gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Mozifilmek már nem lesznek, csak TV-s dolgok. Igen, de akkor is lesz új rész, csak rövidebbek! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Akkor ezek szerint az EP3 elött közvetlenül fog játszódni?Leeh ,hogy a Labyrinth of Evil lesz a story. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nem, az EpIII után játszódik. Ezért csoda, hogy színre lép benne Shaak Ti, akit gondolatban 3x már megölt Lucas az EpIII idejében Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nem, az EpIII után játszódik. Ezért csoda, hogy színre lép benne Shaak Ti, akit gondolatban 3x már megölt Lucas az EpIII idejében Donát Na lehet fogadást kötni! 1, az élőszereplősben hal meg 2, az animében hal meg 3, nem hal meg egyéb EU (könyv, képrege) nem számít! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Nem, az EpIII után játszódik. Ezért csoda, hogy színre lép benne Shaak Ti, akit gondolatban 3x már megölt Lucas az EpIII idejében Donát Az EPIII előtt játszódik. Majd a TV sorozat nyomul az EPIII és IV között. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Na ez most nekem új. Ez most mellbe vágott Donát Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Anthony Daniels már csinálja a sorozat szinkronját! Jól alakulnak a dolgok, jöhetnének már a kémvideók.... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Anthony Daniels már csinálja a sorozat szinkronját! Jól alakulnak a dolgok, jöhetnének már a kémvideók.... Nekem elég lenne pár kép is...nem kell egyből nagyban, videóban gondolkozni... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Anthony Daniels már csinálja a sorozat szinkronját! Jól alakulnak a dolgok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Remek hír Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Tényleg remek TibiKÉM! Vizuális cuccokat is kérünk. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Ne legyünk telhetetlenek! Csak szépen, lassan. Első körben csak infók jöjjenek, aztán egy-két képecske, aztán sok-sok infó, sok-sok képecske, videók, és végül maga a sorozat. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Milyen igaz...Milyen igaz... De hát ki tud addig várni!? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Bárki, aki úgy gondolja, hogy maga a várakozás izgalma is megéri Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Bárki, aki úgy gondolja, hogy maga a várakozás izgalma is megéri Hát én annak is örülnék ha vki a kezembenyomná a sorozatot DVDn Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Már most csinálják a szinkront???????Már kész a sorozat?Nem csak 2008-ban lesz a tv-ben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Már most csinálják a szinkront???????Már kész a sorozat?Nem csak 2008-ban lesz a tv-ben? Épp ezt akartam kérdezni! Kicsit én is korainak érzem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Már most csinálják a szinkront???????Már kész a sorozat?Nem csak 2008-ban lesz a tv-ben? A rajzfilmeknél előbb veszik fel a szinkront és utána rajzolják hozzá az animációt Legalábbis a legtöbb helyen igy müködik... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 4. A rajzfilmeknél előbb veszik fel a szinkront és utána rajzolják hozzá az animációt Legalábbis a legtöbb helyen igy müködik... Pont ezt akartam írni. Ha már megvan a hangfelvétel könnyebb az animátorok dolga a szájmozgással. Nem mintha 3PO-nál lenne szájmozgás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. A rajzfilmeknél előbb veszik fel a szinkront és utána rajzolják hozzá az animációt Legalábbis a legtöbb helyen igy müködik... Hm... akkor a haver valamit nagyon rosszúl csinál, mert már azelőtt elkészíti az animációt, hogy megírná a szövegkönyvet... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hm... akkor a haver valamit nagyon rosszúl csinál, mert már azelőtt elkészíti az animációt, hogy megírná a szövegkönyvet... Az animációs filmek extrái között érdemes turkálni... az animátorok mindig odákat zengenek arról, hogy milyen jó, hogy előbb veszik fel a hangot. Aztán fene se tudja... lehet, hogy a haverod reformálja majd meg a szakmát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hát, bújja is a DVD-k extráit, meg az így készült filmeket, meg ez irányba is tanúl, meg a forradalmasitást is tervbe vette Mondjuk az ő esetében még könnyű, hiszen ő a rendező, a producer, a történet és karakterek kitalálója és az animátor is (néha besegítenek mások neki, de azokkal mindig csak nyűglődik). No mindegy, majd megemlítem neki ezt az "apróságot". Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Mondjuk az ő esetében még könnyű, hiszen ő a rendező, a producer, a történet és karakterek kitalálója és az animátor is (néha besegítenek mások neki, de azokkal mindig csak nyűglődik).No mindegy, majd megemlítem neki ezt az "apróságot". Jó sok pénzt fog kapni érte és nem is kell elosztani... Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. (szerkesztve) Jajj, de várom már... Szerkesztve: 2006. Szeptember 21. - Tibur55 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 21. Jajj, de várom már... Ki nem? Csak a spoielrek jönnének már! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. A 3D-s rajzfilmsorozatról szólva elmondta, hogy nagy mértékben eltér Genndy Tartakovsky Clone Wars-szériájától (annak ellenére, hogy a cím változatlan marad). A klónháborúk időszakát feldolgozó sorozat kissé mesterkélt lesz és nem hasonlítható egyetlen műsorhoz sem, amit eddig a tévében bemutattak. Jó hír, hogy néhány rész már elkészült, s Lucas szerint nagyon klasszul néz ki. Nekem a Tartakovsky-féle CW is tetszett, de nagyon kíváncsivá tett, hogy "sorozat kissé mesterkélt lesz és nem hasonlítható egyetlen műsorhoz sem, amit eddig a tévében bemutattak" mit akar pontosan jelenteni. Ha Lucas szerint klasszul néznek ki az elkészült rész(let)ek, akkor nekem biztosan tetszeni fog. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Lucasék ugyebár azt igérték, hogy az animációs sorozat "az ázsiai anime stílust egyesíti majd a 3D-animációval". Eddig nem igen tudtam elképzelni, hogy a hagyományosan két dimenziós kinézetet, hogyan lehet egyesiteni a 3D-vel, de a napokban volt alkalmam látni a Renaissance-t, amiben egy egészen új technológiát használtak. Ha az ember kimerevit egy képet a filmből ugy tünhet hagyományos rajzfilmet néz, pedig valójában a képernyőn 3D alakok mozognak. Talán ilyesmire készülnek Lucasék is... mivel tetszett a Renaissance, igy örülnék ha erről lenne szó A technológia működés közben: Persze Lucasék nyilván nem ilyen fekete-fehér noir-osra akarják venni a figurát, hanem normál szinesre, de talán hasonló elgondolás szerint akarják megcsinálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Minek 3D, ha nem is látszik? Tehetném fel a költői kérdést, de remélem tudják mit csinálnak Lucasék. Ez az egy kép nem igen győzött meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Mert mozgásban egészen más az egész... remek akció-jeleneteket lehet ezzel a technológiávbal csinálni, ahogy az a Renaissance filmben látszik is. És csak kimerevitve nem látszik a különbség, egyébként eléggé. Ez a kép tényleg nem túl impozáns, de csak ezt találtam a technológia bemutatásánál Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. A technológia működés közben: Smith ügynök a Mátrixból? Már csak az kéne hogy Neo fénykarddal hadonásszon. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.