Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Én is boldog szülinapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Boldog Születésnapot kívánok én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Boldog születésnapot, Sky! Üdv a második X-ben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Heppi börtszdéj tú yúúúúúúú! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Boldog szülinapot Sky. Most már felbonthatsz egy üveg pálinkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Hoppá Sky! Isten éltessen sokáig! Hajrá Fradi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Boldog szülinapot! Odynak: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SKY!!!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Ez nagyon jó kolmilan, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Boldog Szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 8. Karrde, Phobos, Oldie, Donát, Pildi, kudar, Embo, danityu, Dzséjt, Frenkie, Ody, Kolmilan, Master, Nabo, Revan, Krande, Obi1: köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megszűnik az Egyetem? L*****t a s******e ha ezt megteszi a kormány, L*****T. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megszűnik az Egyetem? L*****t a s******e ha ezt megteszi a kormány, L*****T. Ez egy hetes hír... Frissíts a memón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. L*****t a s******e ha ezt megteszi a kormány, L*****T. Fúúúú, ez nagyon durva, de végül is valahol érthető. 29 egyetem azért valóban sok hazánkra, nem is beszélve a sok diplomásról.Bár valóban nem ez lenne a megoldás, hanem a büfé szakok bezáratása Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Ez egy hetes hír... Frissíts a memón. Nem új, de attól még felháborító lenne. Az egy dolog hogy megszüntetnek médiaszakokat, de azért pl. egy OE-es villamosmérnöki szak az nem épp büfésszak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Ez egy hetes hír... Frissíts a memón. Nem mindenki nézi a híreket. Én is csak most hallottam róla.Általában innen meg egy másik fórumról hallok híreket (de az inkább kelebbek foglalkozik ) vagy reggel a Morning Showban, már ha reggel rádiózok, amit tekintve, hogy mostanában itthon vagyok, nem nagyon teszek meg, így eléggé nem vagyok elkényeztetve a világ történéseivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Nem új, de attól még felháborító lenne. Az egy dolog hogy megszüntetnek médiaszakokat, de azért pl. egy OE-es villamosmérnöki szak az nem épp büfésszak. Még másnap cáfolták asszem az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Még másnap cáfolták asszem az egészet. Csak remélni tudom.Örülök hogy bejutottam, engem innen ki nem tesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 9. (szerkesztve) Figyelgetem én is a hasonló híreket, mert érintenek (bár én nem is büfészakra járok, igazán jó lenne végigjárni ezt a szakot állam bácsi finanszírozásában, ahogy az első két félévem ment), de nem igazán van időm ebben a pár hétben híreket követni. Ha valaki bármi újat tud, akkor írja be pár szóban, mert máshova nem igazán nézek fel. Szerkesztve: 2011. Május 9. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. (szerkesztve) Üdvözletem mindenkinek! Örömmel jelenthetem, hogy végre visszatérhettem A zenét is csak a drámai hatás kedvéért linkeltem be, mert amúgy nem nagy esemény. Ha minden igaz, akkor Kudar informált Titeket a helyzetemről, sajnálom, hogy nem tudtam feljönni, de akadtak problémáim a masinával... Szerkesztve: 2011. Május 10. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Most indulok latin érettségire. Szorítsatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Durd: Hajrá! Kósa: welcome back! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Most indulok latin érettségire. Szorítsatok! Ha nem mész át, megverünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Teljesen jogosnak tartom a 29 egyetem nagyrészének a megszüntetését. Természetesen nem a Corvinust, a BGF-et, az ELTE-t, a szegedi tudományt, a pécsit vagy épp a debrecenit. De tény és való, hogy túlontúl sok egyetemen van, pl. Budapesten is, de említhetnénk a kaposvárit, de talán még a miskolcit is. Ezek mind állami pénzt használnak fel, ráadásul a diplomások száma is túl magas. A gyengébb egyetemeket össze kell vonni / meg kell szüntetni az állami támogatást. Ha lesz igény rá, újraszervezéssel és racionalizálással fennmaradhat. Ha nem, akkor pedig hulljon a férgese, én így gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. A BGF főiskola A racionalizálással mást is megoldhatnának. Pl. olyan dolgokat, hogy idősebb fejjel magas pontszámmal (vagyis elég ésszel) ne magánfőiskolán kelljen az embernek tanulnia, hanem tudjon választani is. Nem csak a nappalisoké meg a "csitriké" a világ. Tudom, hogy nem sok mindenkit érint vagy érdekel, de az is vicc, hogy pl. Bp-n egyetlen valamirevaló állami intézményben sem lehet tanulni a fenti kritériumokkal állami finanszírozásban (máshol se nagyon). Több baja is van a felsőoktatásnak, most azért ezt emeltem ki, mert ez érint. Nem kell ennyi felsőoktatási intézmény, de a megmaradók adjanak tisztességes esélyt a "véneknek" is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 10. Aki már dolgozik, az miért ingyen tanuljon? Ő már kereső ember, tudja fizetni a sulit. A fiatal nem kereső, max. anyuci-apuci tudná fizetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.