Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Még egy Sith~re mindenképp szükség lesz, úgyhogy ha nem lesz új jelentkező, valakinek be kell vállalnia. Holnap jön a részletes szabály. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 8. A Sith ~ Jedi háború hamarosan megelevenedhet előttünk, ahogy kezdetét veszi a Fórum első csapatkvíze. A játék lényege: A játékban lesz négy bolygó, a Tatuine, a Naboo, a Coruscant illetve a Halálcsillag (ami mint tudjuk, inkább űrállomás). A játék 15 körből áll majd. Egy kör a következőképpen épül fel: minden bolygóhoz tartozik egy kérdés így tehát lesz minden körben 4 bolygós kérdés, amire Sithek Jedik egyaránt válaszolhatnak. Ha jó választ egy Jedi találta ki leggyorsabban, mondjuk Pildi, akkor a neve mellé kap egy “jelvényt“ ami azt jelzi, hogy a kérdéshez kapcsolódó bolygó akadályát sikerrel vette. Ha a jó választ egy sith találja ki leggyorsabban, ő kap jelvényt. A kör bolygós része előkészítés a 2. Szakasz számára, melynek neve PÁRBAJ. A párbaj során csapnak össze a Sithek és a Jedik. A Sitheknél mind a tanítvány mind pedig a mester 3~3 élettel rendelkezik és 1~1 különleges képességgel (ld.: később). A Jedik elsajátitották az örök életet, ezért nekik nincs életük. Viszont minden Jedi padawanként kezdi, ami azt jelenti, hogy nem vehet részt a párbajban mindaddig, amíg meg nem szerezte három különböző bolygó jelvényét. Azon Jedik, akiknek ez sikerült részt vehetnek a tanítvány elleni párbajban, ahol egy kérdés leggyorsabb megválaszolása a cél. Ha a párbajban részt vevő bármely Jedi a leggyorsabb, a Sith tanonc életet veszít. Ha a sith a leggyorsabb, úgy minden Jedi elveszít egy jelvényt, aki párbajozott. A Sithek közül azonban nemcsak a tanítvány, a mester is támadható ugyanazon körben, de külön párbajban, amelyben csak azok a Jedik vehetnek részt , akik 4 jelvénnyel bírnak. Ezek a jedik a tanítvány elleni párbajban is részt vehetnek , ugyanakkor a Sith tanonc viszont segíthet mesterének a mester párbajban. Ha a tanítvány meghal, a mestert többé a 3 jelvényes Jedik is támadhatják. Ha a Sithek mind a négy bolygó jelvényét kigyűjtik, egy bolygót felrobbant a halálcsillag és onnantól kezdve a mestert új Jedik már csak a tanítvány halála után tudják támadni kivéve a 4 jelvénnyel már rendelkező Jediket. A játék véget ér, ha egyensúlyba kerül az Erő (a sithek meghalnak) vagy ha a 15 kör véget ér. Ha a Sithek elpusztulnak, a győzelem a Jediké, ha viszont letelik a 15 kör, és valamelyik Sith még mindig él, úgy a győzelem a Sötét oldalé. A különleges képességről illetve egyéb apróságokról később lesz szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. És ha minden jelvényt egyvalaki zsebel be: Power! Unlimited POWER!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. "Kicsit" meg van bonyolítva, de nyilván menet közben tisztázódni fog a játékmenet. Akkor ha jól értem a párbajban csak két személy vesz részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. (szerkesztve) Nos, én jelentkezek Norbi tanítványának Szerkesztve: 2013. Január 9. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Remek, akkor van két Sithünk. Ody: persze, játék közben hamar világos lesz az egész. A lényeg, hogy a tanítvány elleni párbajban minden Jedi részt vesz, akinek legalább három jelvénye van (ez lehet akármennyi Jedi) a mester ellenin pedig minden Jedi, akinek négy jelvénye van (ilyen a játék elején nem sok lesz). Azt már a többieknek mondom, vagyis írom, hogy a Jediknek valamilyen szinten össze kell dolgozniuk, és ez a szép a dologban. Az, akinek már megvan a Tatuini jelvénye, hiába csap rá a következő kör tatuini kérdésére, nem nyer vele semmit, viszont ha olyasvalaki találja ki a kérdést, akinek pont hiányzik még ez a bolygó, az csatlakozhat a párbajozókhoz, és növelheti a Jedik esélyét a kör végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Nos, én jelentkezek Norbi tanítványának Végre valaki Ja, melyik nap lesz ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Szombat, 20:00, ha a többieknek is ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Remek, akkor van két Sithünk. Ody: persze, játék közben hamar világos lesz az egész. A lényeg, hogy a tanítvány elleni párbajban minden Jedi részt vesz, akinek legalább három jelvénye van (ez lehet akármennyi Jedi) a mester ellenin pedig minden Jedi, akinek négy jelvénye van (ilyen a játék elején nem sok lesz). Azt már a többieknek mondom, vagyis írom, hogy a Jediknek valamilyen szinten össze kell dolgozniuk, és ez a szép a dologban. Az, akinek már megvan a Tatuini jelvénye, hiába csap rá a következő kör tatuini kérdésére, nem nyer vele semmit, viszont ha olyasvalaki találja ki a kérdést, akinek pont hiányzik még ez a bolygó, az csatlakozhat a párbajozókhoz, és növelheti a Jedik esélyét a kör végén. Értem. Izgalmasnak ígérkezik. Akkor a Jediknek érdemes egy meetinget tartani a megmérettetés előtt. Szombat, 20:00, ha a többieknek is ok. Nekem jó. Lassan akkor a topikot is meglehetne nyitni nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Az időpont teljesen korrekt nekem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Nem jövőhétről volt szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Jövőhét szombat 20:00 óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Nem jövőhétről volt szó? Bocsánat, kicsit időzavarban voltam hétfőn, most szombatra gondoltam mert jövő hét végén már az államvizsgára tanulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 9. (szerkesztve) Bocsánat, kicsit időzavarban voltam hétfőn, most szombatra gondoltam mert jövő hét végén már az államvizsgára tanulok. Rendben, nekem megfelel a most szombat este is, 8-ra már biztos itthon leszek. Szerkesztve: 2013. Június 15. