Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 19. Lando jön! http://www.bostonherald.com/entertainment/movies/movie_news/2015/03/billy_dee_williams_to_make_star_wars_return Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. 77...bakter.... Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Érdekes pletyka/spekuláció a nyolcadik résszel (és kicsit a Rouge One-al) kapcsolatban, MSW szerint, szerintem több mint óvatosan kezelendő: "A team in the U.K. are soon heading to the U.S. to begin training Hayden Christensen for a Star Wars: Episode VIII appearance of some sort. I have a hard time thinking they would need Christensen to train for Star Wars if he’s simply a ghost. He is still physically fit. To me the rumor almost points towards some resurrection of Darth Vader story idea or something. It makes it all hard to imagine. It also seems to be very different from the anti-prequel marketing going on for Star Wars: The Force Awakens. I suppose Star Wars: The Force Awakens could be a confidence builder which could in turn allow them to bring back prequel era actors when appropriate to their story and not have too many older fans jump ship." http://makingstarwars.net/2015/09/two-rumors-about-darth-vader-in-future-star-wars-films/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Tulajdonképpen egy ilyen jelenésre én már az ep7-ben is örülnék. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Ez jó hír, hogy Hayden visszatér. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Mindenképp jó lenne, iszonyat plusz töltetet adna, plusz egyértelműsíthetné mindenkinek ,hogy itt 9 rész van, nem 3+6, vagy 3+3+3. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Szerintem is jó lenne, de szerintem semmi esély nincs rá. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 21. Szellemként simán vissza jöhet és a felújított kiadásnak köszönhetően egyértelműen vele kell. Így elképzelnék egy jelenetet Kyloval beszélne úgy mint Obi Lukkal ep6-ban. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Én még azt is el tudnám képzelni, hogy feltámad. Talán megtalálja az utat az Erő honából az élők világába. Lehet, hogy azok a maszkos Erő-lények állhatnak a háttérben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Kevesebb bénább ötletet tudnék elképzelni azon túl, hogy Darth Vader feltámad. Pláne, hogy a szelleme örök életű. Ezzel agyoncsapnák Anakin lényét. Megerőszakolnák az egész Sagát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Hát kábé... Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 22. (szerkesztve) Ellenben az tényleg jó lehetőség lenne. ha Kylo-t saját példaképe oktatná ki, hogy mennyire rossz úton jár. Vajon milyen irányba befolyásolná, hogy az, akinek az örökségét ápolja, egy általa jó eséllyel elérhetetlen szellemállapotból mondana ellent neki.. meginog, vagy csak még elvetemültebb lesz? Tényleg nehéz így kontextusba helyezni a dolgot, hogy a hetedik részt se láttuk, és az egész információ sem megerősített. Viszont az, hogy valami felébredt, ami egyszerre a sötét és világos is (már ha a filmben is így lesz az ominózus mondat), az lehet valami, ami tényleg Anakinhoz köthető, mint aki tényleg magában hordozta mindkét oldalt. Szerkesztve: 2015. Szeptember 22. - reaper Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Na neeee...az nagyon gagyi lenne.Felgyujtok minden SW cuccomat ha ilyet latok... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Azért fel ne gyújtsd. Inkább add nekem. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 23. Még a VII. részt se láttuk, tehát lehet Anakin azért tér vissza a VIII. részben, mert Lukenak vagy a további Jedi leszármazottaknak útmutatásra lesz szükségük. Innen már csak egy lépés, hogy Yoda is felbukkanjon szellemként. