Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 28. "Akkor ezen személyek nem tekinthetők sw-rajongónak."-Frenkie "Az, hogy ki tekinthető igazi Star Wars rajongónak nem igazán lehet meghatározni"-Revan Ki rajongó és ki nem?... Én ismerek olyan házaspárt, -közülük a hölgy az unokatestvérem, akitől a rajongásomat eredeztetem-, akiknek valódi festmény van a falán egy ep 6-os űrcsatajelenet és nem 2 ft-ot fizetett érte a művésznek mikor rendelte. Tele a hobbiszoba sw cuccal. Carrie Fisher által dedikált kép a polcon keretben, eredeti filmkocka a Baljós Árnyakból amerikából rendelt vhs díszdobozból meg ilyenek. És a 3. részt nem látták moziban, 2004 -óta 3 gyerek lett, vállalkozás, költözködés stb. A tcw-t messzire kerülik, netes fórumokra és egyéb programokra sem járnak, hivatkoznak időhiányra, gyerekekre, satöbbire, amit nem minden estetben értek meg, de ettől függetlenül egy percre sem kételkedem rajongói mivoltukban. Sokféle van belőlünk (is).. Nem akarlak megsérteni, de ők már nem rajongók. Elmentek a család, vállalkozás felé. A nincs idő csak kifogás. Megunták. Ennyi. Igen nekem van egy elképzelésem ki a rajongó. Aki a hivatalost nem fogadja az biztos nem, aki utálja a prequelt azt kitagadnám. De ez csak szerintem van. Ezen személyek véleménye abszolút nem érdekel(sőt idegesít), nem keresem a társaságukat, nem is érdejeknek. Mert nem lehetne velük érvekkel vitázni. Nyilván ők rajongóknak tartják magukat de ha egy ilyen ide betévedne elszabadulna a pokol. Lsd Flóribá. Ody jól írta máshol és egymás között beszélgethetnek. Az meg elég szomorú lenne hogy itteni tag nem fogadná el hogy hivatalos a TCW. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. (szerkesztve) Nem akarlak megsérteni, de ők már nem rajongók. Hogy is mondjam?! De...Azok. Szerkesztve: 2014. Április 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hogy is mondjam?! De...Azok. Téged megkísértett az Erő sötét oldala. Sajna nem azok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Szerintem meg ezt ne itt beszéljétek meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Szerintem meg ezt ne itt beszéljétek meg. Részemről ennyi volt. Innentől már csak dedós stílusban lehetne folytatni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Újabb négy Emmyre jelölték a sorozatot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. (szerkesztve) Újabb négy Emmyre jelölték a sorozatot! És egyet már egy hete meg is nyert, méghozzá "Outstanding Individual Achivement in Animation" Chris Voy-nak, a "To Catch a Jedi"-on végzett munkájáért! Erről, hogy a csudában nem hallottunk eddig? Szerkesztve: 2014. Május 1. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 1. (szerkesztve) Nem tudom, pedig nem piszlicsáré a hír. Örüljünk neki. És persze ő is ott van a Rebels csapatban. Szerkesztve: 2014. Május 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Ilyenkor mutatkozik meg, mennyit is ért a sorozat. Még a sírból is képes nyerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 2. (szerkesztve) Szerintem azért szomorú, hogy véget kellett érnie, ahhoz, hogy megkapja a szakma elismerését. Azt például a mai napig nem értem, hogy a Transfromers Prime hogy a *****ban kapott 2011-ben Emmy-t az áttörő CGI animációjáért, a TCW-t meg még csak nem is nevezték?! Szerkesztve: 2014. Május 2. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. kellene egy kis segitseg meg szeretnem nezni a 6 reszt de nem talalop a pirathe bay rol meg mar kaptam troyat es 2 napja irtom ma ujrahuztam a gepet is valaki tudja honnan lehet leszedni elore is kosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. NCore Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Na elolvastam a Darth Maul képregény első elérhető négy oldalát. Érdekes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Esetleg betennéd hol lehet elolvasni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. http://www.darkhorse.com/Comics/Previews/24-765?page=0 Az első négy oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Maxi köszönet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Ebből sok nem derül ki... Egyből belevágtak a lecsóba, Maul egy havas bolygón volt tárolva. Amik érdekesek itt azok a szeparatista droidok. Sidious ezek szerint átadta Mault Dooku -nak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Szerintem onnan folytatódik ahol