Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Ja. Lapozzunk. A továbbiakban törlök minden hsz-t ami ezzel foglalkozik. Beszélgessetek másról. Ha nem tudok, akkor ne írjatok ide. Ezek szerint nem sikerült időben törölnöm nekem sem... Pedig igyekeztem minél gyorsabban gyomlálni. Na mindegy, én is ehhez tartom magam. Aki ebben a témában ír, azt én is törlöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Ezek szerint nem sikerült időben törölnöm nekem sem... Pedig igyekeztem minél gyorsabban gyomlálni. Na mindegy, én is ehhez tartom magam. Aki ebben a témában ír, azt én is törlöm. Akkor azért nem találtam Frenkie hsz -ét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Akkor azért nem találtam Frenkie hsz -ét. Néha (vissza)élek moderátori jogaimmal én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Akkor azért nem találtam Frenkie hsz -ét. Jobb hogy nem láttad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Odrinak, és persze Orkinak is, boldog szülinapot! Boldog születésnapot a lányoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ilyen az én formám Minden számot eltaláltam a hatos lottón, ugyanazon a szelvényen, de naná, hogy nem ugyanazon a mezőn!!!! Egy hármas, egy kettes, meg egy egy találatos! Slusszpoén, amelyiken a hármas találat volt, 7-es helyett 6-ost jelöltem, ilyet....Fortuna istenasszony imád rajtam röhögni, két hete az ötös-sel jártam kábé ugyan így Más is járt már hasonlóan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ilyen az én formám Minden számot eltaláltam a hatos lottón, ugyanazon a szelvényen, de naná, hogy nem ugyanazon a mezőn!!!! Egy hármas, egy kettes, meg egy egy találatos! Slusszpoén, amelyiken a hármas találat volt, 7-es helyett 6-ost jelöltem, ilyet....Fortuna istenasszony imád rajtam röhögni, két hete az ötös-sel jártam kábé ugyan így Más is járt már hasonlóan? Az komoly Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ilyen az én formám Minden számot eltaláltam a hatos lottón, ugyanazon a szelvényen, de naná, hogy nem ugyanazon a mezőn!!!! Egy hármas, egy kettes, meg egy egy találatos! Slusszpoén, amelyiken a hármas találat volt, 7-es helyett 6-ost jelöltem, ilyet....Fortuna istenasszony imád rajtam röhögni, két hete az ötös-sel jártam kábé ugyan így Más is járt már hasonlóan? Én is jártam már hasonló cipőben, amikor mindegyik szám "mellette" volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Boldog Mikulásos ünnepeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. HOHOHOHOOOO Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. HOHOHOHOOOO Nyertél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) kudar! A képedhez itt a mozgókép: Amúgy..... a néni se rossz. Szerkesztve: 2011. December 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. kudar! A képedhez itt a mozgókép: Amúgy..... a néni se rossz. Köszi már ki is tettem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) Így kíván mindenkinek Boldog Mikulás-napot, Raikoh14 Szerkesztve: 2011. December 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Boldog Mikit mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) Mindenkinek Boldog Mikulást! Szerkesztve: 2011. December 6. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Boldog Mikulást mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Boldog Mikulást Kaptatok sok-sok csokimikulást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Boldog Mikulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Gyerekek... néztem az előbb a Nem fogadott hívás c. horrort, gondolom van aki látta már. Nézem a filmet, és mit látok a telefonomon? 1 nem fogadott hívás, magántelefonszám. WTF? Féljek vagy ne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Én is boldog mikulást kívánok mindenkinek. Sajnos képem nincs, de ahogy látom vannak itt alább frankók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Nálunk a suliban járt a Mikulás....és a csini krampuszok is. .D Ez utóbbiak elég lenge öltözékben de rosebb enné meg, a mi termünket elkerülték. Pedig nagyon rossz voltam idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Darth Riddick! Miért nem tudok PMet küldeni neked? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. (szerkesztve) Törlök pár régebbi levelet a fiókomból, utána próbáld meg! Update: Próbáld most! Szerkesztve: 2011. December 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Húha... ez egy nem egyszerű kérdés, amit pikk-pakk megválaszol az ember, de igyekszem rá elfogadató választ adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Boldog Mikulást mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Nálunk a suliban járt a Mikulás....és a csini krampuszok is. Ez utóbbiak elég lenge öltözékben de rosebb enné meg, a mi termünket elkerülték. Pedig nagyon rossz voltam idén. Nekünk két ZH-t hozott a suliba, a nyavalya essen belé Najó, az egyik potya ötös volt, úgyhogy mégse Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Grat. De ugye a másik nem potya egyes lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Grat. De ugye a másik nem potya egyes lett? Azt nem mentem be megírni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.