Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. 5 perccel korábban, Rog írta: Én csakis mozgóképes párti vagyok mert könyves és képregényes cuccokat nem szoktam elővenni. De az animációs sorozatokat nézed? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Egyedül a Rebels-et néztem meg teljesen. A CW és a TCW nagy részét kihagytam. A Resistance meg teljesen kimaradt. Közben a látottakból sokat felejtettem. A kvízek játszásakor mondjuk ez nem zavarna. Kibírnám ha némely feladványra nem tudnám a választ. 1 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. @Iqvi Én csak filmeket, meg az animációs sorozatokat nézem (TCW, Rebels). Megmajd nyilván az élőszerlős sorozatok lesznek terítéken. Ezt azért írtam mert nem tudom mikor tervezed? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. @Adrián még én sem tudom, elég képlékeny még, de a Madness után valamikor. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Részemről jöhet bármi. Anno én is terveztem egy EU-kvízt (főleg könyvek kapcsán), de tartottam tőle, hogy minimális embert érdekelne a dolog, így végül nem dobtam fel. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Látom hiányoltatok a Snoke-os kérdésnél Az a kérdés direkt neked szólt, kár hogy nem volt alkalmas időpont. Na majd máskor. 4 órával ezelőtt, Pildi írta: Kár volt aggódni a részvétel miatt, voltunk elegen, még többen is jöttek, mint ahányan előre jelezték, kellően izgalmas volt így játszani. Viszont legközelebb biztos nem telefonról leszek. Meg is lepődtem, hogy lettünk annyian. Ennek megörültem, bár igaz, kevesebb emberrel is jó buli lett volna, így viszont izgalmasabb volt. 4 órával ezelőtt, Iqvi írta: Köszönöm a vezénylést @Bence1997, jó volt játszani. Néhányszor tényleg csak egy másodpercen múlott volna a pont. A következőre állíthatok össze kérdéseket? Nincs mit. Igen, az időzítés ebben a játékban nagyon fontos. Egyszer megkéne csinálni azt, hogy a választ előbb beírni, mielőtt még a kérdés érkezik. Nyugodtan jöhet egy EU-kvíz, szerintem lenne rá jelentkező, pláne, hogy az új kánon elég sok embert érint. Az időpont valóban kérdéses, szerintem az ünnepekre nyugodtan jöhet egy, akkor úgy ahogy nyugis környezetben lesz mindenki és lesz idő leülni egy kis játékra. A tegnapi jó mulatság volt, öröm volt megrendezni. Idén már nem tervezek semmit, egy kis részvételt én is teszek valamelyikőtök kvízében. Jövőre azonban már van egy nagyszabású tervem, amely szerintem újító jellegű lesz a SWSaga kvízjátékok történetében. 1 1 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Na sziasztok! Most, hogy véget ért a nagyon izgalmas 2. SWSaga Winter Madness, kicsit visszakanyarodva ebbe a topikba, szeretnék pár mondatot ejteni a jövő évi kvízjátékomról. Ha minden jól megy, január legvégén vagy februárban - ez még amúgy is eldől majd - elkezdődik a kvízjáték. Jövőre amúgy jelen pillanatban 3 kvízjátékot tervezek, amelyek közül 1 db lesz ilyen sima 10-12 kérdésből álló gyorsjátszma. A másik kettő nagy dolog lesz, amikre már nagyon izgatott vagyok. Mindkettő - legalábbis számomra - izgalmasnak hangzik. Az első nagy játék, amely az év első harmadévében fog megtörténni, annak a játékcíme: Galaxisfoglaló. Itt értelemszerűen magát a SW galaxisát kell elfoglalni majd két csapatnak. Szóval igen... ez egy csapatjáték lesz. Részletek a jövő héten. A másik játék címe: Kvízkirály. Itt egy kieséses szakaszon kell végigmenni a játékosoknak, és egyenként fognak kihullani a versenyzők bizonyos kérdés feltétele és megválaszolása után. A végén a legjobb kettő fog megküzdeni a Kvízkirály címért. Egyelőre ennyi információ elég lesz. További szép napot! 