abbamaradt. Mandalore-ról menekül éppen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 9. Szerintem ez más helyszín lesz, de majd kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 10. Érdekfeszítőnek tűnik, nagyon várom már a sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 18. Végül az első öt évadból rendezői változat került ki a netflixre, v maradtak a régiek? Ha igen, látott már valaki valamit belőlük? Sajnos a szokásos letöltőhelyeken - a hatodik évaddal ellentétben - nem elérhetőek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. (szerkesztve) Brent Friedman elhintett némi infót a 6-7-8. évados munkájáról... - A tervek szerint 8 évados lett volna a sorozat. - A 8. évad végéig bezárólag minden részt megírtak. - A leendő évadokban helyet kapott volna egy újabb király Yoda sztori. - Az Echo szál 1. részének címe "The Bad Batch" lett volna, "A legjobb védekezés a támadás" nyitóidézettel. - Az Echo szál 2. részének címe "A Distant Echo" lett volna, "A háborúkat nem szuper fegyverekkel nyerik, hanem szuper stratégiával." nyitóidézettel. - A szál a 7. évad nyitánya lett volna, melyben szerepet kapott volna Rex, aki vonakodva vezette volna a liberális gondolkodású Klónkommandó egy egységét. - A szál 4 részes lett volna, hasonló tónusú, mint az Umbara-arc. - Megismertük volna az Anaxes és a Skako Minor bolygókat. - Egy későbbi szálból fény derült volna rá, miként reagált Anakin Ahsoka Jedi Rendből való távozására. Szerkesztve: 2014. Május 20. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. De megnéztem volna ezeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. A Rebels-nek nagyon jól kell sikerülnie ahhoz, hogy mindezekért engem kárpótoljanak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. (szerkesztve) Ilyenkor mindig egy kicsit szomorú leszek...... aztán mérges. Szerkesztve: 2014. Május 20. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. (szerkesztve) Jól hangzanak.... Echo meg. Indiana! A Netflixre a rendezői változatok mentek ki! Szerkesztve: 2014. Május 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. (szerkesztve) - Egy későbbi szálból fény derült volna rá, miként reagált Anakin Ahsoka Jedi Rendből való távozására. Na én erre különösen kíváncsi lettem volna. Disney, Disney, Disney... Szerkesztve: 2014. Május 20. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Jól hangzanak.... Echo meg. Indiana! A Netflixre a rendezői változatok mentek ki! Na! És ti láttatok már belőle? Pl különösen érdekelne, h vajon rendezőiben benne van-e a Mortis-trilógiban Revan és Bane, meg hát máskor is voltak nyalánkságok, amik sajnos a vágóasztalon végezték. Na, de arról már tényleg nem beszél senki, hogy vajon a rendezői változatok számítanak canonnak, vagy az eredetileg sugárzottak. Mert el tudom képzelni, h most ezek a rendezőik omnibus-szerű funkciót látnak el. Awwww de jó lenne, ha ezeket az el nem mesélt TCW történeteket legalább képregény, v könyv formájában láthatnánk (milyen ütős kezdés lenne a Marveltől!). Mondjuk engem elsősorban a Cad Bane-Boba szál vonzott, mert a fejvadász sztorit nagyon nem zárták le, de sztem a Boba Fett film miatt esélytelen, h ezt megkapjuk. Ahsoka és Rex további sorsa is érdekelne, de abban szinte biztos vagyok, hogy előbb-utóbb megtudjuk, mi történt velük. Sajnos így nagyon a levegőben lóg a sorozat vége :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 20. Na! És ti láttatok már belőle? Pl különösen érdekelne, h vajon rendezőiben benne van-e a Mortis-trilógiban Revan és Bane, meg hát máskor is voltak nyalánkságok, amik sajnos a vágóasztalon végezték. Na, de arról már tényleg nem beszél senki, hogy vajon a rendezői változatok számítanak canonnak, vagy az eredetileg sugárzottak. Mert el tudom képzelni, h most ezek a rendezőik omnibus-szerű funkciót látnak el. Nekem megvannak eredeti BD -n az évadok, amikben ugye a rendezői változatok szerepelnek. De ne gondolj sokra... Igazából pár mondat többletek, esetleg egy hosszabb snitt. Ennyi a plusz. Természetesen nincs benne a Mortis trilógiában se Revan se Bane. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 21. (szerkesztve) A Darth Maul képregény első részének kritikája. Plusz, itt egy jó kis TCW összefoglaló: http://www.youtube.com/watch?v=dUmvHDdL5ig Szerkesztve: 2014. Május 21. - dalekterminator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.