Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Nem kaptál hozzá cd-t? Azon szokott lenni. A telefonba nem rakják bele a telepítőt. Esetleg átállhatsz Windows 7-re az alapból felismeri a mobilokat. Nem. Doboz, telefon, töltő, USB kábel, fülhallgató. Ezek vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Nem. Doboz, telefon, töltő, USB kábel, fülhallgató. Ezek vannak. Nézz körül googlebe, hátha találsz valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Nem. Doboz, telefon, töltő, USB kábel, fülhallgató. Ezek vannak. Meg kellene a használati útmutató, kis könyvecske szokott lenni (ebben esetleg benne vannak a telepítési instrukciók). Ha az sincs, nem kicsit hiányos a csomag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Meg kellene a használati útmutató, kis könyvecske szokott lenni (ebben esetleg benne vannak a telepítési instrukciók). Ha az sincs, nem kicsit hiányos a csomag. Nekem Nokia 5130-asom van, a csomagban szintén csak töltő, , USB, füles meg a telefon volt mikor meg lett véve. A hozzá való programot ( OVI Suite) megtaláltam a Nokia honlapján így nem volt vele gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. A könyvecske-papírnak még nekiállok de nem hiszem h konkrét telepítőprogi lenne egy kb A/4 méretű oldalon..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Mobilos / számítógépes kérdés. Vettem egy kártyafüggetlen jószágot, működik. Összekötöm Hibával, kiírja hogy telepedni akar, jó. De nem talál magához telepítő szoftvert a csavarfejű! Alcatel honlapján meg bánat nincs telepítőprogikról. Igazából nem is hiszem, hogy ne lenne a telefonban valahol benne a telepítő.... Jól írják a többiek, a használati útmutatóban benne kell lennie, honnan töltheted le a telepítő programot.Nekem is most lett nemrég új telefonom, és nálam is így volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Köszi kolmilan. Helyes Ha mondhatok ilyet A köszöntő pia maradék része meg biztosan nem ment kárba Maradt még elég, az ajándékaim tetemes része folyékony halmazállapotú. Amúgy elmehetnek a fenébe a vírusírtók. Feltettem a nod32-t, hogy lecsekkoljam nincs-e vírusom (nem talált), de annyira lassította a gépem hogy végül töröltem. No azzal le is szedte a hangkártya driverét, megjelent 50 féle új processzorzabáló folyamat a feladatkezelőben, és folyton lefagy minden. Esküszöm jobban megéri bekapni 1-1 vírust néha, mint feltenni egy ilyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Én ezt használom a gépeimen már egy ideje: Katt ide! Semmi vírus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Köszi, majd utánanézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Jól mondja Riddick. Én amióta kijött a Microsoft írtóját használom. Tökéletes. Ingyenes nem fogja a gépet és soha nem kaptam el semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Nektek is hibát ír ki néha a gmail? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Nekem nem szokott vele bajom lenni, viszonylag jó levelezőrendszer, bár sose vált a kedvencemmé. A stabilitása miatt kezdtem használni rendszeresen. Mondjuk az új stílusa egy katasztrófa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Nektek is hibát ír ki néha a gmail? Nálam tökéletesen működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Nálam tökéletesen működik. Most már nálam is. Biztos szerverprobléma volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Én az Avastot ajánlom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Én az Avastot ajánlom. Nekem is az van és meg vagyok elégedve vele. Nem lassítja a gépet és a programokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog szülinapot Darth Revan9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Füled Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Sok Boldog Szülinapot Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog szülinapot, Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Revan mesternek boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Isten éltessen Revan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. (szerkesztve) A Szerencsejáték Zrt "Állati sztárok" szavazása a lehető legjobb eredménnyel zárult. Hála a Facebook-nak (az utolsó két órára összeomlott a szavazószerver) mindkét nagy esélyes, a szegedi Tappancs és a pécsi Misina is nyert! Igazságosan megfelezik a nyereményt, és biztosan mindkét fél jó helyre kerül. Köszi mindenkinek aki szavazott! Boldog szülinapot Revan! Szerkesztve: 2011. November 9. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.