Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Reményeim szerint kb 6-ra kész leszAz pont jó is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Én meg ezt a Hunt for Zirora értettem. Nem letolásból, csak hogy tudd a "Valaki látta már?" típusú hozzászólásokat ide írjuk, a részek topikjában pedig magát az epizódot beszéljük Nah most is bocsánatot kérek amint ott is irtam elég késő volt már nah én is elkezdtem szedni le Egy óra Szerkesztve: 2010. November 13. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Bocs h nem tettem Spoiler ala meg reggel van meg belul alszom na megegyszer BOCS. Szerkesztve: 2010. November 13. - Grievous8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Bocs h nem tettem Spoiler ala meg reggel van meg belul alszom na megegyszer BOCS.Nem kell bocsánatot kérni fiúk! Csak figyeljetek oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Lok Durd! Tetszett a zepizód? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Lok Durd! Tetszett a zepizód? TOP1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. TOP1Hoppá. Ennyire jó volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Hoppá. Ennyire jó volt? Ez persze csak személyes vélemény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megerősíthetem, tényleg nagyon jó rész volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Zééé? Neked is tetszett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Best ever! Már írtam epizód kommentet délben. Szerkesztve: 2010. November 13. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Best ever! Már írtam epizód kommentet délben.Nem szoktam addig olvasni őket, amíg nem láttam a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Nem szoktam addig olvasni őket, amíg nem láttam a részt. Nem szoktad simán angolul megnézni? Én megszoktam igaz hogy nem nagyon értek belőle semmit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Nem szoktad simán angolul megnézni?Én megszoktam igaz hogy nem nagyon értek belőle semmit Szerintem így felesleges. Megvárom a feliratot midig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Szerintem így felesleges. Megvárom a feliratot midig. Én csak azért nézem meg mindig mert ha feliratosan olvasom, akkor nem figyelek a kiejtésre meg a szövegre. Elég gyenge vagyok angolból, hogy ugymondva és mióta figyelem angolul mit mondanak, és azt hogy mondják ki, az angol is jobban megy Ajánlom mindenkinek aki angolt tanul hogy a játékokkal játszon angolul és a filmeket is angolul nézze!! Utána természetesen jöhet magyarul Szerkesztve: 2010. November 13. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Ez biza helyes meglátás. Aki angolul tanul, vagy ért akárcsak alap fokon, annak valóban érdemes a TCW részeket felirat nélkül nézni. Annyira nem bonyolult...bár a sok furcsa hanglejtés miatt néha vissza kell hallgatni néhány mondatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. (szerkesztve) Két érdekes kép a TFN fórumáról. Így dolgoznak a TCW mesteremberei, és egy spekulációra okot adó hamarosan (jövőre?) megjelenő lego set. Szerkesztve: 2010. November 14. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Akkor úgy látom a Mandalore sztorinak még nincs vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 14. Valamit érdemes kezdeni egy olyan cool karakterrel mint Pre Vizla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Igen ez a legó jövőre jelenik meg,én meg is veszem,de nem követi a tcw-t úgyhogy nembiztos,hogy lesz folytatása a manalori szálnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. (szerkesztve) Kövi részt! kövi részt! Szerkesztve: 2010. November 15. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 15. (szerkesztve) HOBS Spoiler: Folytatódik a hagyomány. A tizedik rész most is Grivis lesz. Szerkesztve: 2010. November 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Ahsoka Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Wow, milyen vadító szerkót kap a kislány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Van már új tréler? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Van már új tréler? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Marha jó lett az új Ahsoka modell, a szerkójában is több fantáziát látok, mint az eredetiben. Viszont ez a kettes számú mini-fénykard eddig nem túl biztató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. (szerkesztve) Viszont ez a kettes számú mini-fénykard eddig nem túl biztató. Biztos Yodától nyúlta le Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Marha jó lett az új Ahsoka modell, a szerkójában is több fantáziát látok, mint az eredetiben. Viszont ez a kettes számú mini-fénykard eddig nem túl biztató.Fénybicska. Érdekes lesz látni. Bár most ezen a képen nekem csak a ruhája tűnik újnak, maga Ahsoka kinézete ugyanolyan. Úgy értem nem néz ki idősebbnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Fénybicska. Érdekes lesz látni. Bár most ezen a képen nekem csak a ruhája tűnik újnak, maga Ahsoka kinézete ugyanolyan. Úgy értem nem néz ki idősebbnek. Spoiler: Ezen az összehasonlító képen jól látszanak a különbségek. Az új Ahsokának hosszabbak a lekkujai, de MELLesleg is szembetűnő a változás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.