Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Hozzászólás ideje: 2011. December 15. Nem értem mit paráztok folyton Maul-on Nem érünk rá akkor gyászolni miatta a TCW-t, ha már tudjuk, hogy valóban, fizikailag is feltámasztják? Ami nem fog megtörténni, mivel ennyire nem lehetnek ostobák, úgyhogy én nem aggódom. Bízom a készítőkben és kivárom mi lesz. Bár ezt még csak 600-szor beszéltük át... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Ebben a Maul -os dologban az a gáz, hogy kész van a modellje is. Minek modellezték le ha nem lesz benne? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Ebben a Maul -os dologban az a gáz, hogy kész van a modellje is. Minek modellezték le ha nem lesz benne? Jó, de addig kár ezen rágódni, amíg nem láttuk magát a részt. Addig abszolút fölösleges felhozni ezt a témát. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. (szerkesztve) Ebben a Maul -os dologban az a gáz, hogy kész van a modellje is. Minek modellezték le ha nem lesz benne? Miért Gui-Gon vagy Shmi feltámadtak? Amíg nem tudjuk, hogy milyen formában fog Maul szerepelni, addig felesleges rágódni rajta, ahogy Lok Durd is mondta. Várjuk ki, hogy mi sül ki belőle. Utána majd lehet temetni a sorozatot, de ne sirasd már el előre! Szerkesztve: 2011. December 16. - Werebazs Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Én is már csak várok és bízom bennük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. (szerkesztve) Jó, de addig kár ezen rágódni, amíg nem láttuk magát a részt. Addig abszolút fölösleges felhozni ezt a témát. Miért ne lehetne beszélni róla akár most? Nincs kikötve, hogy csak az epizódok előtt 24 órával lehet belefogni a beszélgetésbe ezekről a dolgokról. Miért Gui-Gon vagy Shmi feltámadtak? Amíg nem tudjuk, hogy milyen formában fog Maul szerepelni, addig felesleges rágódni rajta, ahogy Lok Durd is mondta. Várjuk ki, hogy mi sül ki belőle. Utána majd lehet temetni a sorozatot, de ne sirasd már el előre! Ne dramatizálj, nem temettem én semmit csak egyszerűen nem tetszik a dolog. Qui-Gon és Shmi feltűnése a Fiú műve volt, szóval az úgy teljesen jó. Itt nem hinném, hogy megint a Fiú veszi fel az egykori sith tanonc alakját... Szerkesztve: 2011. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Ne dramatizálj, nem temettem én semmit csak egyszerűen nem tetszik a dolog. Qui-Gon és Shmi feltűnése a Fiú műve volt, szóval az úgy teljesen jó volt. Itt nem hinném, hogy megint a Fiú veszi fel az egykori sith tanonc alakját... Szerintem nincs kizárva, sőt elég valószínűnek tartom, hogy a Mortis-szerű sztorival lesz kapcsolatban. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Miért ne lehetne beszélni róla akár most? Nincs kikötve, hogy csak az epizódok előtt 24 órával lehet belefogni a beszélgetésbe ezekről a dolgokról. Nem azt mondtam, hogy nem lehet, hanem hogy nem érdemes beszélni, róla, mivel már megvitattuk a dolgot és akkor is arra jutottunk, hogy kár spekulálni róla előzőleg, mert csak fölöslegesen felhúzzuk magunkat rajta. A felemlegetése meg újra kiváltana egy vitát, aminek ugyanez lesz a konklúziója, magyarul tök fölösleges. Filoni utalása egyértelmű reklámszöveg volt, csak az izgalmat akarja fokozni . Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Ne dramatizálj, nem temettem én semmit csak egyszerűen nem tetszik a dolog. Qui-Gon és Shmi feltűnése a Fiú műve volt, szóval az úgy teljesen jó. Itt nem hinném, hogy megint a Fiú veszi fel az egykori sith tanonc alakját... Qui-Gonban annyira nem vagyok biztos... Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 16. Hozzászólás ideje: 2011. December 16. (szerkesztve) Ne dramatizálj, nem temettem én semmit csak egyszerűen nem tetszik a dolog. Qui-Gon és Shmi feltűnése a Fiú műve volt, szóval az úgy teljesen jó. Itt nem hinném, hogy megint a Fiú veszi fel az egykori sith tanonc alakját... Jó a temetés erős túlzás volt, de akkor sem értem miért tartasz Maul-tól ennyire. Az mondjuk igaz, hogy aki pesszimistán áll hozzá, az kisebbet csalódik Qui-Gon-nal kapcsolatban a Mortis-os topikban válaszoltam. Szerkesztve: 2011. December 16. - Werebazs Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Újabb kommentár Filoni-tól. Válaszol Nass eltűnésére, Orphne-ra és Willow-ra http://www.starwars.com/watch/misadventures_commentary.html OFF 300. hozzászólás Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Újabb kommentár Filoni-tól. Válaszol Nass eltűnésére, Orphne-ra és Willow-ra http://www.starwars.com/watch/misadventures_commentary.html OFF 300. hozzászólás Whow, de rendes, imádom az ilyen videókat, még sok-sok ilyet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Ebben a Maul -os dologban az a gáz, hogy kész van a modellje is. Minek modellezték le ha nem lesz benne? Látomás, álom...stb. Pl kutatás közben a Korribanon betéved egy olyan barlangba, ahol halucinál valamit. