csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Kár hogy több részt már nem fog látni az emberiség mert december 21-én meghalunk... Ha a majáknak igazuk lenne, már hét hónapja megtörtént volna az "apokalipszis", hisz nem számolnak szökőévekkel De "mi kb 50 évvel le vagyunk maradva"-szokták mondani, így ami késik nem múlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Január 5 -én jön a Missing in Action. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Január 5 -én jön a Missing in Action. Vajon kire vonatkozhat ez a cím? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. (szerkesztve) Vajon kire vonatkozhat ez a cím? Gregor -ra a klónra. Ő lesz ott a városban, csak éppen nem emlékezik semmire... Hogy került oda, ki ő, stb. Ő egy hajótörött csak úgy mint a D osztag tagjai. Szerkesztve: 2012. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Gregor -ra a klónra. Ő lesz ott a városban, csak éppen nem emlékezik semmire... Hogy került oda, ki ő, stb. Ő egy hajótörött csak úgy mint a D osztag tagjai. Ő jött volna a másik hajóval amit találtak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Nem hinném. az ott talált csontváz alapján az a hajó biztos sok éve ott van már. Lehet, hogy több évtizede. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Nem hinném. az ott talált csontváz alapján az a hajó biztos sok éve ott van már. Lehet, hogy több évtizede. Akkor hogyan került oda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Jó kérdés, remélem megtudjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Végül is nem lesz Trivia a 11-es részhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 16. Végül is nem lesz Trivia a 11-es részhez? Tuti lesz. Végülis van rá idő... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 17. Egy újabb részlet a Clovis arc -ból, bár sajnos borzalmas minőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Egy újabb részlet a Clovis arc -ból, bár sajnos borzalmas minőség. Nem akarok vészmadár lenni, de számomra ez arra enged következtetni, hogy előzni fogja a Maul szálat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Ahogy nézem, ez még a Celebration VI-ról van, ott pedig már láthattunk részletet a Clovis-szálból, úgyhogy szerintem semmit nem jelent a sorrendeket illetően. Főleg, ha annyira az utolsó pillanatra hagyják az eldöntését, mint pl. az ifjoncos szálnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Én örülnék neki, ha előzné. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Nem is tudom... szerintem inkább jöjjön a Maul szál, úgyis kíváncsi vagyok rá. Meg legalább letudjuk, és nem kell Facebookon meg YouTubeon is azt olvasgatni a nagy "rajongóktól", akik azt hiszik hogy csak Maulról szól az évad, hogy hülye droidok, hülye ifjoncok, mikor jön már dettwaccs meg mól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Kicsit le vagyok maradva... Valaki meg tudná mondani nekem, hogy elvileg akkor miként nézne ki az évad további sorrendje? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Ahogy nézem, ez még a Celebration VI-ról van, ott pedig már láthattunk részletet a Clovis-szálból, úgyhogy szerintem semmit nem jelent a sorrendeket illetően. Főleg, ha annyira az utolsó pillanatra hagyják az eldöntését, mint pl. az ifjoncos szálnál. Pont az ifjonck miatt gondoltam. Jött 3 kép. Megdumáltuk, milyen sokára lesz, meg hogy tök jó, aztán hopp már ment is. Remélem igazad lesz most nem így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Kicsit le vagyok maradva... Valaki meg tudná mondani nekem, hogy elvileg akkor miként nézne ki az évad további sorrendje? Elvileg így fest a 2013-as év az 5. évadot illetően: Elméletileg jelenleg így fest az évad hátralévő része: 12-13. rész - a droid szál befejezése 14-15-16. rész - Maul, Opress, Vizsla 17-18-19. rész - Clovis-szál 20-21-22. rész- Ahsoka vs. Ventress sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Értem, köszönöm Nagyon izgalmasnak ígérkezik mindhárom jövőbeni szál, bár én megmondom őszintén a legjobban talán az utolsót várom. Remélem valami nagy horderejű finálé fog abból a szálból kisülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Pont az ifjonck miatt gondoltam. Jött 3 kép. Megdumáltuk, milyen sokára lesz, meg hogy tök jó, aztán hopp már ment is. Remélem igazad lesz most nem így lesz. Ez semmit nem jelent. Szerintem Ahsoka ás a Maul szál a két legnagyobb durranás. Egymás után biztos nem rakják. Kell közé ékelni valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Engem teljesen hidegen hagy milyen sorrendben lesznek, mivel minden tcw-részt élvezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 18. Az eddigiek alapján nem is kell aggódnunk Nagyon kitettek magukért ebben az évadban!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 19. A Wookiee szerint Gregor mosogatóként dolgozik Pons Orában, a városban ahova Gasconék betértek Ez kicsit visszaemlékeztet Cut Lawquane-re, aki szintén nem katonáskodásból élt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 19. Ez marha jó. B*sszus még olyan soká lesz.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 20. A Wookiee szerint Gregor mosogatóként dolgozik Pons Orában, a városban ahova Gasconék betértek Ez kicsit visszaemlékeztet Cut Lawquane-re, aki szintén nem katonáskodásból élt. Az nem lenne rossz... én bírtam Lawquane-t, mondjuk én valami olyasmire emlékszem, hogy mintha Gregor amnéziás lett volna, vagy nem emlékezett volna a múltjára... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Igen, elvesztette az emlékeit, én csak arra céloztam, hogy jó 3 évad után egy újabb klónt "civilben" látni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 21. Akkor jól emlékeztem, de tényleg jók ezek a story-k a klónokról, mert csak színesítik a sorozatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. (szerkesztve) Egy concept art a Point of no Return -ből. Január 5 -én pedig jön a 100 -ik epizód. Szerkesztve: 2012. December 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Hihetetlen, hogy már a 100. résznél tartunk. Még csak most kezdődött a sorozat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 23. Húú nagyon durva ez a csillagbázis, remélem jó nagy akció lesz abban a részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.