Ugrás a kommentre

EPVII spoilermentes topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Á, ezt én is elmentem, köszi :)

Nem mellékesen, ha valami spoiler nélküli hírbe belefuttok, jöhetne ide is, mert éppen olyan időszakomat élem, hogy másfél hete nem nézem a másik topikot... nem tudom, meddig, elvileg a filmig :) Köszi :)

Hozzászólás ideje:

nem nézem a másik topikot... nem tudom, meddig, elvileg a filmig :)

Ezt én minden héten megfogadom. :D Ezen a héten egész sokáig kitartottam, már majdnem hétfő öt óra van. :hehe:

(Na jó, az is igaz, hogy a trailer utáni napokat leszámítva nem néztem be, de azért ez mégis csak egy Star Wars nap.)

Hozzászólás ideje:

Ezt én minden héten megfogadom. :D

Pedig nem olyan nehéz betartani :evil:

Erősen gondolkozom hogy elmegyek nyomdába és kinymotatom a falamra ezt a képet. :)

Biztosan jól mutatna nálam is a falon, de még annyi-annyi kép fog kijönni.... :) Mindenesetre nekem is nagyon tetszik, háttérnek megy egy időre.

Hozzászólás ideje:

Á, ezt én is elmentem, köszi :)

Nem mellékesen, ha valami spoiler nélküli hírbe belefuttok, jöhetne ide is, mert éppen olyan időszakomat élem, hogy másfél hete nem nézem a másik topikot... nem tudom, meddig, elvileg a filmig :) Köszi :)

Huhh, ezek szerint nemcsak én döntöttem hirtelen így? :)

Hozzászólás ideje:

Asszem már én is csak ide nézek be. :) Ugyan a trailer óta néha belepillantottam a spoileres topikba is, de már nem volt kedvem igazán végigolvasni az egyes fejtegetéseket, mert én szeretem a (remélhetőleg kellemes) meglepetéseket. :)

Hozzászólás ideje:

Huhh, ezek szerint nemcsak én döntöttem hirtelen így? :)

Bizony más is erre az útra tévedt :)

Asszem már én is csak ide nézek be. :) Ugyan a trailer óta néha belepillantottam a spoileres topikba is, de már nem volt kedvem igazán végigolvasni az egyes fejtegetéseket, mert én szeretem a (remélhetőleg kellemes) meglepetéseket. :)

Kicsit sajnálom valahol, mert remek élmény egymás között fejtegetni a kikerülő pletykákat, de talán ennyi minimálisan elegendő volt belőle.A továbbiakban inkább lepjenek meg :)

És tényleg benéztem már aznap. :D

:P

Hozzászólás ideje:

Ezt már az elején kiemelték. Nem vett részt a film készítésében.

Kösz az infót, anno lemaradtam róla. Remélem nélküle is jó lesz a koreográfia, mert kitűnő munkát végzett a PT-vel..

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én próbáltam itt lenni, de mivel láttam, hogy kevés infó van amott is, nem tudtam ellenállni, hogy benézzek. Mondjuk elvileg kikerült valami sztori váz megint (vagy kamu, vagy nem), abba szándékosan nem néztem bele.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.