Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kár hogy több részt már nem fog látni az emberiség mert december 21-én meghalunk...

Ha a majáknak igazuk lenne, már hét hónapja megtörtént volna az "apokalipszis", hisz nem számolnak szökőévekkel ;)

De "mi kb 50 évvel le vagyunk maradva"-szokták mondani, így ami késik nem múlik. :lol:

Hozzászólás ideje:

Vajon kire vonatkozhat ez a cím?

Gregor -ra a klónra. Ő lesz ott a városban, csak éppen nem emlékezik semmire... Hogy került oda, ki ő, stb. Ő egy hajótörött csak úgy mint a D osztag tagjai.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Gregor -ra a klónra. Ő lesz ott a városban, csak éppen nem emlékezik semmire... Hogy került oda, ki ő, stb. Ő egy hajótörött csak úgy mint a D osztag tagjai.

Ő jött volna a másik hajóval amit találtak?

Hozzászólás ideje:

Nem hinném. az ott talált csontváz alapján az a hajó biztos sok éve ott van már. Lehet, hogy több évtizede.

Akkor hogyan került oda? :D

Hozzászólás ideje:

Egy újabb részlet a Clovis arc -ból, bár sajnos borzalmas minőség. :(

Nem akarok vészmadár lenni, de számomra ez arra enged következtetni, hogy előzni fogja a Maul szálat.

Hozzászólás ideje:

Ahogy nézem, ez még a Celebration VI-ról van, ott pedig már láthattunk részletet a Clovis-szálból, úgyhogy szerintem semmit nem jelent a sorrendeket illetően. Főleg, ha annyira az utolsó pillanatra hagyják az eldöntését, mint pl. az ifjoncos szálnál. :)

Hozzászólás ideje:

Nem is tudom... szerintem inkább jöjjön a Maul szál, úgyis kíváncsi vagyok rá. Meg legalább letudjuk, és nem kell Facebookon meg YouTubeon is azt olvasgatni a nagy "rajongóktól", akik azt hiszik hogy csak Maulról szól az évad, hogy hülye droidok, hülye ifjoncok, mikor jön már dettwaccs meg mól.

Hozzászólás ideje:

Kicsit le vagyok maradva... Valaki meg tudná mondani nekem, hogy elvileg akkor miként nézne ki az évad további sorrendje? :)

Hozzászólás ideje:

Ahogy nézem, ez még a Celebration VI-ról van, ott pedig már láthattunk részletet a Clovis-szálból, úgyhogy szerintem semmit nem jelent a sorrendeket illetően. Főleg, ha annyira az utolsó pillanatra hagyják az eldöntését, mint pl. az ifjoncos szálnál. :)

Pont az ifjonck miatt gondoltam. Jött 3 kép. Megdumáltuk, milyen sokára lesz, meg hogy tök jó, aztán hopp már ment is.

Remélem igazad lesz most nem így lesz.

Hozzászólás ideje:

Kicsit le vagyok maradva... Valaki meg tudná mondani nekem, hogy elvileg akkor miként nézne ki az évad további sorrendje? :)

Elvileg így fest a 2013-as év az 5. évadot illetően:

Elméletileg jelenleg így fest az évad hátralévő része:

12-13. rész - a droid szál befejezése

14-15-16. rész - Maul, Opress, Vizsla

17-18-19. rész - Clovis-szál

20-21-22. rész- Ahsoka vs. Ventress sztori

Hozzászólás ideje:

Értem, köszönöm ;)

Nagyon izgalmasnak ígérkezik mindhárom jövőbeni szál, bár én megmondom őszintén a legjobban talán az utolsót várom. Remélem valami nagy horderejű finálé fog abból a szálból kisülni :)

Hozzászólás ideje:

Pont az ifjonck miatt gondoltam. Jött 3 kép. Megdumáltuk, milyen sokára lesz, meg hogy tök jó, aztán hopp már ment is.

Remélem igazad lesz most nem így lesz.

Ez semmit nem jelent. :) Szerintem Ahsoka ás a Maul szál a két legnagyobb durranás. Egymás után biztos nem rakják. Kell közé ékelni valamit.

Hozzászólás ideje:

Az eddigiek alapján nem is kell aggódnunk :) Nagyon kitettek magukért ebben az évadban!!!

Hozzászólás ideje:

A Wookiee szerint Gregor mosogatóként dolgozik Pons Orában, a városban ahova Gasconék betértek :D Ez kicsit visszaemlékeztet Cut Lawquane-re, aki szintén nem katonáskodásból élt.

Hozzászólás ideje:

A Wookiee szerint Gregor mosogatóként dolgozik Pons Orában, a városban ahova Gasconék betértek :D Ez kicsit visszaemlékeztet Cut Lawquane-re, aki szintén nem katonáskodásból élt.

Az nem lenne rossz... én bírtam Lawquane-t, mondjuk én valami olyasmire emlékszem, hogy mintha Gregor amnéziás lett volna, vagy nem emlékezett volna a múltjára...

Hozzászólás ideje:

Akkor jól emlékeztem, de tényleg jók ezek a story-k a klónokról, mert csak színesítik a sorozatot :)

Hozzászólás ideje:

Hihetetlen, hogy már a 100. résznél tartunk. Még csak most kezdődött a sorozat... :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.