Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Ezzel csak az a gond, hogy így néha kicsúszhatnak a készítők kezéből olyan "mesterművek" mint a Shadow Warrior, amely nálam magasan viszi a "Sorozat legrosszabb epizódja" díjat, vagy a lenti spoiler mögött említett eset (már ha nem magától Lucastól származik az ötlet) ami meg a "TCW leghülyébb ötlete" díjra lenne nagy esélyes Ilyenek a sorozatok. Mindegyikben van olyan ami kevésbé teszik a nézőknek. Szerintem ezen kár fennakadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Ezzel csak az a gond, hogy így néha kicsúszhatnak a készítők kezéből olyan "mesterművek" mint a Shadow Warrior, amely nálam magasan viszi a "Sorozat legrosszabb epizódja" díjat, vagy a lenti spoiler mögött említett eset (már ha nem magától Lucastól származik az ötlet) ami meg a "TCW leghülyébb ötlete" díjra lenne nagy esélyes Pedig az is Lucas ötlete volt, hogy legyen egy rész, amiben Jar Jar helyet cserél a gunganek főnökével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. (szerkesztve) Pedig az is Lucas ötlete volt, hogy legyen egy rész, amiben Jar Jar helyet cserél a gunganek főnökével Csak gondolom nem így képzelte a megvalósítást. Egyébként az alapötlet nem rossz csak az a mérhetetlen bugyutaság ami benne van, szerintem teljesen tönkre vágja az epizódot Ilyenek a sorozatok. Mindegyikben van olyan ami kevésbé teszik a nézőknek. Szerintem ezen kár fennakadni. De a legtöbb sorozatban az ilyen gikszerek már eltűnnek a 4. évadra. Mert ha az első évadban lett volna akkor aláírom OK (talán még a másodikban is), a készítők még csak bontogatják a szárnyaikat, nézegetik mi kell a népnek, de a negyedik évadra, egy ilyen Ubarás szál előtt bevállalni egy ilyet? Nem is értem mit gondoltak a készítők (vagy inkább mit szívtak) Szerkesztve: 2012. Január 12. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. De a legtöbb sorozatban az ilyen gikszerek már eltűnnek a 4. évadra. Mert ha az első évadban lett volna akkor aláírom OK (talán még a másodikban is), a készítők még csak bontogatják a szárnyaikat, nézegetik mi kell a népnek, de a negyedik évadra, egy ilyen Ubarás szál előtt bevállalni egy ilyet? Nem is értem mit gondoltak a készítők (vagy inkább mit szívtak) Neked nem tetszett. Nekem pl. bejött pont Jar Jar miatt. Sok sorozat a negyedik évadra teljesen ellaposodik... A többi egyéni ízlés kérdése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Neked nem tetszett. Nekem pl. bejött pont Jar Jar miatt. Sok sorozat a negyedik évadra teljesen ellaposodik... A többi egyéni ízlés kérdése. Akármilyen bugyuta rész is a Shadow Warrior, én szerettem, főleg azért, mert ha a története egy kicsit logikátlan is, az EPI. feeling nálam visz mindent. Csak szegény Tarpals... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Én azt szeretném hogy a TCW utolsó részének a vége az legyen hogy Anakin és Obi-Wan megkapják a parancsot hogy szabadítsák ki a kancellárt. Beszállnak az ETA2-be felerepülnek és jön a stáblista. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Én azt szeretném hogy a TCW utolsó részének a vége az legyen hogy Anakin és Obi-Wan megkapják a parancsot hogy szabadítsák ki a kancellárt. Beszállnak az ETA2-be felerepülnek és jön a stáblista. Ez jó ötlet. Bár a lentebb említett Tartakovsky-féle cw-ben szinte benne volt. Legalábbis a parancs és hogy a két Jedi elindul a hangárba. Felszállás nem volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ez jó ötlet. Bár a lentebb említett Tartakovsky-féle cw-ben szinte benne volt. Legalábbis a parancs és hogy a két Jedi elindul a hangárba. Felszállás nem volt. Azt elvileg már "felülírta" James Luceno "A gonosz útvesztője" c. regénye. Nem nagy kár, sőt... A TCW mozi ettől függetlenül zárulhatna az Ep3 elejével, csak mondjuk Ahsoka szemszögéből, mivel Anakinét és Obi-Wanét már ismerhetjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Azt elvileg már "felülírta" James Luceno "A gonosz útvesztője" c. regénye. Nem nagy kár, sőt... A TCW mozi ettől függetlenül zárulhatna az Ep3 elejével, csak mondjuk Ahsoka szemszögéből, mivel Anakinét és Obi-Wanét már ismerhetjük. Semmit nem írt rajta felül, hiszen nem volt mit felülírnia rajta, nem tudom, hogy ezt ti honnan veszitek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Semmit nem írt rajta felül, hiszen nem volt mit felülírnia rajta, nem tudom, hogy ezt ti honnan veszitek... A regény a CW rajzfilm végét nem írta felül? Dehogynem. Teljesen máshogy történt a coruscanti túszejtés, Anakin és Obi-Wan Ep3 előtti "akciója" és sok más apróság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. (szerkesztve) Azt elvileg már "felülírta" James Luceno "A gonosz útvesztője" c. regénye. Nem nagy kár, sőt... Olvastam és jó is volt, de ettől függetlenül akárhogy is kell rangsorolni, mivel a star wars audio-vizuális élménynek született, számomra egy mozgókép, mindig előrébb lesz egy könyvnél. Akármilyen is a sima CW beli Coruscanti csata és Palpi