Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Jó összefoglaló. Remélem a Halálőrség megdönti Satine kormányát. Nem úgy néz ki. Ez a The Box nagyon érdekesen néz ki. Vajon miről szólhat? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Ez a The Box nagyon érdekesen néz ki. Vajon miről szólhat? Esetleg egy Kocka-feldolgozás Star Wars köntösben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Esetleg egy Kocka-feldolgozás Star Wars köntösben? Én is mindjárt erre gondoltam... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Én is mindjárt erre gondoltam... Ráadásul teljesen új és eddig ismeretlen szereplőkkel. Merész húzás lenne, kíváncsi vagyok meg merik-e lépni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Ráadásul teljesen új és eddig ismeretlen szereplőkkel. Merész húzás lenne, kíváncsi vagyok meg merik-e lépni. Egyáltalán hogyan illeszkedne a háborúba a sztori? Meglátjuk ezt is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Egyáltalán hogyan illeszkedne a háborúba a sztori? Meglátjuk ezt is. Engem nem zavarna egy ilyen rész, amely teljesen elvonatkoztatna a háború eseményeitől. Talán lenne egy olyan alapsztori, hogy egyszer csak felkelnének X-en abban a dobozban és lenne köztük egy köztársasági és egy szeparatista is és össze kellene fogniuk annak érdekében, hogy élve kijussanak a dobozból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Engem nem zavarna egy ilyen rész, amely teljesen elvonatkoztatna a háború eseményeitől. Talán lenne egy olyan alapsztori, hogy egyszer csak felkelnének X-en abban a dobozban és lenne köztük egy köztársasági és egy szeparatista is és össze kellene fogniuk annak érdekében, hogy élve kijussanak a dobozból. Átvitt értelemben volt már ilyen a'la The Gungan General Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. (szerkesztve) Átvitt értelemben volt már ilyen a'la The Gungan General Igen, de ott olyan emberekkel játszották el ezt a történetet, akiknél tudtuk, hogy természetüknél fogva nem fognak megbékélni egymással. Azonban mi lenne, ha olyanokról lenne szó, akik a doboz fogságában és az általa gerjesztett klausztrofóbiában egymáshoz vágják sérelmeiket és a végén rájönnek, hogy tudnának ők békében élni egymás mellett, ha akarnak, illetve politikai nézetüktől eltekintve semmi sem gátolja meg, hogy barátok legyenek. A legtöbb TCW epizód szeret valamilyen mondanivalót tartalmazni, hát ha valami, ez jó üzenet lenne. Szerkesztve: 2011. December 23. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Igen, de ott olyan emberekkel játszották el ezt a történetet, akiknél tudtuk, hogy természetüknél fogva nem fognak megbékélni egymással. Azonban mi lenne, ha olyanokról lenne szók, akik a doboz fogságában és az általa gerjesztett klausztrofóbiában egymáshoz vágják sérelmeiket és a végén rájönnek, hogy tudnának ők békében élni egymás mellett, ha akarnak, illetve politikai nézetüktől eltekintve semmi sem gátolja meg, hogy barátok legyenek. A legtöbb TCW epizód szeret valamilyen mondanivalót tartalmazni, hát ha valami, ez jó üzenet lenne. Ez tetszik! Legyen ilyen. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Hozzászólás ideje: 2011. December 23. Ez tetszik! Legyen ilyen. Hát, sajnos ez nem rajtam múlik. De a sorozat készítői eddig nem igazán kanyarodtak el a háború eseményeitől, ha egy icipicit mégis, akkor is köze volt hozzá valamilyen szinten. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Hát trailer-t nem kaptunk karácsonyra, de megjött Filoni kommentárja az Umbara-arkhoz. Ez is valami Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Hozzászólás ideje: 2011. December 24. Egyáltalán hogyan illeszkedne a háborúba a sztori? Meglátjuk ezt is. Nem baj, ha nem illeszkedik a háborúba, mert The Clone Wars alatt ugyanúgy értünk egy időszakot is, mint magát a háborús vonatkozású eseményeket. Én is kíváncsian várom a részt! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Adtak ki hivatalos episode guide-okat a StarWars.com-on, a slide show kategóriában vannak mint Triviák. Nagyon érdekes dolgok derülnek ki ott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Adtak ki hivatalos episode guide-okat a StarWars.com-on, a slide show kategóriában vannak mint Triviák. Nagyon érdekes dolgok derülnek ki ott. ez nem guide, hanem plusz érdekesség. NorbiLordi hatásköre ezek átnézése. