Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Már megy. A szinkron valami fertelem, főleg Anakin nyálas hangja. Még szerencse, hogy az RTL-HD enged hangsávot váltani. :) Egyébként itt se volt már régi logo. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Hozzászólás ideje: 2017. November 5. A lányom nézi, neki tetszik ez a szinkron. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 5. És ez természetes is. Ő fiatal és nyitott, én meg öreg és házsártos. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 8. Hozzászólás ideje: 2017. November 8. Jó volt újranézni. Ezt először 2002-ben karácsonykor láttam. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Hozzászólás ideje: 2017. November 9. On 2017. 11. 05. at 7:06 PM, Ody Mandrell írta: Már megy. A szinkron valami fertelem, főleg Anakin nyálas hangja. Még szerencse, hogy az RTL-HD enged hangsávot váltani. Egyébként itt se volt már régi logo. Először 2002-ben láttam moziban szüleimmel, azóta megnéztem már vagy ezerszer, de eddig mindig szinkronnal. Nekem így megszokott a nyálas Anakin hang. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Tudom, a megszokás nagy úr. Nekem túl vékony, kisfiús és nyávogó a hangja. Moser is mondta, hogy direkt csinálták ilyen kisfiúsra és ha meghallja, ki tudna futni világból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 15. A bárjelenetben belenézhettünk egy droid NFL meccsbe. 2 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 12. A minap találtam egy régi Chio kártyát, amelyen a 2. rész szinopszisa van leírva. Tudom, hogy az még 2002 volt, de beírom ide. 10 év telt el a Star Wars első részében elbeszélt események óta. A galaxis forrong. A titokzatos Dooku gróf vezetésével naprendszerek ezrei lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból, melynek azonban nincs hadserege, s a maroknyi Jedi-lovag pedig kevés hozzá, hogy fenntartsa a békét és a rendet. A köztársaság új, galaktikus hadsereg felállításáról dönt, és ezzel megkezdődik a Klónok háborúja. A Klónok háborúja idején Anakin Skywalker és Padmé Amidala leszármazottai folytatják a harcot. Ikreik, Luke Skywalker és Leia hercegnő szembeszegül majd a Birodalommal. 5 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Lehet volt már róla szó, de nekem ez teljesen új. A coruscant-i üldözés során 3 TIE vadász üldöz egy X-szárnyút: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Igen ez egy easter egg. John Knoll árulta el anno, hogy itt van valami, csak nem mondta mi és hol. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 28. Hozzászólás ideje: 2018. November 28. Tudna valaki nekem ebből a képből egy nagy felbontású verziót kimenteni a filmből? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 28. Hozzászólás ideje: 2018. November 28. Légyszi segítsetek, nagy szükségem lenne a képre! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. November 28. Hozzászólás ideje: 2018. November 28. De láma vagyok. Megcsináltam a képet, aztán elfelejtettem feltölteni. Ekkora jó lesz? Nagyobba sajnos nem tudom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. November 28. Hozzászólás ideje: 2018. November 28. Köszi! Az a baj, hogy egy ilyen 4000x3500-as vagy hasonló nagy felbontás kellene. Ezt Blu-rayes verzióból nem lehet kinyerni? Annyira nem vagyok ezzel kapcsolatban képben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. November 29. A BD felbontása 1920 x 1080 képpont. Attól tartok nincs olyan felbontású verzió amit szeretnél. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 24. Biztos emlékeztek, Shmi temetésén több sír is látható volt. Pablo most ezekről árult el pár érdekes dolgot. Q. I was wondering whose grave is that next to Shmi Skywalker's in Attack of the Clones? Plus, do you think Luke ever wondered who these people were, or do you think Owen took them down?Hidalgo: Next to Shmi'sheadstone is a grave shared by both of Cliegg Lars's parents. Gredda and Lef. The smallestheadstone marks the grave of Edern Lars. Cliegg's younger brother who died at age 14when he lost control of the family land-speeder. Owen Lars removed the headstones to stave off any awkward questions from Luke. Luke knew of Shmi because that's where the Skywalker name came from, but she was only a footnote in his young life, anavenue of curiosity that OwenLars strictly guarded. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. RTL-en most vetítik a filmet. Nézzétek! Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. Én már nézem. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. Hozzászólás ideje: 2019. Március 10. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: RTL-en most vetítik a filmet. Nézzétek! 