4 2 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Na sziasztok! Most, hogy véget ért a nagyon izgalmas 2. SWSaga Winter Madness, kicsit visszakanyarodva ebbe a topikba, szeretnék pár mondatot ejteni a jövő évi kvízjátékomról. Ha minden jól megy, január legvégén vagy februárban - ez még amúgy is eldől majd - elkezdődik a kvízjáték. Jövőre amúgy jelen pillanatban 3 kvízjátékot tervezek, amelyek közül 1 db lesz ilyen sima 10-12 kérdésből álló gyorsjátszma. A másik kettő nagy dolog lesz, amikre már nagyon izgatott vagyok. Mindkettő - legalábbis számomra - izgalmasnak hangzik. Az első nagy játék, amely az év első harmadévében fog megtörténni, annak a játékcíme: Galaxisfoglaló. Itt értelemszerűen magát a SW galaxisát kell elfoglalni majd két csapatnak. Szóval igen... ez egy csapatjáték lesz. Részletek a jövő héten. A másik játék címe: Kvízkirály. Itt egy kieséses szakaszon kell végigmenni a játékosoknak, és egyenként fognak kihullani a versenyzők bizonyos kérdés feltétele és megválaszolása után. A végén a legjobb kettő fog megküzdeni a Kvízkirály címért. Egyelőre ennyi információ elég lesz. További szép napot! Ezek rettentően jól hangzanak! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Na sziasztok! Most, hogy véget ért a nagyon izgalmas 2. SWSaga Winter Madness, kicsit visszakanyarodva ebbe a topikba, szeretnék pár mondatot ejteni a jövő évi kvízjátékomról. Konkurenciázunk konkurenciázunk? Hát hogy van ez, az én kvízem is készülőben van. Még egy két kérdést kell kidolgoznom és utánna csak az időpont kell. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Konkurenciázunk konkurenciázunk? Hát hogy van ez, az én kvízem is készülőben van. Még egy két kérdést kell kidolgoznom és utánna csak az időpont kell. 1. Hát ha muszáj. 2. Várós a tied, az első kvíz mindig különleges. Hidd el, nekem az volt... most ne menjünk bele, hogy jó vagy rossz értelemben. 3 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 19 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Na sziasztok! Most, hogy véget ért a nagyon izgalmas 2. SWSaga Winter Madness, kicsit visszakanyarodva ebbe a topikba, szeretnék pár mondatot ejteni a jövő évi kvízjátékomról. Ha minden jól megy, január legvégén vagy februárban - ez még amúgy is eldől majd - elkezdődik a kvízjáték. Jövőre amúgy jelen pillanatban 3 kvízjátékot tervezek, amelyek közül 1 db lesz ilyen sima 10-12 kérdésből álló gyorsjátszma. A másik kettő nagy dolog lesz, amikre már nagyon izgatott vagyok. Mindkettő - legalábbis számomra - izgalmasnak hangzik. Az első nagy játék, amely az év első harmadévében fog megtörténni, annak a játékcíme: Galaxisfoglaló. Itt értelemszerűen magát a SW galaxisát kell elfoglalni majd két csapatnak. Szóval igen... ez egy csapatjáték lesz. Részletek a jövő héten. A másik játék címe: Kvízkirály. Itt egy kieséses szakaszon kell végigmenni a játékosoknak, és egyenként fognak kihullani a versenyzők bizonyos kérdés feltétele és megválaszolása után. A végén a legjobb kettő fog megküzdeni a Kvízkirály címért. Egyelőre ennyi információ elég lesz. További szép napot! Nagyon kreatív, ötletes kvízjátékokat találtál ki, gratula 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 19 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ezek rettentően jól hangzanak! 