Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2019. 04. 14. - 20:38, Bence1997 írta:

Valace a főszereplő, aki egy kyborg fejvadász, akinek feltett szándéka hogy kinyírja Vadert.

Kösz az infót.

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:
2019. 04. 14. - 12:30, Bence1997 írta:

Holnapra várható bejelentés Charles Soule részéről

Ez magyar idő szerint.mikorra lesz datálható?

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Ez magyar idő szerint.mikorra lesz datálható?

Én úgy tudom, hogy pont most zajlik. 10:30-11.30 ottani idő, magyar idő szerint 17:30-18:30. Most néztem utána. Hamarosan talán lesznek érdekességek. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A kiadó vezetése elfogadta a javaslataimat és a sorrendet is. További jó hír: lehet hogy a Kanan Volume 2 soron kívül bekerülhet 13.-ként a csomagba. És lehet, hogy az Aphra Vol. 4 korábban jön.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

A kiadó vezetése elfogadta a javaslataimat és a sorrendet is. További jó hír: lehet hogy a Kanan Volume 2 soron kívül bekerülhet 13.-ként a csomagba. És lehet, hogy az Aphra Vol. 4 korábban jön.

Tudható már mi várható jövőre?

Hozzászólás ideje:

A Széthasadt Birodalomhoz csatolt 3PO történetet ma olvastam újra. Még mindig az egyik legerősebb kánon sztori. Pedig csak azért készült, hogy megmagyarázza, hogy 3PO-nak miért van piros karja az ep.7-ben. Mégis valami egészen egyedi és emlékezetes sült ki a dologból.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2019. 04. 13. - 8:32, luke19 írta:

Olyan esetben, ha kevés a kiadható könyv, akkor nem lehet pár képregényre szerződni a helyükre? Személy szerint mostanság sokkal jobban szórakozom az SW képregényekkel. Valahogy a legutóbbi pár regényt nagyon nyögvenyelősen fejeztem be.

Úgy tűnik mégis esélyes lelet amit mondtál. Van remény egy 13. és egy 14. címre is a képregény köteteknél.

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Úgy tűnik mégis esélyes lelet amit mondtál. Van remény egy 13. és egy 14. címre is a képregény köteteknél.

Ezek remek hírek. Remélem pár régebbi minit beválogatnak ide. Ami mégjobb lenne ha a Kanan Vol 2 jönne vagy a Poe Vol 1.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 perccel korábban, Iqvi írta:

Ezek remek hírek. Remélem pár régebbi minit beválogatnak ide. Ami mégjobb lenne ha a Kanan Vol 2 jönne vagy a Poe Vol 1.

Valószínűbb a Kanan Vol 2 és az Aphra Vol 5. A Poe szerintem a következő 2020 vége 2021 vége közötti ciklusban jön.

Hozzászólás ideje:

Jó volt végre egy klónháborús képregényt, A Dathomir fiát ilyen minőségi kiszerelésben olvasni. Ez volt az egyetlen kánon képregény, ami digitálisan is megvolt rajongói fordításban, de így azért jobb élmény! Természetesen mostanság én is a The Rise of Skywalker-en meg a The Clone Wars-on pörgök, hála a Celebratiönnek, így kifejezetten jól időzítettem a megrendelést és az olvasást. Este jöhet a Széthasadt Birodalom! Aztán véletlenül pont adja a TV a 7. részt. Érdekességként megemlítem, hogy megint nyomdát váltott a Szukits képregény fronton, a Generál helyett a Gyomai Kner Nyomda készítette az új köteteket. Jobb lett a minőség. Érdekes módon mikor írták páran, hogy a Generál jobb munkát végzett mint az azt megelőző, nem értettem egyet, mert pl. az Obi-Van és a Han Solo is kisebbek lettek, plusz a következő kötetek sem is illeszkedtek olyan szép szorosan egymás mellé, mint a régebbiek, a papírminőségben pedig nem találtam eltérést. De mostmár végképp nem lehet panasz a nyomdára. Mondjuk eddig sem zavartak az ilyen apróságok, csak feltűnt és megemlítettem a dolgot. A következő SW képregények meg előrendelve! :D

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, mui-ruy írta:

Érdekességként megemlítem, hogy megint nyomdát váltott a Szukits képregény fronton, a Generál helyett a Gyomai Kner Nyomda készítette az új köteteket. Jobb lett a minőség. Érdekes módon mikor írták páran, hogy a Generál jobb munkát végzett mint az azt megelőző, nem értettem egyet, mert pl. az Obi-Van és a Han Solo is kisebbek lettek, plusz a következő kötetek sem is illeszkedtek olyan szép szorosan egymás mellé, mint a régebbiek, a papírminőségben pedig nem találtam eltérést. 

Nekem a Generál papírja tetszett. Az illeszkedéssel van csak bajom. Az új nyomda kötetei jobban illeszkednek?

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Iqvi írta:

Nekem a Generál papírja tetszett. Az illeszkedéssel van csak bajom. Az új nyomda kötetei jobban illeszkednek?