elrablása, nekem az előbb ugrik be, ha a történet ívére gondolok. Ez van, de megjegyzem én szerettem és szeretem is, nem feledem azon sw sivatagos időszakban mekkora csepp víz volt az a minisorozat a 2 és 3 közt tűkön ülőknek. Valóban feledteti a TCW egy kicsit, de ha belegondolok a TCW váltotta aprópénzre az SW-t és nem a CW. (De nyugi nincs bajom ezzel sem, szeretem, hisz itt vagyok, ne bántsatok! ) Szerkesztve: 2012. Január 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. (szerkesztve) A regény a CW rajzfilm végét nem írta felül? Dehogynem. Teljesen máshogy történt a coruscanti túszejtés, Anakin és Obi-Wan Ep3 előtti "akciója" és sok más apróság. Először is, azon kívül, hogy egymással párhuzamosan mutatták a coruscanti csatát és a nelvaani küldetést, a bevetés előtti eligazításon kívül (Amely esetén a coruscanti csata még kezdetét sem vette.) semmi nem utal arra, hogy ez a két esemény pontosan egy időben zajlik. Igen, Anakin megszerelte a karját a végén, de azok akár lehettek az utolsó finomítások is rajta, időközben simán beugorhatott a Cato Neimoidiára és a többi helyre. (Egyébként jelenleg ez a hivatalos canon álláspontja.) Ráadásul A Gonosz Útvesztője több pontban is figyelembe veszi a CW-t, megemlítik a Nelvaant, a coruscanti ütközetben szerepel két Jedi, akiket ugyan nem neveznek meg, de megemlíti, hogy az egyik egy ithori a másik egy talz, tiszta utalás Roron Corobbra és Foul Moudamára. A küzdelmekbe pedig simán bele lehet idézni a CW bizonyos jeleneteit, szerintem, bár elég régen olvastam. Ha a coruscanti csatát egy kicsit át is írta ugyan a könyv, nem jelentősen. Szerk.: Most olvastam utána, a Nelvaan a Tythe előtt történt... Szerk. 2.: De ezt inkább folytassuk az SW Könyvek topikban, már ha folytatjuk, mert OFF. Szerkesztve: 2012. Január 13. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Én azt szeretném hogy a TCW utolsó részének a vége az legyen hogy Anakin és Obi-Wan megkapják a parancsot hogy szabadítsák ki a kancellárt. Beszállnak az ETA2-be felerepülnek és jön a stáblista. Én meg nem szeretném. Nincs szükség harmadik EP3 előzményre. Semmit nem írt rajta felül, hiszen nem volt mit felülírnia rajta, nem tudom, hogy ezt ti honnan veszitek... Nálam bizony felülírta. Tartakowsky CW-jére régen cancelt nyomtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Nálam bizony felülírta. Tartakowsky CW-jére régen cancelt nyomtam. Nálad lehet, de a globális canon szempontjából ez lényegtelen. Van és kész. Max az utolsó három epizód az, ami némiképp módosult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. http://www.youtube.com/watch?v=EpVdZifm4GI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. http://www.youtube.com/watch?v=EpVdZifm4GI *.* Köszi De várom már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Köszi Kiskósa! Nagyon ígéretes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Én meg nem szeretném. Nincs szükség harmadik EP3 előzményre. Milyen harmadik? Hivatalosan még nem is volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Milyen harmadik? Hivatalosan még nem is volt! De, kettő is, az egyik a klasszikus Clone Warsban, a második pedig az előbb említett könyvben. De nem tudom, hogy te is azok közé tartozol-e, akik nem tartják hivatalosnak az EU-t, mert ha igen, akkor nem szóltam semmit, a ti szemszögetekből tényleg nincs ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Még szép, hogy nem tartom hivatalosnak. Ennyi erővel én is bármikor összehozok egy Coruscanti csata előzetest írásban. Attól, hogy SW környezet lengi be, a büdös életbe nem fog a filmekhez tartozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Még szép, hogy nem tartom hivatalosnak. Ennyi erővel én is bármikor összehozok egy Coruscanti csata előzetest írásban. Attól, hogy SW környezet lengi be, a büdös életbe nem fog a filmekhez tartozni. Ennyi erővel a TCW sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ennyi erővel a TCW sem. Ugye nem kezdjük előröl ezt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Ugye nem kezdjük előröl ezt? Be is fejeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szuper ez az új előzetes! Hajrá Lux. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 17. Hát persze, hogy egyértelműen Obi-wan temetésén vagyunk az előzetesben: Satine sír a teremben! Elsőre fel sem tűnt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=WVPXRgO9LBc Nézzétek a közepétől. Szerkesztve: 2012. Január 18. - Ágki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Köszi Ágki, érdekes videó az biztos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Köszi Ágki, érdekes videó az biztos! Az ám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Köszi Ágki Kár, hogy elég rossz a minősége, de jobb a semminél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 18. Úgy vélem, hogy legalább 5-6 fős fejvadász csapat verődik össze. Nagyon felcsigázott most ez a kis szösszenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.