Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
L*****t a s******e ha ezt megteszi a kormány, L*****T.

Fúúúú, ez nagyon durva, de végül is valahol érthető. 29 egyetem azért valóban sok hazánkra, nem is beszélve a sok diplomásról.

Bár valóban nem ez lenne a megoldás, hanem a büfé szakok bezáratása :roll:

Hozzászólás ideje:

Ez egy hetes hír... Frissíts a memón. :)

Nem új, de attól még felháborító lenne. Az egy dolog hogy megszüntetnek médiaszakokat, de azért pl. egy OE-es villamosmérnöki szak az nem épp büfésszak.
Hozzászólás ideje:

Ez egy hetes hír... Frissíts a memón. :)

Nem mindenki nézi a híreket. Én is csak most hallottam róla.

Általában innen meg egy másik fórumról hallok híreket (de az inkább kelebbek foglalkozik :lol: ) vagy reggel a Morning Showban, már ha reggel rádiózok, amit tekintve, hogy mostanában itthon vagyok, nem nagyon teszek meg, így eléggé nem vagyok elkényeztetve a világ történéseivel.

Hozzászólás ideje:

Még másnap cáfolták asszem az egészet.

Csak remélni tudom.

Örülök hogy bejutottam, engem innen ki nem tesznek.

Hozzászólás ideje:

Figyelgetem én is a hasonló híreket, mert érintenek (bár én nem is büfészakra járok, igazán jó lenne végigjárni ezt a szakot állam bácsi finanszírozásában, ahogy az első két félévem ment), de nem igazán van időm ebben a pár hétben híreket követni. Ha valaki bármi újat tud, akkor írja be pár szóban, mert máshova nem igazán nézek fel.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Üdvözletem mindenkinek! :) Örömmel jelenthetem, hogy végre visszatérhettem :) A zenét is csak a drámai hatás kedvéért linkeltem be, mert amúgy nem nagy esemény. :) Ha minden igaz, akkor Kudar informált Titeket a helyzetemről, sajnálom, hogy nem tudtam feljönni, de akadtak problémáim a masinával...

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Teljesen jogosnak tartom a 29 egyetem nagyrészének a megszüntetését. Természetesen nem a Corvinust, a BGF-et, az ELTE-t, a szegedi tudományt, a pécsit vagy épp a debrecenit. De tény és való, hogy túlontúl sok egyetemen van, pl. Budapesten is, de említhetnénk a kaposvárit, de talán még a miskolcit is. Ezek mind állami pénzt használnak fel, ráadásul a diplomások száma is túl magas. A gyengébb egyetemeket össze kell vonni / meg kell szüntetni az állami támogatást. Ha lesz igény rá, újraszervezéssel és racionalizálással fennmaradhat. Ha nem, akkor pedig hulljon a férgese, én így gondolom.

Hozzászólás ideje:

A BGF főiskola :P

A racionalizálással mást is megoldhatnának. Pl. olyan dolgokat, hogy idősebb fejjel magas pontszámmal (vagyis elég ésszel) ne magánfőiskolán kelljen az embernek tanulnia, hanem tudjon választani is. Nem csak a nappalisoké meg a "csitriké" a világ. Tudom, hogy nem sok mindenkit érint vagy érdekel, de az is vicc, hogy pl. Bp-n egyetlen valamirevaló állami intézményben sem lehet tanulni a fenti kritériumokkal állami finanszírozásban (máshol se nagyon).

Több baja is van a felsőoktatásnak, most azért ezt emeltem ki, mert ez érint. Nem kell ennyi felsőoktatási intézmény, de a megmaradók adjanak tisztességes esélyt a "véneknek" is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.