LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Matt Lanter esküvője, méghozzá TCW stílusban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. De király! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Csak nekem tűnnek így első ránézésre egy kicsit elhízottnak a klón katonák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. És ott van Hardcase is, besz*rás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Csak nekem tűnnek így első ránézésre egy kicsit elhízottnak a klón katonák? Jó kis XXL-es jelmezek! Végre valaki gondol mindenkire! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 21. Jó kis XXL-es jelmezek! Végre valaki gondol mindenkire! Ezek saját gyártmányok, ne is álmodj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 24. Nem tudom volt e már itt ez a videó... szerintem nagyon jó összeállítás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Tényleg remekül összedobott videó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Nagyon szép videó! Bár annyi emlékezetes momentuma volt a sorozatnak, hogy egy fél órás videó se lenne elég egy átfogóbb tributenak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Nagyon szép tribute. Meg is volt a hatása. Eszembe jutott, mennyire hiányzik a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 25. Én ennek a hatására kezdtem el most újranézni a sorozatot, mert hirtelen kedvet kaptam hozzál. Olyan részeket láttam most, amiket már évek óta nem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 26. Én ma végeztem a sorozat újranézésével a záró quadrilóga négyesével. Még mindig epikus, ugyanakkor számos téren lezáratlan, kibontatlan és űrt hagyó befejezés. Bár továbbra is a sorozat legerősebb szálának tartom, nem ezzel kellett volna végződnie... A lentebbi videó viszont hangulatos összefoglalóra sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 27. Azt a mindenit! Ezt észrevettétek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Gyááá, elég komoly. Még egy jó hír: a Darth Maul-szálat egy egésszé összevágva fogják leadni a Celebrationön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Azt a mindenit! Ezt észrevettétek? Lehet, hogy volt már..bár újként hatott..A gungan generalban is volt Indy cucc, méghozzá a "térképtermes pálca".. Még egy jó hír: a Darth Maul-szálat egy egésszé összevágva fogják leadni a Celebrationön. Csak az ötödik évad részeit vágják össze. De miért is jó hír ez nekünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Azt a mindenit! Ezt észrevettétek? Én igen. Egyébként angolul tudóknak itt egy eléggé komplett lista a TCW-ben elkövetett kikacsintásokról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Ezt eddig nem vettem észre, nagyon ügyes. Ez a lista is nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Csak az ötödik évad részeit vágják össze. De miért is jó hír ez nekünk? Szerintem ez főként a résztvevőknek jó. Nagy vásznon nézhetik a szálat amolyan "mozifilmként". Egyébként állítólag speciális rendezői változat lesz. Ez nem tudom, mit takar azon túl, hogy nem kerül kivágásra a mustafari falleenek és Vizsla levágott feje... de remélem, felkerül a netre és hozzánk is eljut. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Meg azért is lehet jó, mert talán így kerül rá a BR-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Június 28. Azt a mindenit! Ezt észrevettétek? Olvasd el a rész topikját. Azonnal észrevettük. Anno 4 éve... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 1. Nem tudom, vot már-e ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=KE2SUG4as5Y Szerintem egész jó Kérlek, használd rendesen a "Mádia fájl beillesztése" gombot. Köszi! - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 2. Nem tudom, vot már-e ez a videó: youtube.com/watch?v=KE2SUG4as5Y Szerintem egész jó Szerintem meg nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 12. A CN vajon milyen elv alapján adhatja az epizódokat? Hétfőn volt az ötödik évad 17. része, kedden a 18., szerdán nem volt semmi, tegnap meg a 20. Amúgy nagy meglepetésemre egy májusi levelemre (melyben azt kérdeztem, hogy a Lawless és a Wrong Jedi mikor lesz magyarul) most válaszoltak, közben pedig már lement kétszer. Bár a szándék a fontos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 14. Szilágyi Tibor egy off-topic cikkben elejtett egy érdekes mondatot: "Én voltam Dooku gróf. Egy hihetetlenül jó színészt szinkronizáltam, de az az igazság, hogy az ilyen jellegű filmek távolabb állnak tőlem. Ezért úgy gondoltam, hogy két film elég volt vele, aztán csináltak egy