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. A többiek hogy viszonyulnak a holland 8 órához? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Elég érdekesen hangzik ez a játék, lehet még csatlakozni? Csak csendes megfigyelő nem szeretnék lenni, ha nem gond A 8 óra jó holnap este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Én is leszek a kvízen holnap este, a 8 óra nekem tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Lehet még jelentkezni, persze. Csak akik eddig jelentkeztek, jelezzenek már vissza, hogy a holnap 8 óra jó-e nekik, mert egy picit elrontottam az első bejegyzést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Mivel én alapból azt hittem, hogy holnapról van szó, így továbbra is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Nekem is jó. Én is a holnapi napra gondoltam alapból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Lehet még jelentkezni, persze. Csak akik eddig jelentkeztek, jelezzenek már vissza, hogy a holnap 8 óra jó-e nekik, mert egy picit elrontottam az első bejegyzést. Nekem egyértelmű volt eddig is, hogy most szombatról van szó, szóval mi egy nyelvet beszélünk. A 8 óra tökéletes lesz kezdésnek. Érdekesnek ígérkezik a játék a szabályzat alapján. Nem állítom, hogy teljesen értem, de majd belejövünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 11. Én már nagyban készülök, húzós lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Nos, a kérdések elkészültek, remélem mindenki élezi a fénykardját estére. Remélhetőleg Norbinak is jó a ma este, mert ő nem írt vissza azóta, hogy tisztázódott: ma lesz a megmérettetés. Mindenkinek ajánlanám, hogy mielőtt elkezdjük, fussa át egyszer az alapvető szabályokat, de majd én úgy is irányítani fogom a játékmenetet. Mivel rengeteg kérdés van (leghúzósabb esetben 90) nagyon pörgős lesz a játék, ezért ajánlott folyamatosan velünk tartani, ha nem akar senki sem kimaradni semmiből. A Sitheknek pedig egyenesen kötelező, mert ha nem figyelnek, meghalnak. A kérdés feltétele után minden esetben maximum 1 percet fogok várni, ha ezután sem lesz jó válasz, akkor az adott kérdésért járó jelvényt senki sem kapja meg. Fontos még, hogy a Jedik csak akkor adhatnak le érvényes választ, ha az adott bolygóhoz még nincs kitűzőjük. Ha tehát Dzséjtnek megvan a tatuini jelvénye, akkor az ő válaszát a tatuini kérdésnél nem veszem figyelembe, tehát az első ÉRVÉNYES jó válasz adója kapja a jelvényt. Hogy a játék biztos ne érjen véget nagyon gyorsan, a Sith-ek fejenként egy-egy különleges képességgel rendelkeznek. Ha a tanítvány az első 6 kör valamelyikében elhalálozna, a "menekülés" képessége révén kap egy menedék életet, míg a Mester esetében, ha 10 kör alatt meghalna, akkor "Darth Plagueis" képességével kap szintén egy menedék életet. Szintén fontos még, hogy a tanítvány és mester csak a saját párbajában veszíthet életet, ami igaz a Jedikre is (3 csillagos Jedi csak a tanítvány ellen veszíthet kitűzőt, 4 csillagos Jedi pedig csak a mester ellen). A bolygók sorrendje a körben mindig változni fog, és mindig azzal kezdünk, amelyhez tartozó kitűző a legtöbb Jedinek hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Úgy érzem hamar eljön az egyensúly a galaxisba. Ezeket a sith -eket megesszük reggelire. Igaz Dzséjt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. (szerkesztve) 90 kérdés? Pff mi az? (apropó milyen eredeti lenne, ha a végén még a tanítványnak meg kéne ölni a mesterét egy párbajban? :evil: ) Ody: "Alábecsülöd az erőmet!" :lol: Szerkesztve: 2013. Január 12. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Úgy érzem hamar eljön az egyensúly a galaxisba. Ezeket a sith -eket megesszük reggelire. Igaz Dzséjt? Most ettem egy kis pürkütött, a Sitheket meghagyom desszertnek. Sőt, még előnyt is kapnak, itten csak mobilnetem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Egyébként azért jelentkeztem Sith-nek mert szeretnék végre egy igazi hardkór kvízélménnyel gazdagodni (nem akarok nagyképű lenni, de én eddig nem találkoztam és nem beszéltem egy olyan ismerősömmel, aki nálam jobban ismerné a sagat. Pedig vannak köztük rajongók szép számmal, de csak néztek amikor elkezdtem beszélni ) Szóval próbára szeretném tenni a tudásomat, hogy itt az igazi fanatikusok körében mennyit számít na Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Ez igazi fokmérő lesz elhiheted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 12. Merr-Sonn: Nem félsz semmitől? Majd fogsz, igen, majd fogsz! Ody: A fékek és egyensúlyok rendszerében igyekeztem kidolgozni, hogy legalább 8 körig biztos tartson a játék, a többit meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.