Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is mindjárt erre gondoltam...

Ráadásul teljesen új és eddig ismeretlen szereplőkkel. Merész húzás lenne, kíváncsi vagyok meg merik-e lépni.

Hozzászólás ideje:

Egyáltalán hogyan illeszkedne a háborúba a sztori? Meglátjuk ezt is. :D

Engem nem zavarna egy ilyen rész, amely teljesen elvonatkoztatna a háború eseményeitől. Talán lenne egy olyan alapsztori, hogy egyszer csak felkelnének X-en abban a dobozban és lenne köztük egy köztársasági és egy szeparatista is és össze kellene fogniuk annak érdekében, hogy élve kijussanak a dobozból.

Hozzászólás ideje:

Engem nem zavarna egy ilyen rész, amely teljesen elvonatkoztatna a háború eseményeitől. Talán lenne egy olyan alapsztori, hogy egyszer csak felkelnének X-en abban a dobozban és lenne köztük egy köztársasági és egy szeparatista is és össze kellene fogniuk annak érdekében, hogy élve kijussanak a dobozból.

Átvitt értelemben volt már ilyen a'la The Gungan General :D

Hozzászólás ideje:

Átvitt értelemben volt már ilyen a'la The Gungan General :D

Igen, de ott olyan emberekkel játszották el ezt a történetet, akiknél tudtuk, hogy természetüknél fogva nem fognak megbékélni egymással. Azonban mi lenne, ha olyanokról lenne szó, akik a doboz fogságában és az általa gerjesztett klausztrofóbiában egymáshoz vágják sérelmeiket és a végén rájönnek, hogy tudnának ők békében élni egymás mellett, ha akarnak, illetve politikai nézetüktől eltekintve semmi sem gátolja meg, hogy barátok legyenek. A legtöbb TCW epizód szeret valamilyen mondanivalót tartalmazni, hát ha valami, ez jó üzenet lenne. :)

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Igen, de ott olyan emberekkel játszották el ezt a történetet, akiknél tudtuk, hogy természetüknél fogva nem fognak megbékélni egymással. Azonban mi lenne, ha olyanokról lenne szók, akik a doboz fogságában és az általa gerjesztett klausztrofóbiában egymáshoz vágják sérelmeiket és a végén rájönnek, hogy tudnának ők békében élni egymás mellett, ha akarnak, illetve politikai nézetüktől eltekintve semmi sem gátolja meg, hogy barátok legyenek. A legtöbb TCW epizód szeret valamilyen mondanivalót tartalmazni, hát ha valami, ez jó üzenet lenne. :)

Ez tetszik! Legyen ilyen. :)

Hozzászólás ideje:

Ez tetszik! Legyen ilyen. :)

Hát, sajnos ez nem rajtam múlik. :) De a sorozat készítői eddig nem igazán kanyarodtak el a háború eseményeitől, ha egy icipicit mégis, akkor is köze volt hozzá valamilyen szinten.

Hozzászólás ideje:

Egyáltalán hogyan illeszkedne a háborúba a sztori? Meglátjuk ezt is. :D

Nem baj, ha nem illeszkedik a háborúba, mert The Clone Wars alatt ugyanúgy értünk egy időszakot is, mint magát a háborús vonatkozású eseményeket.

Én is kíváncsian várom a részt!

Hozzászólás ideje:

Adtak ki hivatalos episode guide-okat a StarWars.com-on, a slide show kategóriában vannak mint Triviák. Nagyon érdekes dolgok derülnek ki ott.

Hozzászólás ideje:

ez nem guide, hanem plusz érdekesség. :) NorbiLordi hatásköre ezek átnézése.

Elkezdtem már nézegetni, de úgy semmi extrát nem írnak eddig. :)

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem már nézegetni, de úgy semmi extrát nem írnak eddig. :)

Én például azt sem tudtam, hogy volt már terv besalisk jedi szerepeltetéséről, a második évadban. :D

Vannak ott izgalmas dolgok.

Hozzászólás ideje:

Én például azt sem tudtam, hogy volt már terv besalisk jedi szerepeltetéséről, a második évadban. :D

Vannak ott izgalmas dolgok.

Én csak a Gungan Attackig tudtam elolvasni őket a többinél nem nyitja meg a slideshowt se a Firefox se az Opera -.-

Hozzászólás ideje:

Adtak ki hivatalos episode guide-okat a StarWars.com-on, a slide show kategóriában vannak mint Triviák. Nagyon érdekes dolgok derülnek ki ott.

Azért meg kell vallani, jól eldugták

Én csak a Gungan Attackig tudtam elolvasni őket a többinél nem nyitja meg a slideshowt se a Firefox se az Opera -.-

Chrome ;)

Hozzászólás ideje:

Azért meg kell vallani, jól eldugták

Chrome ;)

Most valamiért nálam se működik, de eddig nem volt gond, és én Chrome-ot használok :(

Szerintem egyébként ezek mostanában kerültek fel, mert a Kidnapped-hez és a Slaves of the Republic-hoz még nincs ilyen "Trivia" részleg :)

Én azon szakadtam, amit Appo sisakjáról írtak a "The General" érdekességei közt, azaz, hogy Appáról, az Avatar: Az utolsó léghajlító repülő bivalyáról mintázták :lol: Vicc a viccben, hogy Appának is Dee Bradley Baker kölcsönözte a hangját. :D

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Én azon szakadtam, amit Appo sisakjáról írtak a "The General" érdekességei közt, azaz, hogy Appáról, az Avatar: Az utolsó léghajlító repülő bivalyáról mintázták :lol: Vicc a viccben, hogy Appának is Dee Bradley Baker kölcsönözte a hangját. :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

Hozzászólás ideje:

ez nem guide, hanem plusz érdekesség. :) NorbiLordi hatásköre ezek átnézése.

Hát, a guide tulajdonképpen erről szól, nem?

Hozzászólás ideje:

Guide eddig is volt. Ez csak egy bővítmény. Persze felőlem hívhatod guide -nak. :D

Amely a guide szerves része. Mert miből állt régen? Epizód képek, concept artok, kommentár, történetleírás és trivia. Részletekben ugyan, de végül megkaptuk.

Hozzászólás ideje:

Nem nagy hír, de :

A Death Watch szolgálatában álló nő a Bo-Katan névre hallgat és elvileg hadnagyként fog szolgálni Vizsla alatt.

Hozzászólás ideje:

Nem nagy hír, de :

A Death Watch szolgálatában álló nő a Bo-Katan névre hallgat és elvileg hadnagyként fog szolgálni Vizsla alatt.

És ugyanaz a nő fogja szinkronizálni, mint aki a 24 nyolcadik évadában Dana Walsh-t játszotta.

Hozzászólás ideje:

Ez mókás videó :D

Hoppáááééééé! :D Ma reggel felkapcsolom a televíziót és elkezdem sorba léptetni a csatornákat. Odaérek az rtl-re és mit látok? :) Igaz,hogy az első évad volt,de én annyira meglepődtem,hogy csak egy kicsi kellett volna és kiköpöm a kávémat :lol: De csak ezen a héten lesz,minden hétköznap reggel 8 körül....utána már nem.....

És igen! Már csak egy hét és új rész :D :D :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.