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Magyarázhatja-e Palpatine EpII-es kinézetét az Erő-elszívás, amit az EpIX-ben láttunk? Mi van, ha teszem azt Palpatine Coruscant gyárnegyedében időről időre megszívta magát egy kis életerővel, hogy jobb állapotúnak mutassa magát, mint amilyen? Az EpII környékén pedig épp erősen ráfért volna egy újabb életerő koktél. Az EpIII-ban pedig a villámokkal együtt kiad magából egy jó adag sötét energiát is, ezért a kinézete ocsmánnyá válik, és innentől ezt előnyére használja, ezért nem is szépítteti vissza magát a fessebb kinézetre többé? 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. 8 perccel korábban, Donát írta: Magyarázhatja-e Palpatine EpII-es kinézetét az Erő-elszívás, amit az EpIX-ben láttunk? Mi van, ha teszem azt Palpatine Coruscant gyárnegyedében időről időre megszívta magát egy kis életerővel, hogy jobb állapotúnak mutassa magát, mint amilyen? Az EpII környékén pedig épp erősen ráfért volna egy újabb életerő koktél. Az EpIII-ban pedig a villámokkal együtt kiad magából egy jó adag sötét energiát is, ezért a kinézete ocsmánnyá válik, és innentől ezt előnyére használja, ezért nem is szépítteti vissza magát a fessebb kinézetre többé? Palpatine az EP 2-ben teljesen normálisan néz ki. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Ian McDiarmidra öregitő maszkot tettek az ep.2-ben, emiatt itt idősebbnek néz ki mint az ep.3 elején. Egyébként igen az erőelszívás szerintem magyarázat lehet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. 6 perccel korábban, Bomarr írta: Ian McDiarmidra öregitő maszkot tettek az ep.2-ben, emiatt itt idősebbnek néz ki mint az ep.3 elején. Egyébként igen az erőelszívás szerintem magyarázat lehet. Mondjuk az EpIII-as részt leválasztanám, látva, hogy Rey mit művelt a fejével az EpIX végén, durvább villámadaggal. Ez alapján a III-ban a Windu által visszavert villámok (amelyek gyengébbek voltak) jól illeszkednek a képbe. De ettől függetlenül szerintem simán lehet, hogy az EpI-III között élt ezzel a "technikával", ami befolyásolta az aktuális kinézetét. A Jedik meg azt gondolták, hogy az öreg megint elvert egy rakat pénzt egy plasztikai sebésznél. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. (szerkesztve) 33 perccel korábban, Donát írta: Magyarázhatja-e Palpatine EpII-es kinézetét az Erő-elszívás, amit az EpIX-ben láttunk? Mi van, ha teszem azt Palpatine Coruscant gyárnegyedében időről időre megszívta magát egy kis életerővel, hogy jobb állapotúnak mutassa magát, mint amilyen? Az EpII környékén pedig épp erősen ráfért volna egy újabb életerő koktél. Az EpIII-ban pedig a villámokkal együtt kiad magából egy jó adag sötét energiát is, ezért a kinézete ocsmánnyá válik, és innentől ezt előnyére használja, ezért nem is szépítteti vissza magát a fessebb kinézetre többé? Szerintem simán belefér a képbe. Szerkesztve: 2020. Május 4. - Dzséjt Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. 50 perccel korábban, Bomarr írta: Ian McDiarmidra öregitő maszkot tettek az ep.2-ben, emiatt itt idősebbnek néz ki mint az ep.3 elején. Ezt nem is tudtam. Nekem mindhárom prequel-részben ugyanúgy fest, a frizurája más egy kicsit. Persze ezt csak a Windu villámozásig értem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Pedig elég szembetűnő a különbség: Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. 5 perccel korábban, Donát írta: Pedig elég szembetűnő a különbség: Na így már tényleg látszik hogy öregebb. Eddig fel sem tünt. Ezért (is) jó ez a fórum. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Csak a teljesség kedvéért még egy kép, itt mindhárom epizódból szemből látható. Amúgy szerintem a filmben annyira nagyon nem szembetűnő, ha folyamatában nézzük, mert az ember szépen hozzászokik. De, ha egymás után nézünk meg pár Palpatine-jelenetet, vagy tényleg így, képen látjuk, akkor azért durván kiüktözik a koncepcióváltás. Szóval az ep1-3 szutyok, mert Lucas nem gondotla ki az egészet az elejétől, és megváltoztatta a Sidiousszal kapcsolatos koncepcióit, miszerint a Sötét Oldal rontotta volna meg és fokozatosan alakult volna át. (Bocs, nem tudtam kihagyni. ) 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. 4 perccel korábban, Dzséjt írta: Amúgy szerintem a filmben annyira nagyon nem szembetűnő, ha folyamatában nézzük, mert az ember szépen hozzászokik. De, ha egymás után nézünk meg pár Palpatine-jelenetet, vagy tényleg így, képen látjuk, akkor azért durván kiüktözik a koncepcióváltás. Szóval az ep1-3 szutyok, mert Lucas nem gondotla ki az egészet az elejétől, és megváltoztatta a Sidiousszal kapcsolatos koncepcióit, miszerint a Sötét Oldal rontotta volna meg és fokozatosan alakult volna át. (Bocs, nem tudtam kihagyni. ) Még jó, hogy JJ az EpIX-ben helyrerakta a dolgot. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.