Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Obi1, neked is köszi Nyugodjék békében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Isten éltessen Riddick! Falck -ér pedig nagy kár. Főleg, hogy magyar volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Boldog szülinapot Riddick. Remélem már a 7. sört bontod fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. (szerkesztve) Köszönöm szépen a köszöntéseket mindenkinek! Frenkie csak 3-at ittam (almás Borsodi)... de ez is elég volt. (Családi körben ünnepeltünk, nekem ez ezerszer többet jelent mint bármilyen buli.) Peter Falk halála megdöbbentett. Isten nyugosztalja. Ody... magyar volt? Ez nekem új. Részleteket! Szerkesztve: 2011. Június 24. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Dédapja volt magyar. Falk Miksa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Riddick, boldog szülinapot! Peter Falk pedig nyugodjon békében. Anno imádtam a Columbo-t, mindig szerdánként ment este, az egész család nézte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Boldog születésnapot, Riddick Más: Ma lett volna az utolsó vizsgám. A hangsúly a volnán van, mert a tanár elfelejtett eljönni. Sajnálom az esetet, ez is olyan, ami már túlmegy a bosszantó fogalmán. Jó lenne, ha rájuk is vonatkoznának bizonyos szabályok, nem csak a diákokra. Peter Falk nyugodjon békében! Mi is sokat néztük Columboként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Én is csípem a 80-as évek zenéjét, akkor már hallgattam a rádiót, és sokáig nem is mentek ki a divatból az akkori zenék, nem úgy, mint a maiak. Ez a Kokomo különösen jól sikerült darab, én is mennék lazulni a vízpart mellé, mint Ody A fórumról mennénk páran, Oldie-t meg itt hagynánk a Ladájával a bánya tó mellet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. A fórumról mennénk páran, Oldie-t meg itt hagynánk a Ladájával a bánya tó mellet. Benne vagyok Jó zenék és lazulás, ez kéne nekem most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Benne vagyok Jó zenék és lazulás, ez kéne nekem most Jó is lenne. Én mindjárt alszok egyet. Hátha álmodok valami szépet. Apropó lottó számokat nem írtatok! Még megtehetitek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Én melóztam odakint délután, nem volt alkalmas az idő az álmodozásra Lottószám: 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Kár szegény Peter Falkért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. 21 Hétfön lesz az államvizsgám! Kérlek, akinek van fölös három másodperce küldjön pozitív energiákat! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Orki, mindenképpen megy egy nagy kalappal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. 21 Hétfön lesz az államvizsgám! Kérlek, akinek van fölös három másodperce küldjön pozitív energiákat! Köszi! Kapod húgi, kapod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. 21 Hétfön lesz az államvizsgám! Kérlek, akinek van fölös három másodperce küldjön pozitív energiákat! Köszi! Innen is megy némi +++++ energia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Szép kis estém van, kis luvnyák sikoltoznak a távolban valami fesztivál apropóján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Sok szerencsét, orki! Ody: Menj ki te is, és tegyél rendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Ody: Menj ki te is, és tegyél rendet. Szétcsapok a köcsögök között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. (szerkesztve) Kicsit most eltávozom. Sajnos az én hibám is , de itt már lassan úgy vagyok elkönyvelve hogy aki részegen fórumozik. Pedig nem. Bizonyítani nem tudom. Sose adjátok ki magatokat. Szerkesztve: 2011. Június 25. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Kicsit most eltávozom. Sajnos az én hibám is , de itt már lassan úgy vagyok elkönyvelve hogy aki részegen fórumozik. Pedig nem. Bizonyítani nem tudom. Sose adjátok ki magatokat. Holnap itt leszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Frenkie, Ody nem azt írta, hogy részeg vagy, hanem hogy nem vagy tiszta. És ebben igaza van, nem? Hidd el, meg tudjuk állapítani, mikor vagy józan, mikor vagy ittas, és mikor részeg. Most érezhető volt, hogy van benned pár sör, de nem vagy részeg. Egyébként Odyval annyiból nem értek egyet, hogy korábban józanul is ugyanezt az álláspontot képviselted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megjövök nyaralásból és egyből ezt kell olvasnom, hogy Frenkie lelép? "csodás"... Mindenesetre én jól éreztem magam horvátban, majd holnap írok hosszabban is ha valakit érdekel. De most jóéjt mert 9órás autóút után kicsit elvagyok fáradva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Jó éjt, kudar. Üdv itthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Kudar, nem kell ám az autóútra fogni a fáradtságot. Simán mond azt, hogy kikészítettek a nők. Nyaraltál tudtommal és nem rallyversenyen vettél részt :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Holnap itt leszel. Persze hogy itt, nem menekülök el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Kudar, nem kell ám az autóútra fogni a fáradtságot. Simán mond azt, hogy kikészítettek a nők. Nyaraltál tudtommal és nem rallyversenyen vettél részt :D Vagy hazáig mászott a fiú. Frenkie: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Frenkie, Ody nem azt írta, hogy részeg vagy, hanem hogy nem vagy tiszta. És ebben igaza van, nem? Hidd el, meg tudjuk állapítani, mikor vagy józan, mikor vagy ittas, és mikor részeg. Most érezhető volt, hogy van benned pár sör, de nem vagy részeg. Egyébként Odyval annyiból nem értek egyet, hogy korábban józanul is ugyanezt az álláspontot képviselted. Igen ez volt a lényeg. Komputert javítottam egész nap, kináltak rendesen, megittunk ketten 20 üveg sört. De nem érzem magam hullarészegnek. Csak az bántott, hogy józanul is az a véleményem. De túlléptem rajta. kudar: Nem szabadultok tőlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Drukkolunk, Szittyamaflány! Frenkie: alkohollal vagy anélkül, te ehhez a fórumhoz tartozol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.