Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 01. - 12:18, KisKósa írta:

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Sziasztok!

Felkerült a 10. rész:

Szerkesztve: - albundy
  2012. 12. 01. - 15:36, albundy írta:

Sziasztok!

Felkerült a 10. rész:

Köszi szépen, Bundy, már mindenütt kerestem. :)

Szerk.: Ejha, világoskék színű a főcím! :o

Szerkesztve: - KisKósa
  2012. 12. 01. - 10:16, csoli1138 írta:

Te komolyan hiszel benne, hogy a sorozat belenyúlik majd a 3.rész idővonalába?

Én kizártnak tartom, de kétségkívűl jó teóriák ezek, már csak azért is, mert a film elején látható csaták még a klónháborúhoz tartoznak.

Annyiból mindenképp, hogy Rex nem olyan klón harcos mint Cody. Ő nem tenné meg azt amit a társa. Szerintem. Eleve Cody nincs úgy kibontva mint Rex, ami szerintem nem véletlen.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Hát végülis ők a feletteseik tökéletes mását mutatják klón mértékkel. Cody a szigorú, parancstisztelő, aki ragaszkodik a tervhez, Rex az, aki nyitott az alternatív megoldások és az erőszakosabbság felé, valamint ugyanolyan vakmerő is mint Anakin

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 01. - 19:00, Ody Mandrell írta:

Annyiból mindenképp, hogy Rex nem olyan klón harcos mint Cody. Ő nem tenné meg azt amit a társa. Szerintem. Eleve Cody nincs úgy kibontva mint Rex, ami szerintem nem véletlen.

A sorozatban valószínüleg Rex miatt vállalták ezt a Klónok támadásában lefektetett és a Sith-ek bosszújában kiteljesedett "klón elmélet" "felrúgását".

Akartak egy központi karaktert a klónok sorából, ami logikus abból a szemszögből nézve, hogy a háború is róluk kapta a nevét.

2012. 12. 01. - 19:03, Merr-Sonn írta:

Hát végülis ők a feletteseik tökéletes mását mutatják klón mértékkel. Cody a szigorú, parancstisztelő, aki ragaszkodik a tervhez, Rex az, aki nyitott az alternatív megoldások és az erőszakosabbság felé, valamint ugyanolyan vakmerő is mint Anakin

A két jedi már a Rookies-ban is ezzel osztja egymást, hogy milyenek a klón-vezetőik. :lol:

Hozzászólás ideje:

Rex is klón, akiknek génjeibe bele van írva a feltétlen parancsteljesítés. Szerintem Rex is kérdezés nélkül meg próbálná megölni Ahsokát vagy Anakint, ha "aktiválnák" a 66-os parancsot.

Hozzászólás ideje:

Köszi a Web-DL-t!

Találtam egy baromi jó rajongói alkotást a TCW-s Dookuról. Ugyanúgy megvan benne a jellegzetes, sorozatra jellemző animált stílus, mégis sokkal inkább önmaga a gróf. Jó lett volna, ha Yoda után az ő modelljén is finomítanak, így kaphattunk volna valami ehhez hasonlót. Számomra nem kérdéses, melyik verzió a nyerőbb.

295624697count_dooku_revisited_by_darthtemoc-d5e2dmi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás ideje:

Elvileg azért csinálták olyan hegyesre a szakállát, hogy olyan legyen, mint valami tőr, ami fenyegető külsőt kölcsönöz neki. Azért valljuk be, rajta is finomítottak a sorozat folyamán, sokkal élettel telibben mozog, ráadásul az arcszőrzet textúráján is rengeteg javítottak.

Hozzászólás ideje:

A sorozat első évadjaiban sokszor azt vettem észre, hogy mintha a mellékszereplőket jobban megcsinálták volna, mint a főszereplőket. Gondolok itt elsősorban Palpatine-ra, Yodára vagy éppen Dookura, akiknek ábrázatával sokáig nem tudtam megbarátkozni. :) Ma már azért jócskán javult a helyzet, főleg Yoda esetében.

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 03. - 13:08, Nute Gunray írta:

A sorozat első évadjaiban sokszor azt vettem észre, hogy mintha a mellékszereplőket jobban megcsinálták volna, mint a főszereplőket. Gondolok itt elsősorban Palpatine-ra, Yodára vagy éppen Dookura, akiknek ábrázatával sokáig nem tudtam megbarátkozni. :) Ma már azért jócskán javult a helyzet, főleg Yoda esetében.

Naja, az új Yoda irtó jól néz ki. Palpatine-on is sokat javítottak, meglátásom szerint.

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 03. - 13:04, KisKósa írta:

Elvileg azért csinálták olyan hegyesre a szakállát, hogy olyan legyen, mint valami tőr, ami fenyegető külsőt kölcsönöz neki. Azért valljuk be, rajta is finomítottak a sorozat folyamán, sokkal élettel telibben mozog, ráadásul az arcszőrzet textúráján is rengeteg javítottak.

Szerintem Dooku karaktermodellje sikerült a legrosszabbul a főbb szereplők közül. Inkább karikatúra beütése van ezzel a hosszúkás fejjel. Érthető, ha már nem óhajtanak változtatni ezen, in universe furcsán venné ki magát, ha fejzsugorításon esne át... nem úgy, mint a parányi finomítások Yoda, Anakin és a többiek esetében.

Hozzászólás ideje:
  2012. 12. 03. - 15:16, Darth Sky írta:

Szerintem Dooku karaktermodellje sikerült a legrosszabbul a főbb szereplők közül. Inkább karikatúra beütése van ezzel a hosszúkás fejjel. Érthető, ha már nem óhajtanak változtatni ezen, in universe furcsán venné ki magát, ha fejzsugorításon esne át... nem úgy, mint a parányi finomítások Yoda, Anakin és a többiek esetében.

Hát azért Yodánál meglépték, hogy a sok háromszögből és négyszetből egy gombócot csináltak kis túlzással.

És megbocsátottuk, mert ami jobb, az jobb.. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.