Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Kérek egy ilyet feliratok nélkül, posternek a falamra (mintha lenne hely... ). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Á, ezt én is elmentem, köszi Nem mellékesen, ha valami spoiler nélküli hírbe belefuttok, jöhetne ide is, mert éppen olyan időszakomat élem, hogy másfél hete nem nézem a másik topikot... nem tudom, meddig, elvileg a filmig Köszi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Köszi, Kudar! Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. as u wish... Uhh, ez nagyon tetszik! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. nem nézem a másik topikot... nem tudom, meddig, elvileg a filmig Ezt én minden héten megfogadom. Ezen a héten egész sokáig kitartottam, már majdnem hétfő öt óra van. (Na jó, az is igaz, hogy a trailer utáni napokat leszámítva nem néztem be, de azért ez mégis csak egy Star Wars nap.) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Erősen gondolkozom hogy elmegyek nyomdába és kinymotatom a falamra ezt a képet. Laptop wallpapernek is jól néz ki, de igazi wallpapernek még inkább. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Hozzászólás ideje: 2015. Május 4. Ezt én minden héten megfogadom. Pedig nem olyan nehéz betartani Erősen gondolkozom hogy elmegyek nyomdába és kinymotatom a falamra ezt a képet. Biztosan jól mutatna nálam is a falon, de még annyi-annyi kép fog kijönni.... Mindenesetre nekem is nagyon tetszik, háttérnek megy egy időre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Pedig nem olyan nehéz betartani Végül is, ma még nem néztem be a spoileresbe. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Végül is, ma még nem néztem be a spoileresbe. Hát majd fogsz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Á, ezt én is elmentem, köszi Nem mellékesen, ha valami spoiler nélküli hírbe belefuttok, jöhetne ide is, mert éppen olyan időszakomat élem, hogy másfél hete nem nézem a másik topikot... nem tudom, meddig, elvileg a filmig Köszi Huhh, ezek szerint nemcsak én döntöttem hirtelen így? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Én is jövök majd valamikor. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Én is jövök! December 18tól 24ig! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Hozzászólás ideje: 2015. Május 5. Asszem már én is csak ide nézek be. Ugyan a trailer óta néha belepillantottam a spoileres topikba is, de már nem volt kedvem igazán végigolvasni az egyes fejtegetéseket, mert én szeretem a (remélhetőleg kellemes) meglepetéseket. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Végre lesz egy kis társaságom! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hát majd fogsz. És tényleg benéztem már aznap. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Huhh, ezek szerint nemcsak én döntöttem hirtelen így? Bizony más is erre az útra tévedt Asszem már én is csak ide nézek be. Ugyan a trailer óta néha belepillantottam a spoileres topikba is, de már nem volt kedvem igazán végigolvasni az egyes fejtegetéseket, mert én szeretem a (remélhetőleg kellemes) meglepetéseket. Kicsit sajnálom valahol, mert remek élmény egymás között fejtegetni a kikerülő pletykákat, de talán ennyi minimálisan elegendő volt belőle.A továbbiakban inkább lepjenek meg És tényleg benéztem már aznap. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Hozzászólás ideje: 2015. Május 6. Én már meg sem próbálkozom vele... Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Hozzászólás ideje: 2015. Május 7. Par napja en is leraktam a....ize....nem neztem be oda! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Arról tudunk valamit, hogy Nick Gillard részt vett-e a munkában? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Ezt már az elején kiemelték. Nem vett részt a film készítésében. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Ezt már az elején kiemelték. Nem vett részt a film készítésében. Kösz az infót, anno lemaradtam róla. Remélem nélküle is jó lesz a koreográfia, mert kitűnő munkát végzett a PT-vel.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. (szerkesztve) Szerintem inkább a régebbi részekre hajaz a vívóstílus. Ahhoz nem kell ilyen harcművész, elég lennék én is. Szerkesztve: 2015. Május 8. - Ody Mandrell Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. (szerkesztve) Ha a régebbire hajazna akkor szerintem nem kellettek volna emberek a Raid-ből. Szerkesztve: 2015. Május 8. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Persze, biztos tud más is vívótudást adni a szereplőknek. Tudjuk ki lesz az új figura? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Hát nem fantasztikus a Star Wars rajongás, most mondjátok meg nekem Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hát elég rég volt már ide írva bakker...le kéne lassan törölni a pókhálókat. :D Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Hozzászólás ideje: 2015. Június 3. Valamikor ősszel szerintem már itt leszek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Én próbáltam itt lenni, de mivel láttam, hogy kevés infó van amott is, nem tudtam ellenállni, hogy benézzek. Mondjuk elvileg kikerült valami sztori váz megint (vagy kamu, vagy nem), abba szándékosan nem néztem bele. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.