Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek a kedvenc karácsonyi dalommal: A Heineken már behűtve.
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Én meg bekészítettem a Gremlinst, meg itt van még nálam a Reszkessetek betörők 1-2. Sajnos nekem ma ennyi jutott karácsonyra. De majd holnap pótlok, rohamléptekkel, mert karácsony másnapját is melóban töltöm. Izgiiiii...
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Én tegnap (meg ma reggel) néztem meg a Gremlins-t, életemben először és nagyon tetszett . Én is szeretnék minden fórumtársnak Istentől megáldott, boldog karácsonyt kívánni. Továbbá itt van egyik kedvenc karácsonyi számom, a Monty Python: Az élet értelme c. filmből : http://www.youtube.com/watch?v=QmZYIyySxPE&feature=share
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Én azt majd ma tekintem meg. A Die Hard után a második kedvenc karácsonyi film.
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Boldog karácsonyt mindenkinek! Dzséjtnek és annak aki még dolgozni kényszerül, kevés fennforgást és legalább nyugodt netezést/filmezést, ha már így alakult. Nem is keveset! Pláne hogy nálunk az óriási vendégroham miatt már két napja elkezdődött a karácsony Hajaj, én is csak így bírom a vendéglátással járó stresszt. A vendégek ugyan csak ma jönnek, de mi már 3 napja sütünk rá. Szerkesztve: 2012. December 24.12 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Dzséjt, sajnálom, hogy dolgoznod kell ilyenkor is. De akkor legalább jó filmezést
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Na ki mit kapott a Jézuskától (és szigorúan nem a Télapótól)?
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve A Jézuska meghozta nekem a SWsaga bluray változatát . Szép ajándék. Gondolom örültél neki. Várható volt amúgy?
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Na ki mit kapott a Jézuskától (és szigorúan nem a Télapótól)? Hát sok mindent. Mikor fater megjelent pár szatyorral az nem volt semmi. Az egyik szatyor egy díszdobozos 7 decis Unikumot rejtett. Zavarba ejtően sok mindent kaptunk tőle a húgommal. És még haza is hozott kocsival. Na meg volt töltött káposzta meg beigli meg Heineken, meg likőr amiben aranydarabkák úszkáltak, meg szaloncukor. Úgyhogy ez is fantasztikus karácsonyi családi összejövetel volt, persze anyu azért hiányzott mindenkinek.
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Én könyveket kaptam. A Felhőatlasz (David Mitchell) és az Ércíj (Elizabeth George Speare) című könyveket kaptam. Magamat pedig a Hobbittal leptem meg Lok, örülök a szuper ajándékodnak! Szerkesztve: 2012. December 24.12 éve - Darth Riddick
Hozzászólás ideje: 2012. December 24.12 éve Én pénzt kaptam, illetve tesómtól a Battlefield 3-at, Xboxra.
Hozzászólás ideje: 2012. December 25.12 éve Én egy 8 gigás sd-vel, két profi angol tollal, egy új fülhallgatóval, egy 2000 ft-os könyvutalvánnyal gazdagodtam eddig, viszont a nagyszülőktől csak a következő napokban kapom meg az ajándékokat, mert hát mindig be kell osztani kihez mikor megyünk 24-e után
Hozzászólás ideje: 2012. December 25.12 éve Megleptem magam egy új webkammal és multifunkciós nyomtatóval, mert kellettek a munkához. Amúgy felsőt, sapit, sálat.
Hozzászólás ideje: 2012. December 25.12 éve Én meg Mass Effect: Felismerés könyvet kaptam. Most csak ennyi jött, a többit - az új laptopom - a Jézuska már december elején meghozta.
Hozzászólás ideje: 2012. December 25.12 éve Pontosítok: Mass Effeckt: Megtévesztést kaptam. Megtévesztenek ezek az egyszavas ME címek...
Hozzászólás ideje: 2012. December 26.12 éve Ha köztünk vagy még Ágki, akkor boldog szülinapot itt is!
Hozzászólás ideje: 2012. December 26.12 éve Ha köztünk vagy még Ágki, akkor boldog szülinapot itt is! Rendszeresen szokott írni, csak itt van még.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.