Egy picit igen.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Valószínűbb a Kanan Vol 2 és az Aphra Vol 5. A Poe szerintem a következő 2020 vége 2021 vége közötti ciklusban jön.

Kanan Vol 2? A Vol 1 mikor jött ki? Vagy valamelyik képregénnyel egybe tették? 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Kargarosz írta:

Kanan Vol 2? A Vol 1 mikor jött ki? Vagy valamelyik képregénnyel egybe tették? 

A Vol 1 talán November környékén jön ki, és ezt még megpróbálják besúvasztani év végére.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Generálos Obi-van és Anakin, valamint a Han Solo méretei egyeznek a többi képregényével. Vékonyabbnak tűnnek, mivel csak 5 füzetet tartalmaznak, ráadásul vékonyabb papíron vannak.

Hozzászólás ideje:

Lehet tudni, hogy az újonnan megjelent képregények (pl. Széthasadt Birodalom) miért nem kaphatóak még a nagyobb könyvesboltokban (pl. líra, libri)? A Szukitson már jó 1 hónapja rendelhetőek. Elképzelhető, hogy úgy lesz, mint annak idején (2011 környékén) és egyes darabok kizárólag csak a kiadó honlapján rendelhetőek?

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Lehet tudni, hogy az újonnan megjelent képregények (pl. Széthasadt Birodalom) miért nem kaphatóak még a nagyobb könyvesboltokban (pl. líra, libri)? A Szukitson már jó 1 hónapja rendelhetőek. Elképzelhető, hogy úgy lesz, mint annak idején (2011 környékén) és egyes darabok kizárólag csak a kiadó honlapján rendelhetőek?

A libri honlapján még előrendelhetőben láttam. Gondolom amik a webshoppukban nem lehet rendelni addig a bolti forgalmazás se lehetséges. Én majd benézek egy helyi kis könyvesboltba hátha találok belőle ott. Szerintem próbálkozz ezzel is.

1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

A Generálos Obi-van és Anakin, valamint a Han Solo méretei egyeznek a többi képregényével. Vékonyabbnak tűnnek, mivel csak 5 füzetet tartalmaznak, ráadásul vékonyabb papíron vannak.

Nálam az Obi-van nem illeszkedik teljesen a sorba. Egy pár milivel kisebb a mélysége. Nem zavartatom magam miatta. Viszont az új papír tetszil. Nem szedi annyira az ujjlenyomatot ahogy észrevettem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehet, hogy azt játsszák el, amit az újságos terjesztésnél. Később jönnek. Talán csak akkor lesz a Széthasadt Birodalom a Libriben, mikor már a Vader 2. és a Windu is megjelentek.

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Lehet, hogy azt játsszák el, amit az újságos terjesztésnél. Később jönnek. Talán csak akkor lesz a Széthasadt Birodalom a Libriben, mikor már a Vader 2. és a Windu is megjelentek.

Ez elég nagy kitolás az olyan vevőkkel akik nem engedhetik meg hogy mindent előrendeljenek vagy rendszeresen a webshoppól vásároljanak. Remélem nem így lesz. De inkább legyen valami mint hogy semmi se. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Ez elég nagy kitolás az olyan vevőkkel akik nem engedhetik meg hogy mindent előrendeljenek vagy rendszeresen a webshoppól vásároljanak. Remélem nem így lesz. De inkább legyen valami mint hogy semmi se. 

Egyetértek tényleg nem a legjobb megoldás.

Hozzászólás ideje:

Remélem tisztázódik a nagyobb terjesztőknél történő csúszások ügye. 

@Darth Revan9 Mikor derül ki a 13. és a 14. képregények kb mikor érkezhetnek?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Éppen most , Iqvi írta:

Remélem tisztázódik a nagyobb terjesztőknél történő csúszások ügye. 

@Darth Revan9 Mikor derül ki a 13. és a 14. képregények kb mikor érkezhetnek?

Ha minden jól megy, akkor a héten döntenek erről. A sorrend egy kicsit változni fog.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A módosult sorrend:

2019. október – november.

Darth Vader Dark Lord of the Sith Volume 4.: Fortress Vader

Kanan Volume 1.: The Last Padawan

2019. december – 2020. január.

Age of Republic: Heroes

Age of Repuclic: Villains

2020. február – 2020. március.

Doctor Aphra Volume 4.: The Catastrophe Con

Star Wars Volume 10.: The Escape

2020. március – 2020. április

Age of Rebellion: Heroes

Age of Rebellion: Villains

2020. május – 2020. június

Age of Resistance: Heroes

Age of Resistance: Villains

2020. június – 2020. július

Kanan Volume 2.: First Blood

Doctor Aphra Volume 5.: Worst Among Equals

2020. augusztus – 2020. szeptember

Galaxy’s Edge

Vader: Dark Visions

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Darth Sky írta:

Szépen el leszünk látva jövőre is. És ezek még csak a képregények. :) 

Kemény évnek nézünk elébe az tuti.:peace: Remélem a könyvek terén is hasonló bőség lesz és a Del Rey ad majd ki új címeket.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.