Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Nos elkövettem a bűnt, hogy miközben élőben ment a Hangout, láttam az előzetest, de hál'istennek nem nagyon lehet megítélni a rész minőségét belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. (szerkesztve) Milyen előzetes......ez itt? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ASuFjuEDp-M Szerkesztve: 2013. Február 6. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Na ez már valami Cato Neimoidia :yeah: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 6. Végre megjelennek az.. ETA 2-esek a kedvenceim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. (szerkesztve) friss epizódkép ezúttal: -ben! Szerkesztve: 2013. Február 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Köszi csoli, rakom is ki! Érdekes kép egyébként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Köszi csoli, rakom is ki! Érdekes kép egyébként. Jól választottál! Küzdöttem ám! A .comon nem lehet "jobbklikkből mentés másként-tel" elmenteni a képeket ahogy eddig... És valóban érdekes a kép. Nem tudm mi lehet rajta, de a teljes verzión, nem csaak a baljósan közelítő Anakin durva, hanem egy alak aki baloldalt lebeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. (szerkesztve) Star Wars: The Clone Wars Season 5 Finale Trailer - Gondolom, senki nem nézi meg rajtam kívül, de ez üt... :o http://www.youtube.com/watch?v=Jr8wuEZaYcI&feature Szerkesztve: 2013. Február 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Pedig istenemre de meg nézném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Pedig istenemre de meg nézném. OFF Erről az jutott eszembe, amikor Peruban, 1 héttel hamarabb kezdték adni a mozik az Ep3 végső trailerét és valaki felvette a telójával, kibírtam megnézés nélkül valahogy... ON Általában spoiler mentes vagyok mindenben, csak 1 trailert szoktam megnézni, de ezt azóta már kikockázva is megnéztem . Ez alapján, zseniális hónap elé nézünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Hiszek neked, mert nem igazán szoktál megszólalni TCW ügyben. Szóval ha mégis megtetted akkor tuti nagy hatással volt rád. Sky -nak mit üzensz? Szerezzen be szívgyógyszert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Hiszek neked, mert nem igazán szoktál megszólalni TCW ügyben. Szóval ha mégis megtetted akkor tuti nagy hatással volt rád. Sky -nak mit üzensz? Szerezzen be szívgyógyszert? Valóban nagyon-nagyon ritkán nyilvánulok meg TCW ügyben, hozzáteszem méltánytalanul, mert ez a sorozat tartja a legrosszabb időkben is legalább takaréklángon az SW-szeretetet nálam. Sky-nak? Ha én sokadik nézésre is lúdbőrzök egy trailer miatt, akkor Mágenheim doktor úr meg fog jelenni, nála! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. És így akkor Bomarrnak is meglesz a Hitchcock utalásos adagja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Hajjajj, most már nagyon felcsigázódtam, már csak Brodie trailer-véleménye és az eddigi spoilermentesség miatt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. És így akkor Bomarrnak is meglesz a Hitchcock utalásos adagja. Várom is ezerrel ezt a szálat. Nekem olyan ez a sztori-vonal, mint a többségnek a Maulos (és persze nem csak a várható utalások miatt) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Apropó Maulos. Remélem pótolod majd, mert azért iszonyat jó volt ám az is. Még Dzséjt is odavolt érte. Mit is ajánlottál a múltkor Hitchcocktól? Ami a legjobb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Nem semmi előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Nekem olyan ez a sztori-vonal, mint a többségnek a Maulos Ezzel nem vagy egyedül. Egyébként jó, hogy pont akkor jönnek az állítólagos jobbnál jobb epizód- és finálé trailerek, amikor spoilermentességet fogadtam. FB-on is csak 60-szor kellett átgörgetnem a sorozatosan megosztott videókat. De ha eddig kibírtam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Apropó Maulos. Remélem pótolod majd, mert azért iszonyat jó volt ám az is. Még Dzséjt is odavolt érte. Mit is ajánlottál a múltkor Hitchcocktól? Ami a legjobb? A héten mindenképp sor fog rá kerülni. OFF Hitchcock: Ez mondjuk elég nehéz kérdés, mert sok eltérő műfajú filmje van, amiket nehéz egymáshoz mérni. Ami nekem iszonyúan tetszik tőle az a Hátsóablak. A főhős egy törött lábú fickó és pont annyit mutat a kamera, amit ő is lát a világból: vagyis a szobáját, meg az ablakából nyiló kilátást. Szuper-unalmasan hangzik, tudom, de szerencsére ez egy teljesen pörgös, baromi ötletesen összerakott film (hiába régi, a vége mai szemmel is kifejezetten izgalmas). De ha nagyszabású filmre kiváncsi az ember tőle akkor ott az Észak-északnyugat ami egy kémfilm, de sok szempontból már a James Bondok előhirnöke. Azok közül pedig amikre a most jövő Clone Wars részek a cimükben konkrétan utalnak, szerintem a legjobb "Az ember aki túl sokat tudott". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Köszi, majd letöltöm ezt a féllábút. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 7. Jól néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Ha már eddig kibírtam spoiler nélkül, most már muszáj Egybe lenne jó megnézni az Ahsoka-szálat, de nem bírom ki, hogy 4 hétig várjak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Én is gondoltam erre Wilde, de az az igazság, hogy jobb lesz részenként megbeszélni az egészet és izgatottan várni, hogy mi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Esélytelen, hogy egyben összevárjam.. így is majd megöl a spoilermentesség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Ezek az elozetesek eszrevettetek mennyivel komolyabb minosegben vannak marmint nem kep hanem osszhatas szereny velemenyem az hogy Ahsoka szal a varva vart nagy durranas az 5 evadban itt mar nagyon komolyra vettek a rendezok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 8. Én is gondoltam erre Wilde, de az az igazság, hogy jobb lesz részenként megbeszélni az egészet és izgatottan várni, hogy mi lesz. Szerintem jobb lenne egybe megnézni, mert ez a heti 1es adag kikészít Tudom, hogy ez a kényelmesebb megoldás, de egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne nézzem meg, ezt a szálat vártam a legjobban, úgyhogy szerintem már holnap rá is kattanok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2013. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 9. (szerkesztve) Ncore-on megtalálható az e heti rész. Szerkesztve: 2013. Február 9. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 9. (szerkesztve) Akinek nincs ncore-ja, itt is le lehet tölteni a 17. részt - http://www.tinydl.com/1060700049-star-wars-the-clone-wars-s05e17-hdtv-xvid-afg.html#.URaABaXK7_A Hoppá! Közbe találtam 1080p-t is Nem csalás, nem ámítás már most le lehet tölteni full HD-ben az új részt!!! Most gyorsan leszedtem, megnéztem és tökéletes Lehet, hogy a kanadaiak voltak ilyen jótét lelkek, hogy idejekorán feltették, mert elvieleg már 5 órája fent van úgy tudom ott hamarabb adják le, mint az USA-ban... mindenesetre itt a link: http://www.torrentreactor.net/torrents/6245744/Star-Wars-The-Clone-Wars-S05E17-Sabotage-1080p-WEB-DL-DD5-1-H264 - innen lehet torrentel lekapni Szerkesztve: 2013. Február 9. - Wilde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 9. Köszi a linkeket, én várok addig amíg el nem készül a magyar felirat. Egyébként jó rész volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 9. Szerintem abszolút rendben volt. Nagyon hangulatos és az alapkoncepciója is nagyon érdekes Azért kicsit felvezető rész, az igazán nagy durranások majd várhatóan a továbbiakban fognak következni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.