Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Azért ez is valami. Mintha azt olvastam volna, hogy az új előzetes a következő pár napon belül kerül fel a netre. Remélem, a jó minőségű anyagra gondoltak. Egyébként a "&" jelet és az utána lévőket nem kell betenni, akkor megjeleníti. http://www.youtube.com/watch?v=ERMJ_EZ_uhE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. (szerkesztve) És végül egy "rossz" hír: A Cartoon Network a szokásos csendes-óceáni idő szerinti péntek estéről szombat reggel 9:30-ra tette át a sorozatot, ami azt jelenti, hogy mi helyi idő szerint szombat estétől tölthetjük le leghamarabb Ez valóban rossz hír. Szerettem, hogy két nap is volt rá (szombat-vasárnap), így zsúfolt hétvége esetén is volt esélyem a hátköznapok előtt látni. Ééééééés meg is jött az új trailer kamerás verziója Sajnos még a Comic Con trailer kamerás verziójánál is sz*rabb http://www.youtube.com/watch?v=ERMJ_EZ_uhE&feature=youtube Szerk: valami gáz van nem akar megjelenni sem a videó, sem a link. Nem tudom, hogy nálam van-e valami gond, itt a link fontos része: watch?v=ERMJ_EZ_uhE&feature=youtu.be Talán mert youtube, és nem youtu.be? Mert így ok már. Szerkesztve: 2012. Augusztus 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Úgy látom, hogy... ...Korkie is visszatér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. (szerkesztve) Köszi a kiigazítást, nem tudom, hogy csúszott szét, abban a linkben is így volt, amin keresztül megtaláltam és a böngészősávban is így volt benne Na de a lényeg: 0:49-nél látni, hogy végre legyártották az Eta-2-eket!!!! 1:15 körül Yoda mintha arról beszélne, hogy valaki arra készül, hogy elpusztítsa a Jedi templomot 1:19-nél Ahsoka-Ventress rematch-et látok? 1:50-nél jól látom, hogy vagy féltucat Jedi-t temetnek? 2:09-2:16 Republic Commando! ÉÉÉÉÉS Palpatine két fénykarddal vonul Maul-ék ellen!!!!! Szerkesztve: 2012. Augusztus 25. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. (szerkesztve) Idejét sem tudom már, mikor firkantottam ide valami használhatót, de nem volt sok időm rá, illetve nem volt TCW-epizód. Most viszont egy videót szeretnék megosztani a nagyérdeművel: Szerkesztve: 2012. Augusztus 25. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. (szerkesztve) Köszi Embo ez szuper volt A logó váltás végleges, vagy csak a Celebration miatt lett ilyen arany színű? Mert a második trailer végén is ilyen volt Egyrészt baromi jól néz ki, másrészt nagyon nem Star Wars-os, szóval nem tudom, hogy szeretném-e ha maradna... Más: George meglepetés látogatást tett a Celebration Clone Wars paneljén, és Filoni állításához híven úgy dícsérte a sorozatot, ahogy a legnagyobb rajongótól elvárható És egy extra spoiler dús összefoglaló a Filoni által összeválogatott klippekről Szerkesztve: 2012. Augusztus 25. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Akkor ez egy új kommandós lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Akkor ez egy új kommandós lesz. Igen, Gregornak hívják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Nem semmi, egyelőre nem találok szavakat, viszont azt megmondom hogy erős adrenalinpumpa ment át rajtam ahogy ezt néztem :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Engem meg az aggaszt, hogy nem jár át az az izgalom, ami ilyenkor szokott. Remélem majd az évad kezdésével visszatér a hangulatom hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Az új Detours sorozat nem az én világom, de a Clone Wars előzetes és a kommandós részlet nagyon baba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. (szerkesztve) Amúgy milyen érdekes volt hogy az a maszkos Sith figura (aki valószínűleg Ventress) a Coruscanti Gárda klónjaival került összetűzésbe. Szerkesztve: 2012. Augusztus 26. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. SW.com-ra közben felkerült egy újabb clip az új évadból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Enyhe Avatar-feeling befigyel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. (szerkesztve) Szuper hírek nagyrészt, bár az sajnos elég lesújtó, hogy szombat reggelre rakták át a sorozatot. Vártam, hogy az alcímet is közzéteszik most, de sajnos erre se került sor. Ráadásul még van egy hónap a startig. Az első részről nem olvastam el a spoilereket, és ez így is marad. Bár amint látom, sokaknak bejött. Jó volt látni a telt házat a bemutatón. KisKósa ne aggódj, majd ráhangolódsz később. A trailert tényleg jobb lenne tűrhető minőségben megnézni. Szerkesztve: 2012. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Enyhe Avatar-feeling befigyel Filoni elmondása szerint tisztelgés Jim bácsi filmje iránt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Filoni elmondása szerint tisztelgés Jim bácsi filmje iránt. A repülő állatokon kívül semmi Avatar nincs benne számomra, és teljesen belefeledkeztem ebbe a részletbe. Egyébként a TCW trailer értékelhetetlen szemét. Ezt kár volt feltenni a netre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. (szerkesztve) A negyedik perctől bele lehet nézni az epizódba. Már aki nem bír magával. Szerkesztve: 2012. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. (szerkesztve) Jó kérdést feszeget az alábbi videó. Szerkesztve: 2012. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Egyébként a TCW trailer értékelhetetlen szemét. Ezt kár volt feltenni a netre. Lehet azért mert én eddig csak kevés részletet láttam, de engem az itt átsejlő jelenetek is felcsigáztak. Persze nem ellenkeznék ha napokon belül kijönne egy olyan verzió, ahol nagyrészt nem csak sötétséget és villanó fényeket látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. (szerkesztve) Engem az bosszant, hogy a legjobb részeknél homályosul el. Gondolom azt se láttad, hogy Sidious két fénykarddal küzd Maul és Opress ellen. , és ezt én is csak olvastam. Szerkesztve: 2012. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 26. Erről lemaradtam, de elég érdekesen hangzik Azt hiszem ezt már inkább magában az epizódban fogom megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=wEAsK21uieE Majdnem tökéletes minőség Szerintem trailer ekkorát még nem ütött Szerkesztve: 2012. Augusztus 27. - zilllosarkany Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Kedvem mindenféleképpen van az 5.évadhoz,talán csak azt sajnálom,hogy átrakták más időpontba....Így legkésőbb hétfőn tudom majd megnézni,ami suliidőben... A trailer nagyon ütős lett,engem hihetetlenül felcsigázott És az a "Who Will Fall?"-os dolog nagyon jó ötlet volt,de Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Majdnem tökéletes minőség Szerintem trailer ekkorát még nem ütött Palpatine fodrásznál volt a két szezon között? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Palpatine fodrásznál volt a két szezon között? Yoda is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Yoda is. Nem is vettem észre eddig Úgy érzem durva évad lesz, legjobban Palpi érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Rendesen odab*szós lesz ez az évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Baz' meg! Hiba volt végül megnézni a trailert. Most hogyan bírom ki szeptember 29-ig? Az még több, mint egy hónap! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Hát a vége ütött a legjobban. Azért ez nem lesz semmi. Bár a droidos résztől előre félek már most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.