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. (szerkesztve) Ezt kifejtenéd bővebben? Mert én pl. teljesen egyetértek ebben Werebazzsal. Lok, nyugi... én is egyetértek vele.... azon fogtam a fejem, hogy vannak, akik már előre gyászolják a sorozatot e miatt... cápaugrást emlegetnek illetve kijelentik, hogy többet nem fogják nézni a sorozatot, ha ezt tényleg meglépik a készítők... erre a fejfogás. Szerkesztve: 2011. December 17. - Darth Riddick Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Lok, nyugi... én is egetértek vele.... azon fogtam a fejem, hogy vannak, akik már előre gyászolják a sorozatot e miatt... cápaugrást emlegetnek illetve kijelentik, hogy többet nem fogják nézni a sorozatot, ha ezt tényleg meglépik a készítők... erre a fejfogás. Akkor bocsi. Csak az, hogy az ő írására reagálva írtad a fejfogást, elég félreérthetővé tette a dolgot. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Akkor bocsi. Csak az, hogy az ő írására reagálva írtad a fejfogást, elég félreérthetővé tette a dolgot. Igazad van, bocsi, hogy nem konkretizáltam! Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Tud valaki olyan oldalt ahonnan a4. évadot wedlbe le tudom tölteni? (lusta vagyok végignézni nem tudom mennyi oldalt) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Tud valaki olyan oldalt ahonnan a4. évadot wedlbe le tudom tölteni? (lusta vagyok végignézni nem tudom mennyi oldalt) Nincs ilyen oldal sajnos. Nézz vissza a topikban, bent vannak a WEB-DL linkek. Reméljük élnek még. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Nincs ilyen oldal sajnos. Nézz vissza a topikban, bent vannak a WEB-DL linkek. Reméljük élnek még. Kár, de azért köszi, na akkor elkezdem keresgélni Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Kár, de azért köszi, na akkor elkezdem keresgélni Szerintem érdemes a Google-ba beírni, hogy "The Clone Wars XY évad/epizód Web-DL" és legtöbb esetben kiadja hozzá a direkt linket. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Filestube-ot tudnám még ajánlani. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. (szerkesztve) Én ezt a formulát szoktam googlezni, Ody ajánlotta még valamikor az évad elején The Clone Wars S04E01 WEB-DL 720p Szerkesztve: 2011. December 17. - Werebazs Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Hozzászólás ideje: 2011. December 17. Én ezt a formulát szoktam googlezni, Ody ajánlotta még valamikor az évad elején The Clone Wars S04E01 WEB-DL 720p Igen, én is erre gondoltam. A Filestube-on általában fent szoktak lenni ezek az epizódok. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. December 18. Hozzászólás ideje: 2011. December 18. (szerkesztve) Köszi a segítséget! az XviD-2HD és az x264-2HD között mi a külömség? (már rájöttem) Szerkesztve: 2011. December 18. - misi920 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Egyik ismerősömtől kaptam egy ilyen TCW-s posztert karácsonyra, amin számos karakter megjelenik az első két évadból. http://www.ignite3sixty.com/product_images/c/568/FP2412-CLONE-WARS-compilation__26854_zoom.jpg Ekkor vettem észre, hogy az egyik taktikai droidot TF-1726-ként nevezik meg. (Azt, aki részt vett a Quell-i ütközetben a Jedi Crashben.) Az van ráírva, hogy "Printed in UK." És minden ilyen Angliában kiadott cucc canonnak számít, mint például a képregények, miegymás. Ezért beindította megy indítványt a Wookieepedián, hogy legyen ez a droid hivatalos neve, egyelőre még nem reagáltak. >.< Olyan fanon trollkodások vannak ott, te jó ég. -.-" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Az előzmények itt találhatóak: http://www.swsaga.hu/topic/584-a-the-clone-wars-animacios-sorozat-30/ Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Hozzászólás ideje: 2011. December 21. (szerkesztve) Szivárgott ki néhány spoiler arra vonatkozóan, hogy Darth Maul mégis hogyan és milyen formában fog visszatérni, ha gondoljátok megoszthatom veletek, de ha szerintetek jobb, ha majd a vetítésen szembesülünk ezekkel a dolgokkal, akkor visszatartom az információt. Rátok bízom. Szerkesztve: 2011. December 21. - KisKósa Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Engem természetesen érdekelne a dolog. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Hozzászólás ideje: 2011. December 21. (szerkesztve) Engem természetesen érdekelne a dolog. Rendben, de többszörös spoiler fül mögé rejtem, tehát mindenkinek megadom az esélyt a visszafordulásra, többször is, ha esetleg meggondolná magát. Biztos vagy benne, hogy tudni akarod? Elképesztően spoileres lesz a Brothers című epizódra nézve... Egészen biztos? Csak akkor kattints tovább, hogy ha tényleg így akarod... Ez az utolsó lehetőség, ha nem akarsz szembesülni idő előtt az igazsággal, még visszafordulhatsz... Felkészültél? A negyedik évad 21-dik epizódjában, a Brothersben kiderül, hogy a talizmánt, amit Talzin anya adott Savage Opressnek, hogy megtalálja a rég halottnak hitt testvérét, valójában Darth Maul vérébe áztattak, Talzin és Darth Maul legutóbbi találkozásuk alkalmával és arra szolgál, hogy a Sith Nagyúr általa visszanyerje a rég elveszett emlékeit. Ugyanis Savage Opress rátalál Darth Maulra a Lotho Minor bolygón, egy elhagyatott barlangban, ahol magányosan élte a száműzetése mindennapjait az elmúlt néhány évtizedben és szinte félig-meddig már bele is őrült. Mivel Obi-Wan Kenobi félbevágta őt a fénykardjával, ezért arra kényszerült, hogy a testének alsó részét hat, kibernetikus műlábbal helyettesítse. Az is kiderül, hogy Darth Maul már akkor sem tudott arról, hogy Savage Opress az ő testvére, mielőtt még elveszítette volna az emlékeit, ezért nem is ismerte őt fel, amikor bemutatkozott neki. Darth Maul persze nem veszítette el az összes emlékét, halovány foltokban még emlékezett erre-arra, például azt is tudta, hogy a lábait egy Jedi vágta le, de hogy ki is volt ő, arra már nem emlékszik. "Savage Opress: Your legs? Darth Maul: That scum took it. Savage Opress: The Jedi… You remember. I've brought a gift for you. Darth Maul: For me? Food? Savage Opress: No. Something to regain your memory." Savage Opress átadta neki a talizmánt és ekkor Darth Maul visszanyerte az elveszett emlékeinek darabkáit, de továbbra sem ismerte fel a testvérét. Darth Maul belement, hogy elutazik Savage Opresszel a Dathomirra, hogy további kezelésben részesüljön és hogy megtalálja a módját, hogy bosszút álljon Obi-Wan Kenobin. Ők ketten útnak indultak tehát a Dathomirra, ahol Talzin anya már várja őket... Szerkesztve: 2011. December 21. - KisKósa Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Rendben, de többszörös spoiler fül mögé rejtem, tehát mindenkinek megadom az esélyt a visszafordulásra, többször is, ha esetleg meggondolná magát. Biztos vagy benne, hogy tudni akarod? Elképesztően spoileres lesz a Brothers című epizódra nézve... Egészen biztos? Csak akkor kattints tovább, hogy ha tényleg így akarod... Ez az utolsó lehetőség, ha nem akarsz szembesülni idő előtt az igazsággal, még visszafordulhatsz... Felkészültél? A negyedik évad 20-dik epizódjában, a Brothersben kiderül, hogy a talizmánt, amit Talzin anya adott Savage Opressnek, hogy megtalálja a rég halottnak hitt testvérét, valójában Darth Maul vérébe áztattak, Talzin és Darth Maul legutóbbi találkozásuk alkalmával és arra szolgál, hogy a Sith Nagyúr általa visszanyerje a rég elveszett emlékeit. Ugyanis Savage Opress rátalál Darth Maulra a Lotho Minor bolygón, egy elhagyatott barlangban, ahol magányosan élte a száműzetése mindennapjait az elmúlt néhány évtizedben és szinte félig-meddig már bele is őrült. Mivel Obi-Wan Kenobi félbevágta őt a fénykardjával, ezért arra kényszerült, hogy a testének alsó részét hat, kibernetikus műlábbal helyettesítse. Az is kiderül, hogy Darth Maul már akkor sem tudott arról, hogy Savage Opress az ő testvére, mielőtt még elveszítette volna az emlékeit, ezért nem is ismerte őt fel, amikor bemutatkozott neki. Darth Maul persze nem veszítette el az összes emlékét, halovány foltokban még emlékezett erre-arra, például azt is tudta, hogy a lábait egy Jedi vágta le, de hogy ki is volt ő, arra már nem emlékszik. "Savage Opress: Your legs? Darth Maul: That scum took it. Savage Opress: The Jedi… You remember. I've brought a gift for you. Darth Maul: For me? Food? Savage Opress: No. Something to regain your memory." Savage Opress átadta neki a talizmánt és ekkor Darth Maul visszanyerte az elveszett emlékeinek darabkáit, de továbbra sem ismerte fel a testvérét. Darth Maul belement, hogy elutazik Savage Opresszel a Dathomirra, hogy további kezelésben részesüljön és hogy megtalálja a módját, hogy bosszút álljon Obi-Wan Kenobin. Ők ketten útnak indultak tehát a Dathomirra, ahol Talzin anya már várja őket... Hagyjad már Tutkó ez a hivatalos? Mert ha igen akkor itt olyan forradalmak lesznek Lucas ellen hogy ihaj. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.