludt el. Mindig várta, hogy menjek, jó sora volt mellettem. :)

Oks, hogy a macska sokszor csinál ilyet, de ez egy kutya. :D Még az a szerencse, hogy pici, alig öt-hat hetes. :D Apás a drága :D
Hozzászólás ideje:

Nagyon helyes :) Bár az a fél háttértáncos leány kicsit morbid, hulla jó buli lehet, de hát ízlések és fétisek :P

Hát Istenem, tehetek én róla, hogy egyiküket Bellának, öhm, akarom mondani Bélának hívják? :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

NA ez az, hogy kicsi. Kell neki az ilyesfajta babusgatás még. :) Gondolom a tesód oda van érte. :)

Jaja. Az elválasztás kellős közepébe van. Az anyja már kergeti el maga mellől állítólag. Remélem hamar lesz gazdája :)
Hozzászólás ideje:

Jaja. Az elválasztás kellős közepébe van. Az anyja már kergeti el maga mellől állítólag. Remélem hamar lesz gazdája :)

Már meg is van. A neve Oldfighter. :D :D

Hozzászólás ideje:

Már meg is van. A neve Oldfighter. :D :D

Nem, nem fogok annyira "beleszerelmesedni" :P

Legyen neki egy szép nagy kertje, kifáradhatatlan gyerekekkel és egy következetes falkavezére, mert a kis tünemény ezt igényli. :)

Hozzászólás ideje:

Boldog névnapot, Dzséjt! :)

Oldie: asszem téged már bepaliztak, késő öregem visszakozni. :D

Csatlakozom. Dzséjt, Fenékig! Miranda Lawson fenekéig :D

Hát jah, Folyik egyfajta pszichológiai hadviselés. Én h*lye meg egyre szerelmesebb leszek ebbe a dögbe. Végül is....elnyalogat, elharapdál..... :P:D;)

Hozzászólás ideje:

Nem-nem. Én csak tovább gondoltam amit a kapcsolatodról írtál a kutyussal. :D

Hát ez se menti a helyzeted túlságosan :D Ha most pl ugye gondolatrendőrség lenne... :P:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.