Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Mozgásban biztos más, ezt nem tagadom. Mintha már láttam volna ebből valamit... Talán a trailert. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Smith ügynök a Mátrixból? Nekem Morpheus ugrott be Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Most látom, hogy 2008-ban lesz?Nem 2007-re volt tervezve?Akkor mikor lesz az élőszereplős?2010-ben? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Most látom, hogy 2008-ban lesz?Nem 2007-re volt tervezve?Akkor mikor lesz az élőszereplős?2010-ben? Sajnos kb akkor tájt Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Affene... Bízzunk benne, hogy akkora durranást terveznek 2007-re, hogy nem fér be mellé a sorozat. Vagy hiú remény...? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Bízom benne, hogy a SAGA DVD mindent visz Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Fogadjunk hogy most csak egy összecsomagolt verzió lesz kapható, csak utána jönnek ki a tökéletes DVD-vel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Fogadjunk hogy most csak egy összecsomagolt verzió lesz kapható, csak utána jönnek ki a tökéletes DVD-vel. Szerintem nem. Jövőre jön a fullos. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Remélem, neked lesz igazad Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Én is remélem.Nem szeretnék sok Sagadvd-t venni csak egyet. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Hozzászólás ideje: 2007. Február 8. Akkor már ezt is: SW animated Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Anthony Daniels a web-oldalán elárultam, hogy a 11. epizód címe "Destroy Malevolance" lesz. Bíztató, hogy már ennyire előrehaladottak a hangfelvételek, a Celebration-ökön simán leadhatnák a rajongóknak is az első részt (nem csak a tv-s fejeseknek) - akkor viszont - ha csak kamerás felvételen is - mi, itthon ülő rajongók is láthatnánk... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Hozzászólás ideje: 2007. Február 17. Ó, az igazán fincsi volna Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 18. Hozzászólás ideje: 2007. Február 18. Ezek szerint Thripio is benne lesz.Kiváncsi leszek, vajon Anakin és Obi-Wan hőstettei is benne lesznek-e. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Mondjuk az ep3 óta nem titok, hogy Palpatine = Sidious. Ezt ebben a cgi sorozatban remekül ki lehetne használni, egy csomót mutathatnák Palpatine főkancellárt, ahogy gonoszul ármánykodik, meg titokban holofónozik Dooku-val meg a szeparatistákkal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Mondjuk az ep3 óta nem titok, hogy Palpatine = Sidious. Miért, azelőtt az volt Ez tényleg nagyon jó lenne. Találkozók Dookuval abban a lerombolt kerületben, az irodájának a mellékhelyisége, ahonnét holozhatna jobbra-balra. Megbeszélések Mas Ameddaval, stb... ott a lehetőség, hogy jobban belemerüljenek az öreg mókolóba. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. az irodájának a mellékhelyisége, ahonnét holozhatna jobbra-balra. Ezt én is megnézném Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Miért, azelőtt az volt Ez tényleg nagyon jó lenne. Találkozók Dookuval abban a lerombolt kerületben, az irodájának a mellékhelyisége, ahonnét holozhatna jobbra-balra. Megbeszélések Mas Ameddaval, stb... ott a lehetőség, hogy jobban belemerüljenek az öreg mókolóba. Nem fogod elhinni, de valakinek az volt.Volt egy srác, akivel angolra jártam és szóba került még az EP1 és EP2 között a Star Wars.Mondtam neki, hogy alig várom az EP 3-at mert végre lehull a lepel, és kiderül, hogy Sidious=Palpatine.Na erre elmondott mindennek, hogy elmondtam neki ezt és lelöttem a poént.Mondtam neki, hogy azt hogy egy Palpatine nevű szenátorból lesz az Uralkodó minden rajongó tudta már 20 éve.De amúgy is rá lehet jönni. 1. Ugyanaz az EP1-ben a szinkronhangja Palpatine-nak és Sidiousnak. 2.Az arcformájuk.Hiába van Sidiouson csuklya, a nagy orrol és az arcfelépítésről azonnal látni, hogy Palpi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. Hozzászólás ideje: 2007. Február 19. 1. Ugyanaz az EP1-ben a szinkronhangja Palpatine-nak és Sidiousnak. Az EP1-ben nem egyforma a szinkronjuk. Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Sosem értettem, miért lepődnek meg a Palps=Sidious dolgon? Nekem ez kezdettől fogva világos volt, vannak, akik meg az Ep3-nál jöttek rá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (szerkesztve) Hát, ha azelőtt nem látták az ep5-6-ot, akkor ez csak egy valamit jelenthet, hogy baromi jól van megcsinálva az ep1-2-3. Ha azelőtt látták az ep5-6-ot, akkor ez csak egy valamit jelenthet, hogy ultra baromi jól van megcsinávla az ep1-2-3 (vagy nem olvastak EU-t, mert a filmben nem nevezik néve Darth "Palpatine" Sidioust) Szerkesztve: 2007. Február 20. - Dzséjt Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. És az EP5-6 végefőcímben sem írják, hogy Emperor Palpatine? Erre most nem emlékszem... (bár azt hiszem, "The Emperor" van... majd megnézem) Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Sosem értettem, miért lepődnek meg a Palps=Sidious dolgon? Nekem ez kezdettől fogva világos volt, vannak, akik meg az Ep3-nál jöttek rá. Ismerek valakit én is aki nem tudta, pedig a régi részeket látta és szereti is, sőt ő küldözget állandóan nekem sw-s cuccokat és luke skywalker az internetes álneve és mégse vágta, mivel nem ismerte a Whill Krónikát és akkor a 2. részt még nem látta azt én mutattam meg neki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. És az EP5-6 végefőcímben sem írják, hogy Emperor Palpatine? Erre most nem emlékszem... (bár azt hiszem, "The Emperor" van... majd megnézem) Csak The Emperor van mindkét résznél. Be kell vallanom, kezdetben, az ep1 idején én is azt hittem, hogy Palpatine és Sidious nem ugyan az. Akkoriban még fogalmam sem volt, mennyire lehet a könyveket komolyan venni (még az EU fogalmát sem ismertem), és az ep1 könyv végén Palpatine és Sidious két különböző bolygón vannak (hehe... az író sem tudta, hogy egy és ugyan azon személyek). Másrészt, nem tudtam, hogy ugyan azok játszák (még netem sem volt, hogy utánna járjak, az ep1 végén pedig csak Palpatine van kiírva, Sidious sehol sincsen). Harmadszor, akkoriban még hittem a magyar hangoknak, és Sidiousnak és Palpatine-nak különböző hangjai voltak, és ez is egy nyomós érv volt. Szóval az ep1 idején még úgy gondoltam, hogy Maul halálával Palpatine lesz majd Sidious új tanítványa, aztán majd megöli valamelyik részben (már akkor kinéztem belőle, hogy megöli a mesterét, ha kell ), és tanítványul fogadja Anakint. Aztán jött az ep2, ami előtt elkezdtem látogatni egy úgynevezett starwars.hu fórumot. Ekkor kezdtem gyanút fogni. Az ep2-ben meg már ugyan az volt a két szereplő szinkronhangja, és ez elbizonytalanított. És mikor beírtam erről valamit az egyik topicba (Darth Sidious = Palpatine? - valami ilyesmi a címe) az sw.hun, hát jött egy Tibur (és volt még ott valaki, vagy Ody, vagy Buba Fett, esetleg Plok, erre már nem emlékszem), aki(k) helyre igazított(ak). Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Amikor csak az EP1-et láttam, én is bizonytalan voltam. Egyébként akkor még nekem sem volt netem, meg nem is érdekelt annyira az egész. Amikor egy este megnéztem a 4-5-6-ot, akkor jöttem rá, hogy nekem ezzel mélyebben kell foglalkoznom. Abba a topikba én is írtam pár hozzászólást, ha jól emlékszem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. (szerkesztve) Nálunk anyám többször látta az ep4-5-6-ot, mégis leesett az álla, mikor felvilágosítottam, hogy ki kicsoda. Sőt, egy kolléganőm is látta a filmeket, de nem foglalkozott vele behatóan. Értsd: csak nézte a filmeket, és slussz. Az ep2 megtekintése után megkérdezte, hogy ugye a két fickó ugyanaz? Persze, megmondtam, hogy igen, ugyanaz Szóval azért figyelt a csaj film közben Azért nem lehet rossz az sem, hogy valaki nem tud ilyeneket előre. Legalább jönnek az én vagyok az apád-féle meglepik Szerkesztve: 2007. Február 20. - MissKarrde Válasz
Shettard Hart Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Néha arra gondolok, bárcsak ne tudnám, mi következik, amikor nézem őket. Az volt az igazi, mikor egyszer csak Vader ledobta Palpit az aknába... hajaj, és hogy meglepődtem! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Elsőre nekem sem esett le. Egy haverom világosított fel... bár mondjuk én az EpII megnézése után sem jöttem rá, hogy Anakinből lesz Vader (amikor még csak a második részt láttam) Skacok, arra emlékeztek, hogy anno az EPIII előtt, a film topicjában hogy ki volt borulva valaki, hogy Lucas milyen "szemét", hogy lelövi a fő poén, hogy Sidious = Palpatine. Nem tudom, rémlik ez még valakinek rajtam kívül? Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Hogyne rémlene. Asszem ez Moon bölcsessége volt, vagy Quarroné?. Valamelyik bölcs öregé Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 20. Skacok, arra emlékeztek, hogy anno az EPIII előtt, a film topicjában hogy ki volt borulva valaki, hogy Lucas milyen "szemét", hogy lelövi a fő poén, hogy Sidious = Palpatine. Nem tudom, rémlik ez még valakinek rajtam kívül? Moon kollégát nehéz elfelejteni... maratoni vitákat folytattam vele tök fölöslegesen anno... ő volt az aki az ep.3 bemutatójáig rinyált, aztán beirta, hogy tetszett neki a film és eltünt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.