Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Star Wars 8. köteténél mit szólnátok a következő címhez? Viharfellegek Mon Calán.

Nekem hangzatosabb lenne a Vihar Mon Calán cím.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nyilvánosságra kerültek a Marvel júniusi képregény füzetei. Köztük van a Star Wars 67. száma a Scourge of Shu-Torun befejező része. 67. szám utániról még semmi hír.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Nyilvánosságra kerültek a Marvel júniusi képregény füzetei. Köztük van a Star Wars 67. száma a Scourge of Shu-Torun befejező része. 67. szám utániról még semmi hír.

Szerintem a celebration-on majd kapunk valami infót.

Hozzászólás ideje:

Én is úgy gondolom, hogy a 3 hét múlva (:o!!!) megrendezett Celebration alkalmával közzé teszik a júliusi témákat. Valszeg a főszéria jövője is kitudódik - hogy most újraszámozás, folytatás, ki írja a többit, talán 5-6 között kezdik el mesélni stb. - és természetesen júliusban az Age of Resistance sorozat is elkezdődik. Izgalmas lesz. Charles Soule is sejtelmesen írt a twitterre, hogy hamarosan megtudjuk, min ügyködik. Tippre Celebration -ös bejelentés lesz. :)

Hozzászólás ideje:

@Darth Revan9

A széthasadt birodalom képregény gerincének alján szándékosan nincs egy karakterről kis kép, mint a többi kötetnél? Tudsz erről valamit?

yUFF7y8.jpg

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 órával ezelőtt, luke19 írta:

@Darth Revan9

A széthasadt birodalom képregény gerincének alján szándékosan nincs egy karakterről kis kép, mint a többi kötetnél? Tudsz erről valamit?

yUFF7y8.jpg

Nem tudom, de majd rákérdezek. Az ilyen dolog általában nem véletlen. A jogtulaj utasítására kell az ilyeneket meglépni.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Azért remélem hogy a Marvel logó után ezeket se vetetik le.:clap2:

Mondjuk az elején még ott van lassan már ott se lesz :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kész A Jedik hagyatéka és a Mace Windu másod ellenőrzése. A Jedik hagyatékánál kell még pár simítás. Aztán jövő héten mehetnek a nyomdába.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Széthasadt Birodalom gterincén azért nincs kép egy  szereplőről sem, mivel a 2016-os rohamosztagosos kiadású borítóval rendelkező kiadáson sincs. Mivel a 2016-osra szerződtek le, ezrét követni kellett az eredeti kiadás küllemét. A 2015-ös kiadáson van szereplőkép, de az meg kiegészítő sztoriként az 5 részes Leia hercegnő mini 1. részét tartalmazza csak. A 2016-os kiadás így is sokkal jobb választás volt, hisz így a C-3PO sztori kerül kiegészítésként a kötetbe.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura 3. kötet: Lángoló tengerek (13-18. szám + különszám) hamarosan ellenőrzési fázisba kerül. Várhatóan június végén - július elején jelenhet meg leghamarabb a Star Wars 8. kötetével (44-49. szám) együtt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igen, tudom, de azért haladni kell a kiadással. A második kötet a héten kerül a nyomdába. Reméljük, nem lesz dugulás és április vége május eleje környékén kijön.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Jedi Bibliothek infói szerint a Star Wars képregény sorozat Kieron Gillen után is folytatódik természetesen. A Volume 12 anyagába a sorozat 68-75. számai fognak kerülni. Még nem tudni ki írja tovább, de közelíteni fogunk A Birodalom visszavághoz. Vader Luke-ot kutatja kutasz droidok ezreivel, Han és Csubi pedig egy droidok lakta bolygóra kerül.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Star Wars Vol 9 (50-55. szám) és a Doktor Aphra Vol 3 (14-19. szám) munkálatai május közepén megkezdődhetnek. Ha minden jól megy, akkor szeptember elején megjelenhetnek.

Hozzászólás ideje:
2019. 03. 28. - 6:24, Darth Revan9 írta:

A Star Wars Vol 9 (50-55. szám) és a Doktor Aphra Vol 3 (14-19. szám) munkálatai május közepén megkezdődhetnek. Ha minden jól megy, akkor szeptember elején megjelenhetnek.

Jó olvasni hogy ilyen tempóvan haladnak a kiadási munkálatok. A Jedik hagyatéka és a Mace Windu képregények után melyik két kötet kerül terítékre?.

