Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem kaptál hozzá cd-t? Azon szokott lenni. A telefonba nem rakják bele a telepítőt. Esetleg átállhatsz Windows 7-re az alapból felismeri a mobilokat.

Nem. Doboz, telefon, töltő, USB kábel, fülhallgató. Ezek vannak.

Hozzászólás ideje:

Nem. Doboz, telefon, töltő, USB kábel, fülhallgató. Ezek vannak.

Meg kellene a használati útmutató, kis könyvecske szokott lenni (ebben esetleg benne vannak a telepítési instrukciók). Ha az sincs, nem kicsit hiányos a csomag.

Hozzászólás ideje:

Meg kellene a használati útmutató, kis könyvecske szokott lenni (ebben esetleg benne vannak a telepítési instrukciók). Ha az sincs, nem kicsit hiányos a csomag.

Nekem Nokia 5130-asom van, a csomagban szintén csak töltő, , USB, füles meg a telefon volt mikor meg lett véve. A hozzá való programot ( OVI Suite) megtaláltam a Nokia honlapján így nem volt vele gond.

Hozzászólás ideje:

Mobilos / számítógépes kérdés.

Vettem egy kártyafüggetlen jószágot, működik. Összekötöm Hibával, kiírja hogy telepedni akar, jó. De nem talál magához telepítő szoftvert a csavarfejű! Alcatel honlapján meg bánat nincs telepítőprogikról. Igazából nem is hiszem, hogy ne lenne a telefonban valahol benne a telepítő....

Jól írják a többiek, a használati útmutatóban benne kell lennie, honnan töltheted le a telepítő programot.

Nekem is most lett nemrég új telefonom, és nálam is így volt.

Hozzászólás ideje:

Köszi kolmilan. :)

Helyes :) Ha mondhatok ilyet :)

A köszöntő pia maradék része meg biztosan nem ment kárba :)

Maradt még elég, az ajándékaim tetemes része folyékony halmazállapotú. :D

Amúgy elmehetnek a fenébe a vírusírtók. Feltettem a nod32-t, hogy lecsekkoljam nincs-e vírusom (nem talált), de annyira lassította a gépem hogy végül töröltem. No azzal le is szedte a hangkártya driverét, megjelent 50 féle új processzorzabáló folyamat a feladatkezelőben, és folyton lefagy minden. Esküszöm jobban megéri bekapni 1-1 vírust néha, mint feltenni egy ilyet.

Hozzászólás ideje:

Jól mondja Riddick. Én amióta kijött a Microsoft írtóját használom. Tökéletes. Ingyenes nem fogja a gépet és soha nem kaptam el semmit.

Hozzászólás ideje:

Nekem nem szokott vele bajom lenni, viszonylag jó levelezőrendszer, bár sose vált a kedvencemmé. A stabilitása miatt kezdtem használni rendszeresen. Mondjuk az új stílusa egy katasztrófa :pfff:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Szerencsejáték Zrt "Állati sztárok" szavazása a lehető legjobb eredménnyel zárult. Hála a Facebook-nak (az utolsó két órára összeomlott a szavazószerver) mindkét nagy esélyes, a szegedi Tappancs és a pécsi Misina is nyert! Igazságosan megfelezik a nyereményt, és biztosan mindkét fél jó helyre kerül. Köszi mindenkinek aki szavazott!

Boldog szülinapot Revan!

Szerkesztve: - Darth Krande

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.