Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát talán jobban tették hogy nem négyelték fel a Clovis szálat, de hát ez tényleg szomorú, így már csak hat hét és MEGINT vége egy évadnak :angry:

Hozzászólás ideje:

Sajnos szomorú hírt kell közölnöm. Ez az évad csak 20 részes lesz, az utolsó rész pedig március 1 -én kerül adásba. :(

Van is valami indoklás, hogy miért, vagy egyszerűen csak így jártunk?

Hozzászólás ideje:

A Teletoon írja a havi körlevelében.

FEBRUARY 25 – MARCH 3

Star Wars: The Clone Wars (Season 5 Finale)

Airs Friday, March 1 at 8:30 p.m. ET/PT

In celebration of the Season 5 finale of Star Wars: The Clone Wars, TELETOON presents four back-to-back episodes of Star Wars: The Clone Wars on Friday, March 1 starting at 7 p.m. ET/PT and ending with the epic Season 5 finale at 8:30 p.m. ET/PT.

Season 5 Finale Episode: “The Wrong Jedi”

Hozzászólás ideje:

Ha 22 részes lenne, cliffhangerben maradna egy egyébként teljes egészében levetíteni kívánt szál.

Viszont így még epikusabb szerep hárul Ahsokára, amolyan 3. évad zárás deja vu lesz belőle :yeah: :yeah:

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

A nagyobb baj az, hogy nem tudjuk mikor fog folytatódni. :( Tuti, hogy bekavart a Disney vásárlás. És azért az is biztos, hogy minimum fél évet kell várni a folytatásra. Szeptember vége, október eleje. És még csak Január van!!!

Hozzászólás ideje:

Valamennyire várható volt, hogy igaz a korábbi pletyka, ha abból indulunk ki, hogy ez az évad csak quadrilógiákból épül fel. A Clovis-szál hülyén nézett volna ki lezáratlanul...

Sajnálom, hogy ennyivel kevesebb rész lesz (egy 23 részes évad nyerőbb lett volna), ráadásul így az eddigi 22-es cikklus is megtörik, ami szépen mutatott. Legalább az Ahsoka-szál lesz a finálé, ami talán utalhat arra, hogy nem kispályás történet vár ránk. :cool:

Hozzászólás ideje:

Hát ez nagy kár. De tavaly is márciusban lett vége és szeptemberben kezdődött az új évad. Szerintem idén sem lesz másképp.

Hozzászólás ideje:

Én is azt mondom, ha már bukik a 22 rész akkor miért nem felfelé. Senki nem haragudott volna 23-24 részért.

Akkor Clovis évadnyitó lesz, vagy felejtsük el?

Hozzászólás ideje:

Akkor Clovis évadnyitó lesz, vagy felejtsük el?

Nem hiszem, hogy felejteni kellene, hisz az évad trailerből tudjuk, hogy nagyjából kész van a szál (feltételezem, hisz viszonylag korán nem kevés jelenetet kaptunk belőle), és a TCW-s srácok nem arról híresek, hogy kidobnák ami egyszer már elkészítettek.

Hozzászólás ideje:

Üdv mindenki, megérkezett a Shades of Reason 720p WEB-DL verzió...

Köszi, már vártam! :yeah:

Remélem folytatódni fog a sorozat a Disney -s felvásárlás ellenére is. Nem lenne jó, ha félbemaradna Ahsoka szála.

Biztos nem fog, tekintve, hogy finálé lesz. Még mindig sajnálom, hogy csak 20 rész lesz, nem tudom, mi lehet a valós oka. Ennyire fontos lenne, hogy kizárólag 4 részes sztorikból épüljön fel az évad? 2 önálló, "töltelék' résszel szebben mutatna, így a 22-es ciklust is sértetlenül hagyták volna. A Disney-nek szerintem nem sok köze van a TCW-hez ezen a téren. Egy eddig sikeres rendszerben működő sorozat megbolygatásának nem sok értelme lenne részükről.

Hozzászólás ideje:

Biztos nem fog, tekintve, hogy finálé lesz. Még mindig sajnálom, hogy csak 20 rész lesz, nem tudom, mi lehet a valós oka. Ennyire fontos lenne, hogy kizárólag 4 részes sztorikból épüljön fel az évad? 2 önálló, "töltelék' résszel szebben mutatna, így a 22-es ciklust is sértetlenül hagyták volna. A Disney-nek szerintem nem sok köze van a TCW-hez ezen a téren. Egy eddig sikeres rendszerben működő sorozat megbolygatásának nem sok értelme lenne részükről.

Nekem az a véleményem, hogy a leadási sorrend folyamatos kavarása és egy(számunkra) rossz döntés áll a háttérben.

Először kivették Clovist az évad elejéről..

Aztán nem akarták berakni 10. rész környékére és utána sem mert onnantól tradícionálisan pörgős ütős a tempó.

Mandalore és Ahsoka közé sem akarták berakni.-bár ez nyilvánvaló.

Évadzárónak bizonyára gyengusz...(félbevégva méginkább).

24 részes évadhoz meg skótok voltak.

Én örültem volna, ha Maulék után megnézhettük volna és 21-24 részig düböröghetett volna a Hitchkock-i quadrológia.

Hozzászólás ideje:

A padawan szál kavart be, mert az elvileg nem volt benne az évadban. ;) Egyszerűen kicserélték a Clovis szállal.

Clovis nem három részes lett volna? Áhh hagyjuk is...Mi itt az alvégen csak tudomásul vehetjük és főleg nem illene nyavajognom pl.: nekem sem, mert az ifjú jedi szál első 3 képe már levett a lábamról és igen örültem mikor kiderült, hogy máris érkezik. Ha akkor azt mondják, hogy leadjuk ezt a 4-et most, Clovist meg jegeljük, de az évad csak 20 részes lesz, szerintem szó nélül belemegyek.

Próbálom úgy felfogni, hogy ez nem csak fiktív egyeszség volt. ;)

Hozzászólás ideje:

Most akkor ez az évad csak 20 részes lesz? A TFN riogatott vele, de elképzelni sem tudok ennél nagyobb kreténséget. Azért a sorozatoknál, főleg ami ennyire erős, szokták taratni az epizódszámot. Ha a Csillagkapunak másfél évtizeden keresztül sikerült, akkor sikerüljön már a Lucasfilmnek is. Irgum burgum.

szerk.: Ne is válaszoljatok, csak most olvastam vissza. Ekkora kreténséget...áááá. :(

Szerkesztve: - Zééé

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.