28 perccel korábban, Sinistra írta: Nagyon kreatív, ötletes kvízjátékokat találtál ki, gratula Köszi szépen. Igen, ezeket már egy ideje tervezgettem. Remélhetőleg jövőre mindkettő megfog valósulni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Újból itt és ezúttal szeretnék néhány apró információt megosztani az egyik kvízjátékom, a Galaxisfoglalóval kapcsolatban. A kvíz lényege tulajdonképpen a csapatjáték. Ebben a játékban két csapat mérkőzik meg egymással. A cél nagyon egyszerű: a Star Wars Galaxisának az elfoglalása. Mindkét csapat azonos mennyiségű játékossal rendelkezik (tehát pl. 3-3, 4-4, 5-5 ember ) és mindenki mindenkivel lefog meccsezni egy kört. No de hogyan néz ki ez gyakorlatban? 1. A Galaxis szektorokra van bontva. Magvilágok, Peremvidék, Ismeretlen Régiók, stb. Jelen esetben 10 szektorra. Ebből 1-1 szektort ural a két fél. 2. A játék 2 részre van bontva. Az első rész a területszerzés. Itt a kérdések helyes válaszolása esetén a megjelölt területek a csapatokhoz kerülnek. Ha a kérdésre rossz válasz adódik valamelyik csapat részéről, akkor az a csapat értelemszerűen nem foglalja el a kijelölt szektorát. Az első rész addig játszódik, amíg az összes terület el nincs foglalva. A leggyorsabb menet 4 kérdés, a leghosszabb 8 - márha az egyik csapat egyik kérdésre se tudja a választ. 3. A második rész maga a hadjárat. Itt a két csapat egymásnak feszül és a cél annyi, hogy a másik fél székhelyét elfoglalhassa a támadó fél. A hadjárat 4×4 meccset jelent, ami 19 kérdést takar maximum. Miért 19 -et? Mert amikor a támadó fél megtámadja az ellenfél székhelyét, 3 kérdésre kell jól válaszolniuk. Ez annyit takar, hogy az első kérdés után az űrbéli védelem megsemmisül, a 2. kérdés után a légvédelemnek befellegzett és a 3. kérdés után az egész defensive team kampeca. Egyelőre ennyi lenne. További információkért hívja ügyfélszolgálatunkat. 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Érdekesen hangzik. A válaszadásra mennyi idő lesz? Mert ugye a neten minden kikereshető. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Érdekesen hangzik. A válaszadásra mennyi idő lesz? Mert ugye a neten minden kikereshető. A területszerzésnél rögtön kell válaszolni és mindig az első választ fogadom majd el, így kiszűrve azt, hogy gyorsan rákeressen az illető. A hadjáratnál már más a tészta: ott egy adott időlimit alatt - mondjuk 15-20 mp - kell válaszolni a két fél versenyzőjének. Ezt az egész válaszadási korlátot még át kell böngésznem, hogy gyorsan, gördülékenyen történjen a játék, de eközben azért legyen idő kitárgyalni a dolgokat is. Remélem sikerül valami értékelhető megoldást kialakítanom. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 18 perccel korábban, Bence1997 írta: Újból itt és ezúttal szeretnék néhány apró információt megosztani az egyik kvízjátékom, a Galaxisfoglalóval kapcsolatban. A kvíz lényege tulajdonképpen a csapatjáték. Ebben a játékban két csapat mérkőzik meg egymással. A cél nagyon egyszerű: a Star Wars Galaxisának az elfoglalása. Mindkét csapat azonos mennyiségű játékossal rendelkezik (tehát pl. 3-3, 4-4, 5-5 ember ) és mindenki mindenkivel lefog meccsezni egy kört. No de hogyan néz ki ez gyakorlatban? 