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 24. (szerkesztve) Én semmiképp sem tartom kihagyhatónak az erő szellemek valamelyikét az új trilógiában. Valamelyik/vagy mind kellene. A nagy történet részei: frappáns válaszok ők a sithek útjára. Szerkesztve: 2015. Szeptember 24. - csoli1138 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. A film címe? http://moviepilot.com/posts/2015/10/07/star-wars-episode-viii-title-revealed-3578154?lt_source=external,manual,manual,manual Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Rég olvastam bele az aktuális kamuhirekbe ugyhogy nekem teljesen új hogy már ott tartunk, hogy a kém le se irja, hogy értesülésem szerint vagy valami kitalált szori arról hogy miért gondolja hogy ez igaz. Egyszerüen csak ez lesz és kész... lol. Egyébként ilyenkor még nem szoktak címet adni a filmeknek (kivéve ha adaptáció mert akkor egyértelmű). Ilyenkor általában még csak munkacim van. De valszeg az se ez. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Vagy az is lehet, hogy egy könyv címe. Korábban is volt már arra példa, hogy összekeverték a könyvcímet a filmcímmel. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. Hozzászólás ideje: 2015. Október 8. (szerkesztve) Új szereplő Gugu Mbatha-Raw személyében a VIII. epizódban és újabb spoilerek. http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/10/08/gugu_mbatha-raw_star_wars_8_uj_szereplo_sci-fi_2017_csillagok_haboruja/ Szerkesztve: 2015. Október 8. - tomcsi80 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. JACOB TREMBLAY egy fiatal jedit alakít a.... IX. epizódban??? http://www.starwarsnewsnet.com/2015/10/rumor-jacob-tremblay-to-play-a-young-jedi-in-star-wars-episode-ix.html Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. JACOB TREMBLAY egy fiatal jedit alakít a.... IX. epizódban??? http://www.starwarsnewsnet.com/2015/10/rumor-jacob-tremblay-to-play-a-young-jedi-in-star-wars-episode-ix.html Kell az után pótlás ha a jedik valamit akarnak majd a jövőben. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Ne nyissunk topikot a IX. résznek is? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Hozzászólás ideje: 2015. Október 21. Ne nyissunk topikot a IX. résznek is? Hát pont ma az EP VII spoilers topicos teóriák olvasása alatt jutott eszembe hogy 2 év múlva jön Del Toro mint negatív karakter meg egy női karakter mint főszereplő és ez hogyan fog majd kapcsolódni. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Hozzászólás ideje: 2015. November 4. (szerkesztve) A film címe? http://moviepilot.com/posts/2015/10/07/star-wars-episode-viii-title-revealed-3578154?lt_source=external,manual,manual,manual Azt nem tudom eldönteni, hogy A sötét oldal parancsa vagy a A sötét oldal rendje magyarul? Különben mind a kettő tetszik, ütős film cím (lenne). Szerkesztve: 2015. November 4. - Rajmesz Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Ha ugyan lehetne bármire alapozni ezzel kapcsolatban, a kontextus a "rend" szót adná a fülembe, a Sötét Oldal nem biztos, hogy parancsokat osztogatna. Mellesleg a parancsra sok más egyenértékű szó van, a rendre már kevés, függetlenül attól, hogy pl. a klónok parancsait ordernek nevezték. Viszont nagy valószínűséggel egyáltalán nem ez a cím. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 5. Hozzászólás ideje: 2015. November 5. (szerkesztve) JACOB TREMBLAY egy fiatal jedit alakít a.... IX. epizódban??? http://www.starwarsnewsnet.com/2015/10/rumor-jacob-tremblay-to-play-a-young-jedi-in-star-wars-episode-ix.html Örülnék neki, ha lennének Jedik, méghozzá minél többen. Szerkesztve: 2015. November 5. - Darth Revan9 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 5. Hozzászólás ideje: 2015. November 5. Ha ugyan lehetne bármire alapozni ezzel kapcsolatban, a kontextus a "rend" szót adná a fülembe, Nekem is rögtön ez jutott eszembe. A rend szót megfelelőbbnek érzem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 9. (szerkesztve) Dupla J. bejelentette hogy "kész" a forgatókönyv. "The script for VIII is written. I'm sure rewrites are going to be endless, like they always are." Alakítgassák csak. Hadd legyen minél jobb. Szerkesztve: 2015. November 9. - Rog Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Hozzászólás ideje: 2015. November 24. Mark Hamill tweetje „Utoljára október 22-én borotválkoztam, miután befejeztem a The Flash december 8-án adásba kerülő részének forgatását – épp időben az Episode VIII-hoz!” Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.