2019. 03. 27. - 18:10, Darth Revan9 írta:

A Jedi Bibliothek infói szerint a Star Wars képregény sorozat Kieron Gillen után is folytatódik természetesen. A Volume 12 anyagába a sorozat 68-75. számai fognak kerülni. Még nem tudni ki írja tovább, de közelíteni fogunk A Birodalom visszavághoz. Vader Luke-ot kutatja kutasz droidok ezreivel, Han és Csubi pedig egy droidok lakta bolygóra kerül.

Örülök hogy Vadert megint előtérbe akarják hozni. Ez a droidok lakta bolygó pedig nagyon érdekesen hangzik. Ammondó vagyok azt mondani hogy ez a sorozat ötletesség és történet terén sokat fejlődött.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Jó olvasni hogy ilyen tempóvan haladnak a kiadási munkálatok. A Jedik hagyatéka és a Mace Windu képregények után melyik két kötet kerül terítékre?.

Örülök hogy Vadert megint előtérbe akarják hozni. Ez a droidok lakta bolygó pedig nagyon érdekesen hangzik. Ammondó vagyok azt mondani hogy ez a sorozat ötletesség és történet terén sokat fejlődött.

Július elején jön a Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura 3. kötet: Lángoló tengerek  (13-18. szám, + különszám) Star Wars 8. kötet: Vihar Mon Calán (44-49. szám)

Igen, tényleg érdekesen hangzik. Hátha a Lázadók sorozatban felbukkant taktikai droid jön majd a képbe.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Hátha a Lázadók sorozatban felbukkant taktikai droid jön majd a képbe.

Ha ezt meglépnék akkor engem megvennének kilóra. Az a droidos dolog úgyis egy kicsit elvarratlan maradt a számomra.

2 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Július elején jön a Darth Vader, a Sith Sötét Nagyura 3. kötet: Lángoló tengerek  (13-18. szám, + különszám) Star Wars 8. kötet: Vihar Mon Calán (44-49. szám)

Kösz az infót, jó hogy a kiadó párhuzamosan jelenteti meg ezt a két kötetet. Vader és a Star Wars sorozat nálam már biztos vétel.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Éppen most , Iqvi írta:

Ha ezt meglépnék akkor engem megvennének kilóra. Az a droidos dolog úgyis egy kicsit elvarratlan maradt a számomra.

Kösz az infót, jó hogy a kiadó párhuzamosan jelenteti meg ezt a két kötetet. Vader és a Star Wars sorozat nálam már biztos vétel.

Igen, talán nem véletlenül lett elvarratlan szál.

Igen, annak idején én javasoltam ezt a sorrendet, és párosítást. Ehhez tartják magukat.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Igen, talán nem véletlenül lett elvarratlan szál.

Hátha segítenek Hanékon. Amúgy a fenti infó szerint valamiért Lukr külön utakon jár majd, lehet hogy a Jedik tudása utám fog kutatni?

Hozzászólás ideje:
2019. 03. 31. - 17:35, Iqvi írta:

Hátha segítenek Hanékon. Amúgy a fenti infó szerint valamiért Lukr külön utakon jár majd, lehet hogy a Jedik tudása utám fog kutatni?

Én is örülnék Kalaniéknak. Meglátjuk, hogy mi lesz a végleges sztori. Jövőhéten már okosabbak lehetünk. :)

Más: Age of Resistance jók és gonoszok!!! :yes:

1qty7p2s8pp21.jpg?width=960&crop=smart&a

Hozzászólás ideje:

Én úgy tippelem, hogy a 7-8 alatt, esetleg a köztes rövidke időt felöleli. Bár az is előfordulhat, hogy a TLJ -t elhagyva az azt követő napok/heteket mutatja majd be. De Snoke kapcsán én 2 dolgot tippelnék:

1. Mi történt vele a TLJ előtt? Remélem jobban belemennek a múltjába, bár valószínűleg a 9 után merészkednek ezekre a vizekre.

2. Mi történt vele a ST előtt? Na ez az, amit szerintem még nem kockáztatnak meg. De remélem tévedek. :clap2:

Hozzászólás ideje:

Rose nem a TLJ-ben lett az Ellenállás tagja, már azelőtt is az volt, így pusztán az ő jelenléte nem teszi biztossá azt, hogy a TLJ utáni időket is érintik. Simán kaphat Rose is előzmény-sztorit.

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.