1. A Galaxis szektorokra van bontva. Magvilágok, Peremvidék, Ismeretlen Régiók, stb. Jelen esetben 10 szektorra. Ebből 1-1 szektort ural a két fél. 2. A játék 2 részre van bontva. Az első rész a területszerzés. Itt a kérdések helyes válaszolása esetén a megjelölt területek a csapatokhoz kerülnek. Ha a kérdésre rossz válasz adódik valamelyik csapat részéről, akkor az a csapat értelemszerűen nem foglalja el a kijelölt szektorát. Az első rész addig játszódik, amíg az összes terület el nincs foglalva. A leggyorsabb menet 4 kérdés, a leghosszabb 8 - márha az egyik csapat egyik kérdésre se tudja a választ. 3. A második rész maga a hadjárat. Itt a két csapat egymásnak feszül és a cél annyi, hogy a másik fél székhelyét elfoglalhassa a támadó fél. A hadjárat 4×4 meccset jelent, ami 19 kérdést takar maximum. Miért 19 -et? Mert amikor a támadó fél megtámadja az ellenfél székhelyét, 3 kérdésre kell jól válaszolniuk. Ez annyit takar, hogy az első kérdés után az űrbéli védelem megsemmisül, a 2. kérdés után a légvédelemnek befellegzett és a 3. kérdés után az egész defensive team kampeca. Egyelőre ennyi lenne. További információkért hívja ügyfélszolgálatunkat. Mikor lehet nevezni? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 5 perccel korábban, Yoda József írta: Mikor lehet nevezni? Majd csak jövőre. Elsőnek megvárom, míg @Iqvi megrendezi az első kvízjátékát. Utána mikor tisztázódnak a dolgok és kialakul minden a játékkal kapcsolatban, akkor lehet nevezni valamelyik oldalhoz. Szeretném elsőként a Köztársaság kontra Szakadárok párharcot, mert ha teszem azt sikeres lesz, akkor jöhetnek a folytatások. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 11 perccel korábban, Bence1997 írta: Majd csak jövőre. Elsőnek megvárom, míg @Iqvi megrendezi az első kvízjátékát. Az majd a mobilnetem elhasználtságától fog majd függni, mert a szálláson nincs net. De azért próbálkozom majd. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Galaktikus honfoglaló. Tetszik. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 1 órával korábban, Iqvi írta: Az majd a mobilnetem elhasználtságától fog majd függni, mert a szálláson nincs net. De azért próbálkozom majd. Ja, hogy te már nem otthon vagy? Okés akkor, majd ráérsz megrendezni, amikor szeretnéd. Én tudok várni. Amúgy is, szeretnék egy-két kvízen még átesni, mint játékos. 47 perccel korábban, Donát írta: Galaktikus honfoglaló. Tetszik. Igen, tkp. a Honfoglalóból jött az ötlet. Egyszer játszottam egy kört és beütött egy gondolat, hogy mi lenne, ha egy ilyen játékot átformálnék egy kvízjátékra és Star Warsosítanám. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. A leírás alapján nagyon klassz játéknak érzem. Ennek ellenére nem veszek benne részt. Nem nekem való. 1 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. @Bence1997, a Galaxisfoglalóban, milyen médiumokból lesz kérdés, csak film, vagy más is? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 49 perccel korábban, Adrián írta: a Galaxisfoglalóban, milyen médiumokból lesz kérdés, csak film, vagy más is? Nos, mivel az egész játék maximum kb. 30 kérdésből fog állni - ez tényleg attól fog függni, hogy a két csapat milyen gyorsan tud győzni, ha a két csapat oda-vissza fogja ütni egymást, akkor a 4×4 meccs lefog játszódni és a kb. 30 kérdés meglesz - így elkerülhetetlen a más médiumokból való csemegézés. A filmeken kívül lesz animációs sorozat és a Mandiból is lesznek kérdések. Könyv, képregény vagy akár játék - bár utóbbi még nagyon kérdéses - előfordulhatnak, de csakis speciális esetekben. A speciális eset pedig annyit takar, hogy a hadjárat résznél lesz egy segítség a két félnek. A segítség nem más, mint hogy az éppen aktuális versenyzők közül