sorozatot, ahol visszatért. Egy ideig azt is csináltam, de végül abbahagytam, mert nem nyerte el a tetszésemet.” Ez most érthető úgy, hogy Dooku tényleg szerepelt volna az ötödik évadban, s a kimaradt részeknek is elkészült a szinkronja? S ott már nem vállalta Dookut? Vagy azok már még újabb részek és azoknak is készül a szinkronja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Dooku egyértelműen benne lett volna a Clovis szálban, mert volt mindkét előzetesben olyan jelenete, amit nem láthattunk. Szerintem erre utalhat. Ha ez az, akkor kár, én imádtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Én is. Dooku gróf nálam csak Szilágyi Tiborral jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Nagyon nagy kár érte, de már az is kész csoda, hogy egy animációs sorozat kedvéért a szinkronhangok 90%-a visszatért a filmekből és továbbvitte a karakterét. De küszöbön van a változás szele ezen a téren. Először Molnár Ilona ment el, azt hiszem a terhességére hivatkozva. (Bár ezzel lehet, hogy nagyon nagy hülyeséget mondok, de azt hiszem ezért nem vállalta el.) Gruber Hugó továbbra is, becsületesen megszólaltatta Palpatine-t, de sajnos időközben távozott az élők sorából. Jómagam azon is csodálkozom, hogy Versényi László még mindig itt van nekünk és szinkronizálta nekünk szeretett Yoda mesterünket, pedig már ő is 82 éves. Az utóbbi részekben már az ő hangján is érezni, hogy lassan őt is utoléri a kor. Így nem csodálom, hogy végül Szilágyi Tibor is odébbáll. Sajnálom persze, mert ő is egyike a kedvenc szinkronszínészeimnek. De most, hogy a The Clone Wars véget ért és már csak alig néhány rész van hátra, már nem is igazán számít. Új korszak köszönt be a Rebelsszel és az új filmekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gunji Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Nagyon nagy kár érte, de már az is kész csoda, hogy egy animációs sorozat kedvéért a szinkronhangok 90%-a visszatért a filmekből és továbbvitte a karakterét. De küszöbön van a változás szele ezen a téren. Először Molnár Ilona ment el, azt hiszem a terhességére hivatkozva. (Bár ezzel lehet, hogy nagyon nagy hülyeséget mondok, de azt hiszem ezért nem vállalta el.) Gruber Hugó továbbra is, becsületesen megszólaltatta Palpatine-t, de sajnos időközben távozott az élők sorából. Jómagam azon is csodálkozom, hogy Versényi László még mindig itt van nekünk és szinkronizálta nekünk szeretett Yoda mesterünket, pedig már ő is 82 éves. Az utóbbi részekben már az ő hangján is érezni, hogy lassan őt is utoléri a kor. Így nem csodálom, hogy végül Szilágyi Tibor is odébbáll. Sajnálom persze, mert ő is egyike a kedvenc szinkronszínészeimnek. De most, hogy a The Clone Wars véget ért és már csak alig néhány rész van hátra, már nem is igazán számít. Új korszak köszönt be a Rebelsszel és az új filmekkel. Bocsánat, hogy javítlak, de nem Zsigmond Tamarára gondolsz (Padmé)? Molnár Ilona Ahsoka volt, s ő végig itt volt velünk. De amúgy egyetértek, nagyszerűek ezek az emberek, akiknek a hangján mi megismerjük a történeteket, minden dicséretet és tiszteletet megérdemelnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Bocsánat, hogy javítlak, de nem Zsigmond Tamarára gondolsz (Padmé)? Molnár Ilona Ahsoka volt, s ő végig itt volt velünk. De amúgy egyetértek, nagyszerűek ezek az emberek, akiknek a hangján mi megismerjük a történeteket, minden dicséretet és tiszteletet megérdemelnek. Szerintem is rá gondolt, bár meg kell hagyni, van valami észrevehető hasonlóság a hangtónusukban. Nem hiába olyan foglalkoztatottak. Aki eddig kitartott, azok mind-mind rászolgáltak arra, hogy szeressük őket. Nekem személy szerint Barbinek Péter volt az egyik kedvencem e téren, hogy ő nagy időközönként is szánt időt a hozzá tartozó karakterre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Július 15. Ez most érthető úgy, hogy Dooku tényleg szerepelt volna az ötödik évadban, s a kimaradt részeknek is elkészült a szinkronja? S ott már nem vállalta Dookut? Vagy azok már még újabb részek és azoknak is készül a szinkronja? Természetesen nem azt jelenti. Ez csak annyi, hogy Szilágyi már nem akarja a továbbiakban szinkronizálni ezt a karaktert. Nagyon nagy kár érte, de már az is kész csoda, hogy egy animációs sorozat kedvéért a szinkronhangok 90%-a visszatért a filmekből és továbbvitte a karakterét. Igen, mert szerződés köti őket a Lucasfilmmel asszem. Bár ezek mostanában járnak le mert tíz évre voltak kötve ha jól emlékszem. Szerintem a fentebb említett Szilágyi is ezért kezdett el pattogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.