SimonZ Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek a kedvenc karácsonyi dalommal: A Heineken már behűtve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Én meg bekészítettem a Gremlinst, meg itt van még nálam a Reszkessetek betörők 1-2. Sajnos nekem ma ennyi jutott karácsonyra. De majd holnap pótlok, rohamléptekkel, mert karácsony másnapját is melóban töltöm. Izgiiiii... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Én tegnap (meg ma reggel) néztem meg a Gremlins-t, életemben először és nagyon tetszett . Én is szeretnék minden fórumtársnak Istentől megáldott, boldog karácsonyt kívánni. Továbbá itt van egyik kedvenc karácsonyi számom, a Monty Python: Az élet értelme c. filmből : http://www.youtube.com/watch?v=QmZYIyySxPE&feature=share Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Én azt majd ma tekintem meg. A Die Hard után a második kedvenc karácsonyi film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Itt van fater értem megyünk a húgomékhoz. Este jövök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. (szerkesztve) Boldog karácsonyt mindenkinek! Dzséjtnek és annak aki még dolgozni kényszerül, kevés fennforgást és legalább nyugodt netezést/filmezést, ha már így alakult. Nem is keveset! Pláne hogy nálunk az óriási vendégroham miatt már két napja elkezdődött a karácsony Hajaj, én is csak így bírom a vendéglátással járó stresszt. A vendégek ugyan csak ma jönnek, de mi már 3 napja sütünk rá. Szerkesztve: 2012. December 24. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Dzséjt, sajnálom, hogy dolgoznod kell ilyenkor is. De akkor legalább jó filmezést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Áldott ünnepeket mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. A Jézuska meghozta nekem a SWsaga bluray változatát . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Na ki mit kapott a Jézuskától (és szigorúan nem a Télapótól)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. A Jézuska meghozta nekem a SWsaga bluray változatát . Szép ajándék. Gondolom örültél neki. Várható volt amúgy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Na ki mit kapott a Jézuskától (és szigorúan nem a Télapótól)? Hát sok mindent. Mikor fater megjelent pár szatyorral az nem volt semmi. Az egyik szatyor egy díszdobozos 7 decis Unikumot rejtett. Zavarba ejtően sok mindent kaptunk tőle a húgommal. És még haza is hozott kocsival. Na meg volt töltött káposzta meg beigli meg Heineken, meg likőr amiben aranydarabkák úszkáltak, meg szaloncukor. Úgyhogy ez is fantasztikus karácsonyi családi összejövetel volt, persze anyu azért hiányzott mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. (szerkesztve) Én könyveket kaptam. A Felhőatlasz (David Mitchell) és az Ércíj (Elizabeth George Speare) című könyveket kaptam. Magamat pedig a Hobbittal leptem meg Lok, örülök a szuper ajándékodnak! Szerkesztve: 2012. December 24. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 24. Én pénzt kaptam, illetve tesómtól a Battlefield 3-at, Xboxra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Én egy 8 gigás sd-vel, két profi angol tollal, egy új fülhallgatóval, egy 2000 ft-os könyvutalvánnyal gazdagodtam eddig, viszont a nagyszülőktől csak a következő napokban kapom meg az ajándékokat, mert hát mindig be kell osztani kihez mikor megyünk 24-e után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Megleptem magam egy új webkammal és multifunkciós nyomtatóval, mert kellettek a munkához. Amúgy felsőt, sapit, sálat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Én meg Mass Effect: Felismerés könyvet kaptam. Most csak ennyi jött, a többit - az új laptopom - a Jézuska már december elején meghozta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Na az egy nagyon jó könyv Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Pontosítok: Mass Effeckt: Megtévesztést kaptam. Megtévesztenek ezek az egyszavas ME címek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 25. Boldog szülinapot Ágki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Ha köztünk vagy még Ágki, akkor boldog szülinapot itt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Ha köztünk vagy még Ágki, akkor boldog szülinapot itt is! Rendszeresen szokott írni, csak itt van még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Boldog születésnapot, Ágki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 26. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.