Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. A régi CW szerintem is gagyi, ha finoman fogalmazom meg a kritikám, de ez a véleményem nem csak a rajzok miatt van, ámbátor mert Tartakovsky munkásságától irtózom és pocséknak tartom a munkáit, de nagyban hozzájárulnak a túlzások, az értelmetlenség, az összeférhetetlensége mindennel, ami SW. Elment egy poénnak, mint a Droids vagy az Ewoks (bár ennél a kettőnél azért jobb, mert ez legalább poénnak jó volt, azok meg rossz viccek voltak; bár lehetséges, hogy a célközönségnek bejött), de semmi több. Remélem, hogy nem is fogják kapcsolatba hozni a két történetet, ami mondjuk elég nehéz is, mert még az EU-val is ellent mond, túlságosan is (vannak olyan képregények, amiket ilyen mértékű ellentmondás után leminősítettek). És erre enged következtetni Grivi köhögése. Mert ez nem csak egy köhintés, ugyanaz a kurutus röfögés, mint az ep3-ban. És mi másért köhögne? Nem hiszem, hogy a torkán akadt valami. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Hozzászólás ideje: 2008. Október 17. Megismétlem.Az új sorozat után a régi cw még nullát sem ér nálam.Tele volt pl túlzásokkal.Jedik emberfeletti erővel felruházva.Azért kellet akkoriban, hogy a várakozásokkall teli űrt kitöltse.Ma már okafogyott.Az új sokkal jobb kidolgozottabb.A régi a szemétdombra való.Legalábbis szerintem. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Frenkie: Köszönjük hogy megismételted!!! Szóval szerinted a régi Clone Wars a szemétdombra való? Hmmm....érdekes hozzáállás, bár ha azt nézem, hogy valakik időt és energiát öltek bele, dolgoztak rajta akár a nap 24 órájában....hogy is fogalmazzak finoman, te ingyen megnézted és ezekután lefitymálod egy csoport teljesítményét....nem is tudom....persze a szabad véleménnyilvánítás a demokrácia fontos eszköze. Azért én szemétre nem tenném...sőt, örülnék ha én is képes lennék házilag ilyen "szemét" előállítására. Lehet hogy sok embernek nem tetszik, inkonzisztens a történetfolyammal...mindettől függetlenül van két elvitathatalan értéke. Az egyik, hogy működőképessé tette a sagat a TV-ben és ezt bizonyította is egy Emmy díjjal....a másik pedig, hogy művészeti értékkel bír, mert tehetséges emberek felruházták vele. Szemétnek semmiképpen nem nevezném, mert azzal ledegradálnám sok ember fárasztó mindennapi munkáját. Mert hogy fárasztó volt megcsinálni, abban mindenki biztos lehet. Számomra sem egyenértékú az új sorozattal, de a kettőt nem is lehet egymással versenyeztetni, akkora technikai és szemléletbeli különbség van közöttük. De nem is kell összehasonlítsát végezni, hiszen a szórakoztatás a célja mindkét sorozatnak. Namost ha a régi Clone Wars nézése közben valaki nem szórakozott, hanem tényleges fájdalmat élt át, a haját tépte és maradandó károsodást szenvedett...annak az ellenérzéseit meg tudom érteni. Ellenkező esetben a sorozat inkább dícséretet érdemelne a rajongók részéről. Persze ezt senkinek nem akarom parancsba adni, pusztán jellem kérdése, mit miként értékelünk. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Tyűűű emberek, ez a rész nagyon ütött! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. (szerkesztve) Aranyos sorozat volt a GT-féle CW, nem nevezném gagyinak, mert a maga helyén lehet értékelni, viszont történetileg számomra max. EU-n kívül van helye No akkor lehet, hogy megnézem angolul, kicsit gyakorolni kell a hallás utáni értést, szerencsére az előző részekben is képes voltam ezt-azt kihallani Majd piszkosul fülelek Szerkesztve: 2008. Október 18. - MissKarrde Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Kolmilan, ha majd megnézted és elkezdted fordítani írj nekem légyszi MSNen. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. (szerkesztve) Itt ülök számtechen és nézem youtubeon! :) SZ: sajnos csak az első része volt fenn. Szerkesztve: 2008. Október 18. - kolmilan Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Én a Tartakovsky sorozaton nagyon jól szorkoztam, különösen a második évadon. Az új rész pedig már csurog lefelé Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Igazad van, Zééé, elvégre amikor megnéztem, akkor tetszett, arra, amire kitalálták, arra jó volt, így nincs jogalapom legagyizni. De... szeretném, ha elfelejtődne az új részek szempontjából a Tartakowsky féle történet. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Rapid linkek az aAF verzióhoz. Ezzel fogok dolgozni. http://rapidshare.com/files/155130835/sw-tcws01e4.part1.rar http://rapidshare.com/files/155131588/sw-tcws01e4.part2.rar Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Király vagy hogy belinkelted...KIRÁLY!!!!!!! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Rapid linkek az aAF verzióhoz. Ezzel fogok dolgozni.http://rapidshare.com/files/155130835/sw-tcws01e4.part1.rar http://rapidshare.com/files/155131588/sw-tcws01e4.part2.rar Köszi szépen! A Tartakowsky-féle Clone Wars-hoz annyit tennék hozzá, hogy bár igen rosszra számítottam, nagyon jól szórakoztam rajta. Az első szezon vége is jó lett, a második pedig főleg. Persze, hogy ellentmond egy csomó dolognak, de szerintem ezt nem kell komolyan venni. Ennek megfelelő a stílusa is. Ettől a sorozattól pedig el is várom, hogy szükség esetén ellentmondjon neki. Nyugodtan csinálják csak, ahogy ők gondolják, mert szemlátomást képesek igazi SW-érzést vinni a sztoriba, és ez felülír nálam mindent. Nagyon kíváncsi lennék például arra, ők hogyan képzelik el a főkancellár elrablását - nem bánnám, ha ez előkerülne az 5. szezonban. (Még úgy sem, hogy már láttam egyszer a CW-ben, aztán más verzióban olvastam A gonosz útvesztőjében is.) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Nagyon kíváncsi lennék például arra, ők hogyan képzelik el a főkancellár elrablását - nem bánnám, ha ez előkerülne az 5. szezonban. (Még úgy sem, hogy már láttam egyszer a CW-ben, aztán más verzióban olvastam A gonosz útvesztőjében is.) Gondolom, lesz a végén egy záró film, azzal a címmel, hogy: Star Wars: The Labyrinth Of Evil. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. És erre enged következtetni Grivi köhögése. Mert ez nem csak egy köhintés, ugyanaz a kurutus röfögés, mint az ep3-ban. És mi másért köhögne? Nem hiszem, hogy a torkán akadt valami. De akkor miért nem köhögött többet? Az EPIII -ban fél percenkén köhint egyet. Ezt magyarázd meg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. A negyedik részben Grivi egyáltlán nem köhög, ugyhogy mostmár majdnem biztos, hogy az a köhögés nem az a köhögés volt amit az ep.3-ban láttunk. Egyébként itt a Rookies új preview videója: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Iszonyat jó az előzetes. Már ennek a pár másodpercnem is remek hangulata van. Bomarr jó volt a Destroy Malevolence? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Bomarr jó volt a Destroy Malevolence? Remek volt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Remek volt! Remek! Már nagyon szeretném látni! Remélem hozza az elvárt szintet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. De akkor miért nem köhögött többet? Az EPIII -ban fél percenkén köhint egyet. Ezt magyarázd meg. Megmagyarázom, ha te megmagyarázod, hogy mi más okból köhöghet ugyanúgy, mint az ep3-ban. Normál élőlényként elsiklanék felette, de egyrészt Grievous nem normál élőlény, másrészt, a köhögés olyan sajátossága, mint Vadernek a szuszogása. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Megmagyarázom, ha te megmagyarázod, hogy mi más okból köhöghet ugyanúgy, mint az ep3-ban. Miért? Neked különleges köhögési mintáid vannak? Ő így köhög. De ezt eddig csak egyszer hallottuk tőle. A filmben meg rövid idő alatt sokszor. Főleg ha beszélnie kellett. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Na hazagyüttem, indítom a letöltést, kiírja 700 kB/s. Mondom azannya Még 5 perc és lent van. Imádom a 21. századot Ja és megvan a 146x200 centis The Clone Wars mozi plakátom. Csak hova tegyem ki? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Ja és megvan a 146x200 centis The Clone Wars mozi plakátom. Csak hova tegyem ki? Gyere ugorj át, felrakjuk a szobám falára. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Lehet, hogy egyre több ütést kap a páncélja, így egyre jobban köhög. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Miért? Neked különleges köhögési mintáid vannak? Ő így köhög. De ezt eddig csak egyszer hallottuk tőle. A filmben meg rövid idő alatt sokszor. Főleg ha beszélnie kellett. Csak hallomásból tűnik ugyanolyannak (szerintem a Skywalkersoundnak vannak mintái ). De mondom, főleg azért fontos dolog ez, mert ez Grivi sajátossága. Ha köhög, nem véletlen köhög. Közben meg remélem, hogy a róla szóló részt meg végigköhögi Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Oldie: Köszi, de megoldódott. Leszedtem az Egy új remény plakátját és a helyébe kiraktam. Amúgy is magasan veri már nálam a TCW az ANH-t. Megnézve a mostani részt eszembe jutott hova megy Grievous. A körzeti tüdőgondozóba felírni az asztma elleni gyógyszert, hogy ne köhögjön, mivel biztos megviselte ez a sok történés ami ebben a részben volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Zéé:Természetesen nem az alkotókat nézem le, csak a mostani cw-hez hasonlítottam.Ja igen és nem szemétre való, csak már nem jó.Olyan minha Watburgból átűlnél egy 7-es BMW-be. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Én valahogy úgy képzelem, Grievous köhögésére, pontosabban annak súlyosbodására kapunk magyarázatot a sorozatban. A 3. részben szerintem is EP3 stílusban köhögött, de most ugye egyáltalán nem... Viszont a róla szóló részben szerintem nemigen fog köhögni. Ott amolyan "fészkében megzavart veszedelmes hüllő" benyomást kelt bennem a részletek alapján, ehhez nem passzol, ha köhécsel. Az milyen jó, amikor hegesztik a maszkját... Jut eszembe: egy barátomnak meséltem a 2. rész idején, hogy Grievouson itt még nincs rajta a köpeny és nem köhög, erre biztos lesz valami magyarázat. Erre azt mondta, még nem fázott meg. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Ja és megvan a 146x200 centis The Clone Wars mozi plakátom. Csak hova tegyem ki? Ó, nekem van egy csomó helyem még a falon Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Oldie: Köszi, de megoldódott. Leszedtem az Egy új remény plakátját és a helyébe kiraktam. Amúgy is magasan veri már nálam a TCW az ANH-t. Ó, ez is jól mutatna nálam Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Hozzászólás ideje: 2008. Október 18. Én is kiraknék egyet a falra, csak a rózsaszínhez mennyire passzolna? Egész héten kint aludhatnék a folyósón....Lakótársaim nem nagy sw rajongók. Bár a figyelyodát már értik. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.