valamelyikük kérvényezi a segítséget, amelynek értelmében saját maga meghatározhatja a kérdés témáját. Film? Sorozat, ezenbelül animációs vagy élőszereplős? Vagy a könyvek, képregények? Ez a segítség mindenképpen előnyös lehet, de ugyanakkor hátrány is, ha éppen egy olyan kérdés jön, amely az írásos részhez tartozik. Ugyanis míg a filmeknél/sorozatoknál meg lehet mondani majd, hogy melyik filmből/sorozatból jöjjön a kérdés, addig a képregény/könyv témában CSAKIS az éra adható meg. Tudom, ez kicsit fura, de ezzel is izgalmasabbá téve a játékot. De majd a szabályokról részletesebben is írok majd később. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. (szerkesztve) 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: De majd a szabályokról részletesebben is írok majd később. Na akkor a szabályok és az egészt hogyan is kell elképzelni: 1. A SW Galaxisa 10 szektorból áll. Ebből 1-1 szektor a Köztársaság/Szakadárok kezén van, mint főhadiszállás/székhely. Innen indul a játék. Mindkét csapatnak van 1000 pontja. 2. Az első rész a területszerzés: a területszerzésnél minimum 4, maximum 8 kérdés lesz feltéve itt mindkét csapatból 1-1 tag fog megmérkőzni egymással, természetesen váltakozni fog ez a felállás ha mindkét csapat helyesen válaszol a kérdésre - szigorúan csak az első válasz elfogadott! - akkor a kijelölt területek a csapatoké lesznek és gazdagodnak 200-200 ponttal ha az egyik csapat válaszol csak jól, akkor értelemszerűen csak ők kapnak területet, a másik ekkor alulmarad, hátrányba kerül területszerzésnél az első szakasz addig fog menni, amíg az összes szektor - jelen esetünkben 8 db - el nincs foglalva. 3. A játék második szakasza nem más, mint a hadjárat: A hadjárat lényege nem más, mint eljutni a másik csapat kiindulóhelyéhez, a főhadiszálláshoz Ha ez sikerül az ellenfélnek, akkor egy 3 kérdést tartalmazó játékon kell átesniük a két oldal embereinek. Itt fontos megjegyeznem, hogy lesz 2 segítség majd, egy a támadó félnek és egy a védekező államnak. Ha az ellenfél területét megszerzi a csapat, akkor 2×200 pontot kap a csapata: 200 -at ér maga a terület ellop az ellenféltől 200 pontot Az nyer, aki több ponttal rendelkezik a 4×4 -es játékmenet után elfoglalja az ellenfél székhelyét 4. A területszerzésnél, ha a kérdésre mindkét csapat helyesen válaszol elsőre, akkor mindkét csapat területet foglalhat. 5. A hadjáratnál a gyorsaság a fontos. Aki előbb válaszol helyesen, az nyeri a kört és vagy elfoglalhatja a csapata az ellenfél területét vagy a védekező fél megvédte a megtámadt területet. 6. A hadjárat során létezik mindkét fél számára 3 db segítség. Kettő fontos a székhely ostrománál, 1 pedig az egész hadjárat folyamán: Az első segítség a támadó félhez tartozik, a főhadiszállás ostromakor: Az első segítséget akkor kérheti a támadó fél vezetője, ha teszem azt az űrbéli védelmet felszámolták (ergo az első kérdésre a támadók elsőként helyesen válaszoltak) de a légvédelemnél vagy éppen a szárazföldnél elbukták a kérdést. Az első segítség pusztán annyit jelent, hogy a támadók kapnak plusz egy kérdést - azonban ez 200 pont levonásával jár! A második segítség a védekező félhez tartozik, a főhadiszállás ostromakor: ha a székhely űrvédelmét/vagy éppen légvédelmét elvesztették, akkor lehetőség adódik annak pótlására. Ezesetben visszaigényelhetik az űrvédelmet/vagy éppen légvédelmet - ez 200 pont levonásával jár! A harmadik segítség az egyik legérdekesebb támogatása mindkét félnek. A