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. ez nem guide, hanem plusz érdekesség. NorbiLordi hatásköre ezek átnézése. Elkezdtem már nézegetni, de úgy semmi extrát nem írnak eddig. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Elkezdtem már nézegetni, de úgy semmi extrát nem írnak eddig. Én például azt sem tudtam, hogy volt már terv besalisk jedi szerepeltetéséről, a második évadban. Vannak ott izgalmas dolgok. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Én például azt sem tudtam, hogy volt már terv besalisk jedi szerepeltetéséről, a második évadban. Vannak ott izgalmas dolgok. Én csak a Gungan Attackig tudtam elolvasni őket a többinél nem nyitja meg a slideshowt se a Firefox se az Opera -.- Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Adtak ki hivatalos episode guide-okat a StarWars.com-on, a slide show kategóriában vannak mint Triviák. Nagyon érdekes dolgok derülnek ki ott. Azért meg kell vallani, jól eldugták Én csak a Gungan Attackig tudtam elolvasni őket a többinél nem nyitja meg a slideshowt se a Firefox se az Opera -.- Chrome Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. (szerkesztve) Én csak a Gungan Attackig tudtam elolvasni őket a többinél nem nyitja meg a slideshowt se a Firefox se az Opera -.- Azért meg kell vallani, jól eldugták Chrome Most valamiért nálam se működik, de eddig nem volt gond, és én Chrome-ot használok Szerintem egyébként ezek mostanában kerültek fel, mert a Kidnapped-hez és a Slaves of the Republic-hoz még nincs ilyen "Trivia" részleg Én azon szakadtam, amit Appo sisakjáról írtak a "The General" érdekességei közt, azaz, hogy Appáról, az Avatar: Az utolsó léghajlító repülő bivalyáról mintázták Vicc a viccben, hogy Appának is Dee Bradley Baker kölcsönözte a hangját. Szerkesztve: 2011. December 25. - Werebazs Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Én azon szakadtam, amit Appo sisakjáról írtak a "The General" érdekességei közt, azaz, hogy Appáról, az Avatar: Az utolsó léghajlító repülő bivalyáról mintázták Vicc a viccben, hogy Appának is Dee Bradley Baker kölcsönözte a hangját. :lol: :lol: Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. ez nem guide, hanem plusz érdekesség. NorbiLordi hatásköre ezek átnézése. Hát, a guide tulajdonképpen erről szól, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hát, a guide tulajdonképpen erről szól, nem? Guide eddig is volt. Ez csak egy bővítmény. Persze felőlem hívhatod guide -nak. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Hozzászólás ideje: 2011. December 25. Guide eddig is volt. Ez csak egy bővítmény. Persze felőlem hívhatod guide -nak. Amely a guide szerves része. Mert miből állt régen? Epizód képek, concept artok, kommentár, történetleírás és trivia. Részletekben ugyan, de végül megkaptuk. Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Hozzászólás ideje: 2011. December 26. Nem nagy hír, de : A Death Watch szolgálatában álló nő a Bo-Katan névre hallgat és elvileg hadnagyként fog szolgálni Vizsla alatt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Nem nagy hír, de : A Death Watch szolgálatában álló nő a Bo-Katan névre hallgat és elvileg hadnagyként fog szolgálni Vizsla alatt. És ugyanaz a nő fogja szinkronizálni, mint aki a 24 nyolcadik évadában Dana Walsh-t játszotta. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Hozzászólás ideje: 2011. December 27. http://www.youtube.com/watch?v=SAz_JRWPPSo Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Ez nagyon aranyos. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Hozzászólás ideje: 2011. December 27. Szerintem is jópofa. Maga James Arnold Taylor tette közzé a Facebookon. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Komoly 1 hét és újra TCW Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Hozzászólás ideje: 2011. December 28. Ez mókás videó Hoppáááééééé! Ma reggel felkapcsolom a televíziót és elkezdem sorba léptetni a csatornákat. Odaérek az rtl-re és mit látok? Igaz,hogy az első évad volt,de én annyira meglepődtem,hogy csak egy kicsi kellett volna és kiköpöm a kávémat De csak ezen a héten lesz,minden hétköznap reggel 8 körül....utána már nem..... És igen! Már csak egy hét és új rész :D Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.