Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszönöm szépen a köszöntéseket mindenkinek! :)

Frenkie csak 3-at ittam (almás Borsodi)... de ez is elég volt. (Családi körben ünnepeltünk, nekem ez ezerszer többet jelent mint bármilyen buli.)

Peter Falk halála megdöbbentett. Isten nyugosztalja.

Ody... magyar volt? Ez nekem új. Részleteket!

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Riddick, boldog szülinapot! :)

Peter Falk pedig nyugodjon békében. :( Anno imádtam a Columbo-t, mindig szerdánként ment este, az egész család nézte.

Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot, Riddick :)

Más: Ma lett volna az utolsó vizsgám. A hangsúly a volnán van, mert a tanár elfelejtett eljönni.

Sajnálom az esetet, ez is olyan, ami már túlmegy a bosszantó fogalmán. Jó lenne, ha rájuk is vonatkoznának bizonyos szabályok, nem csak a diákokra.

Peter Falk nyugodjon békében! Mi is sokat néztük Columboként :(

Hozzászólás ideje:

Én is csípem a 80-as évek zenéjét, akkor már hallgattam a rádiót, és sokáig nem is mentek ki a divatból az akkori zenék, nem úgy, mint a maiak. Ez a Kokomo különösen jól sikerült darab, én is mennék lazulni a vízpart mellé, mint Ody :D

A fórumról mennénk páran, Oldie-t meg itt hagynánk a Ladájával a bánya tó mellet. :D

Hozzászólás ideje:

A fórumról mennénk páran, Oldie-t meg itt hagynánk a Ladájával a bánya tó mellet. :D

Benne vagyok :D Jó zenék és lazulás, ez kéne nekem most :D

Hozzászólás ideje:

21

Hétfön lesz az államvizsgám! Kérlek, akinek van fölös három másodperce küldjön pozitív energiákat! Köszi!

Hozzászólás ideje:

21

Hétfön lesz az államvizsgám! Kérlek, akinek van fölös három másodperce küldjön pozitív energiákat! Köszi!

Innen is megy némi +++++ energia. :)
Hozzászólás ideje:

Kicsit most eltávozom. Sajnos az én hibám is , de itt már lassan úgy vagyok elkönyvelve hogy aki részegen fórumozik. Pedig nem. Bizonyítani nem tudom. Sose adjátok ki magatokat.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:

Frenkie, Ody nem azt írta, hogy részeg vagy, hanem hogy nem vagy tiszta. És ebben igaza van, nem? Hidd el, meg tudjuk állapítani, mikor vagy józan, mikor vagy ittas, és mikor részeg. Most érezhető volt, hogy van benned pár sör, de nem vagy részeg. Egyébként Odyval annyiból nem értek egyet, hogy korábban józanul is ugyanezt az álláspontot képviselted.

Hozzászólás ideje:

Megjövök nyaralásból és egyből ezt kell olvasnom, hogy Frenkie lelép? "csodás"... :)

Mindenesetre én jól éreztem magam horvátban, majd holnap írok hosszabban is ha valakit érdekel. :)

De most jóéjt mert 9órás autóút után kicsit elvagyok fáradva... :)

Hozzászólás ideje:

Kudar, nem kell ám az autóútra fogni a fáradtságot. Simán mond azt, hogy kikészítettek a nők. Nyaraltál tudtommal és nem rallyversenyen vettél részt :D :D :D;)

Hozzászólás ideje:

Frenkie, Ody nem azt írta, hogy részeg vagy, hanem hogy nem vagy tiszta. És ebben igaza van, nem? Hidd el, meg tudjuk állapítani, mikor vagy józan, mikor vagy ittas, és mikor részeg. Most érezhető volt, hogy van benned pár sör, de nem vagy részeg. Egyébként Odyval annyiból nem értek egyet, hogy korábban józanul is ugyanezt az álláspontot képviselted.

Igen ez volt a lényeg. Komputert javítottam egész nap, kináltak rendesen, megittunk ketten 20 üveg sört. De nem érzem magam hullarészegnek. Csak az bántott, hogy józanul is az a véleményem. De túlléptem rajta.

kudar: Nem szabadultok tőlem. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.