Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ja. Lapozzunk. A továbbiakban törlök minden hsz-t ami ezzel foglalkozik. Beszélgessetek másról. Ha nem tudok, akkor ne írjatok ide. :)

Ezek szerint nem sikerült időben törölnöm nekem sem... :para::roll: Pedig igyekeztem minél gyorsabban gyomlálni. Na mindegy, én is ehhez tartom magam. Aki ebben a témában ír, azt én is törlöm.

Hozzászólás ideje:

Ezek szerint nem sikerült időben törölnöm nekem sem... :para::roll: Pedig igyekeztem minél gyorsabban gyomlálni. Na mindegy, én is ehhez tartom magam. Aki ebben a témában ír, azt én is törlöm.

Akkor azért nem találtam Frenkie hsz -ét. :)

Hozzászólás ideje:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ilyen az én formám :chainsaw::bumm::fuckoff::fuck2::chainsaw::bumm::fuckoff::fuck2::chainsaw::bumm::fuckoff::fuck2:

Minden számot eltaláltam a hatos lottón, ugyanazon a szelvényen, de naná, hogy nem ugyanazon a mezőn!!!! Egy hármas, egy kettes, meg egy egy találatos! Slusszpoén, amelyiken a hármas találat volt, 7-es helyett 6-ost jelöltem, ilyet....Fortuna istenasszony imád rajtam röhögni, két hete az ötös-sel jártam kábé ugyan így :lol:

Más is járt már hasonlóan?

Hozzászólás ideje:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ilyen az én formám :chainsaw::bumm::fuckoff::fuck2::chainsaw::bumm::fuckoff::fuck2::chainsaw::bumm::fuckoff::fuck2:

Minden számot eltaláltam a hatos lottón, ugyanazon a szelvényen, de naná, hogy nem ugyanazon a mezőn!!!! Egy hármas, egy kettes, meg egy egy találatos! Slusszpoén, amelyiken a hármas találat volt, 7-es helyett 6-ost jelöltem, ilyet....Fortuna istenasszony imád rajtam röhögni, két hete az ötös-sel jártam kábé ugyan így :lol:

Az komoly :lol:

Hozzászólás ideje:

Én is jártam már hasonló cipőben, amikor mindegyik szám "mellette" volt. :)

Hozzászólás ideje:

Gyerekek... néztem az előbb a Nem fogadott hívás c. horrort, gondolom van aki látta már. Nézem a filmet, és mit látok a telefonomon? 1 nem fogadott hívás, magántelefonszám. WTF? :D Féljek vagy ne? :D

Hozzászólás ideje:

Nálunk a suliban járt a Mikulás....és a csini krampuszok is. .D Ez utóbbiak elég lenge öltözékben :D de rosebb enné meg, a mi termünket elkerülték. Pedig nagyon rossz voltam idén. :lol:

Hozzászólás ideje:

Darth Riddick! Miért nem tudok PMet küldeni neked?

Hozzászólás ideje:

Nálunk a suliban járt a Mikulás....és a csini krampuszok is. :D Ez utóbbiak elég lenge öltözékben :D de rosebb enné meg, a mi termünket elkerülték. Pedig nagyon rossz voltam idén. :lol:

Nekünk két ZH-t hozott a suliba, a nyavalya essen belé :angry: Najó, az egyik potya ötös volt, úgyhogy mégse :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.