harmadik segítség ugyanis mindkét fél részéről kérhető, ha már elkezdődött a hadjárat. A támadó vagy a védekező oldal adott körben játszó embere igényelheti, hogy egy számára megnevezett témakörben érkezzen egy kérdés. A számára adott témakör lehet filmek, sorozatok, könyvek vagy képregények: a filmeknél meg kell mondania, hogy melyik filmre gondolt a sorozatoknál egyrészt meg kell mondania, hogy élőszereplős vagy animációs és azután, hogy melyik sorozatra gondolt a könyveknél és a képregényeknél azonban csak a korszakot(PT, OT, ST) mondhatja meg! Még van 1-2 apróság amely elintézésre vár - pl. egy minimap elkészítése a szünet folyamán + kérdések legyártása - de a főbb szabályokat fentebb olvashatjátok. Szerkesztve: 2019. December 23. - Bence1997 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Csak egy ötlet, ha már úgyis csapatban fog menni a dolog akkor esetleg a verseny idejére fel lehetne oldani a szövegszín korlátozásokat, és az egyik csapat tagjai pl. írnának pirossal a másik tagjai pedig kékkel és akkor Bence is könnyeben/gyorsabban el tudná dönteni, hogy akkor melyik csapatba tartozó emberke is válaszolt. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 3 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Csak egy ötlet, ha már úgyis csapatban fog menni a dolog akkor esetleg a verseny idejére fel lehetne oldani a szövegszín korlátozásokat, és az egyik csapat tagjai pl. írnának pirossal a másik tagjai pedig kékkel és akkor Bence is könnyeben/gyorsabban el tudná dönteni, hogy akkor melyik csapatba tartozó emberke is válaszolt. Számít, hogy ki válaszol gyorsabban, a betűszínt átállítani pedig értékes időbe kerül Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 4 perccel korábban, Yoda József írta: Számít, hogy ki válaszol gyorsabban, a betűszínt átállítani pedig értékes időbe kerül Én azt hittem, ha beállítasz egy színt akkor azzal ír amíg nem állítod másikra. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 1 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Én azt hittem, ha beállítasz egy színt akkor azzal ír amíg nem állítod másikra. Hát most kipróbáltam és nem. Mindig újra be kellene állítani. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Hát most kipróbáltam és nem. Mindig újra be kellene állítani. Akkor mind1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 23. Hozzászólás ideje: 2019. December 23. (szerkesztve) 26 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Csak egy ötlet, ha már úgyis csapatban fog menni a dolog akkor esetleg a verseny idejére fel lehetne oldani a szövegszín korlátozásokat, és az egyik csapat tagjai pl. írnának pirossal a másik tagjai pedig kékkel és akkor Bence is könnyeben/gyorsabban el tudná dönteni, hogy akkor melyik csapatba tartozó emberke is válaszolt. Ez valóban jó ötlet, csak ugye a folyamatos állítgatás időveszteséget is jelent ugye. Majd erre valamiféle opciót kitalálok. Mondjuk a nevezés hetében úgyis összeírom, hogy ki melyik csapatba fog kerülni. Csakhát ugye jó lenne, ha nem nézegetném folyton a dokumentumot. Talán a rangokkal lehetne valamit kezdeni? Mert ugye a Tag/Moderátor/Admin nem jó, de a rangokkal lehetne játszani. Aki a jó oldalon van, kék lesz a rangja, aki a másik oldalon, annak meg piros. Ez megoldható lenne? Vagy valamilyen más módon megkülönböztetni a két csapatot? Ötleteket szívesen várok. Szerkesztve: 2019. December 23. - Bence1997 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.