Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Remélem a VIII-ban már lesznek Erőszellemek... és valami azt súgja, hogy ezúttal Luke sem fog lemaradni a plakátról... Zééé legnagyobb örömére. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. (szerkesztve) Remélem a VIII-ban már lesznek Erőszellemek... és valami azt súgja, hogy ezúttal Luke sem fog lemaradni a plakátról... Zééé legnagyobb örömére. Biztos, hogy nagy intrikák várhatóak. Azzal, hogy Luke nem vette át a kardot, sejtetni engedték, hogy nem kevés hezitálás működik benne. Ez mondjuk logikus is, hiszen a harc helyett az elvonulás mellett döntött. Azt hiszem, legalább úgy kell majd győzködnie Rey-nek, mint ahogy azt Luke is tette Yodáva. A kevés történeti elem közül annyit már tudhatunk, hogy Luke ki fogja képezni Rey-t, ahogy azt is sejthetjük, hogy Anakin kardja Rey-nél marad. Hogy Rey Luke közvetlen utóda -e, az valójában másodlagos. Nyilvánvaló, hogy a Jakkun nem véletlenül rejtették el. Tudjuk, hogy erőérzékeny, tudjuk, hogy valamilyen módon a története egy ponton találkozott Luke akadémiájának a sorsával. A karakter szempontjából az már mellékes lesz, hogy Ő Luke vér szerinti gyermeke, vagy csak az akadémia kevés túlélőinek az egyike. Én nem számítok több erőszellemre....vagy Anakint, vagy Obi Wan-t hozzák majd be a történetbe. Ewan McGregor nagyon populáris színész, az ő Obi Wan karakterábrázolása sokkal jobb megítélés alá esett, mint Hayden Christensen játéka. Ráadásul már az EPVII-ben hallhattuk Obi hangját. Ha fogadnom kéne, azt mondanám, hogy Obi Wan vissza fog térni, Hayden Christensen nem. De ez csak az én előzetes jóslatom. Ne feledjük, hogy az EPVII Luke hibájának az eredménye, ahogy az OT pedig Obi Wan hibájának az eredménye. Innentől egyértelmű (számomra), hogy Obi Wan erőszellemének lenne helye a folytatásban. Persze az is lehet, hogy Yoda teszi majd tiszteletét....minden lehet. Azt kizártnak tartom, hogy mindhárom erőszellemet együtt fogjuk látni, egyszerűen idétlenül festene. Szerkesztve: 2015. December 20. - Zééé Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. (szerkesztve) Szerintem sokkal jobban mutatott az, hogy Luke nem vette át a kardot, ami így Reynél maradt a film utolsó kockájáig. Biztosan nem véletlenül. Piszok kíváncsi vagyok, hogyan folytatják ezt a 8. epizódban. Szerkesztve: 2015. December 20. - MissKarrde Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Hozzászólás ideje: 2015. December 20. Szerepelni fog Han? Csak nem egy zuhanyzóban? Akkor megint csak Pamela álma volt az egész:) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Mindjárt indul a forgatás http://news.sky.com/story/1609957/star-wars-episode-viii-to-begin-london-filming Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Hozzászólás ideje: 2015. December 21. Szerintem csak jövőre, de végül is az is mindjárt van. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Most nézem: a Galaxis őrzöinek a második része és az ep.8 ugyanabban a hónapban lesz bemutatva. Nem vagyok benne biztos hogy ez jó ötlet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Szerintem ezt nem gondolták át eléggé. Biztos lesz változás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Szerintem a GotG-it el fogják tolni. Nem hiszem, hogy a Disney szembeküldené egymással a két megaprodukcióját. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hát igen; szegény Star Lord, kevés lesz ehhez! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hát igen; szegény Star Lord, kevés lesz ehhez! Star Lord előbb menne a moziba. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Crossover lesz, egyesítik a két galaxist. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Csak nehogy az Episode VIII csússzon. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Még az sem kizárt, bár én a Disney helyében így csinálnám: tavasszal Guardians of the Galaxy Vol. 2, az úgyis előbb elkészül. Nyáron Star Wars ep8, mert a Star Warsnak nyáron a helye. Ősszel Spider-Man, télen Thor: Ragnarok. És így minden évszakban leadhat valami menőt. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Dzséjt, nem lehetne az ep.VIII-at az első helyre tenni? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. (szerkesztve) A Guardianst eleve már egy hónappal előbbre hozták. Szerintem, ha megnézzük, melyik film tábora nagyobb, talán a kedves Didney visszateszi vagy még előrébb hozza a produkciót, nehogy már a SW-nak kelljen igazodnia. Szerkesztve: 2015. December 22. - Merr-Sonn Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Szerintem az EP8 az Új remény amerikai premierjének 40. évfordulóján, 2017. május 25-én fog kijönni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Vagy megint eltolják karira. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Hozzászólás ideje: 2015. December 22. Vagy megint eltolják karira. Azt már nem annyit nem tudok várni Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. J.J. Abrams sugallja nekünk, hogy egyszerűen muszáj lesz megnéznünk az EpVIII-at!! ABRAMS SAYS STAR WARS: EPISODE VIII SCRIPT IS SO GOOD HE WISHES HE WAS MAKING IT! http://makingstarwars.net/2015/12/abrams-says-star-wars-episode-viii-script-is-so-good-he-wishes-he-was-making-it/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Szerintem az EP8 az Új remény amerikai premierjének 40. évfordulóján, 2017. május 25-én fog kijönni. Jelenleg 2017. május 26. vagyon írva, de feltehetően a díszbemutató május 25-én lesz. És épp ezért is gondolom, hogy ha elpakolnak filmet, nem az ep8-at fogják. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. A próféta szóljon belőletek. Nehezemre esne elfogadni, ha a premier átkerülne félévvel későbbre. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Az imdb-én fenn vannak a szereplők már. De ott van Harrison Ford is. WTF??? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. (szerkesztve) Talán csak próbálják nem ellőni a halálát annak, aki még nem látta. Ne feledjük, a kínai mozik még nem vetítik a filmet. Szerkesztve: 2015. December 23. - Merr-Sonn Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Az imdb-én fenn vannak a szereplők már. De ott van Harrison Ford is. WTF??? Az imdb nem hivatalos. Bárki szerkesztheti. Minden olyan információ ami nem megjelent filmekhez kapcsolódik teljesen megbizhatatlan. Az hogy ki szerepel ott vagy ki nem annak semmi jelentősége nincs. Nyilván a Kennedy nyilatkozat miatt tette fel valaki. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Az igen, hogy már megy a visszaszámláló. (Jó, az én telefonomon már kb 2 hónapja megy. ) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Kíváncsi leszek, hogy az EpVIII idején véget ér e Kylo Ren kiképzése Snoke által? Mekkora lesz így az ereje? Bele se merek gondolni.. De várom a filmet... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Ez is jó kérdés, bár engem jobban foglalkoztat: - Kicsoda, micsoda Snoke? - Kicsoda, micsoda Rey? Remélem ezekre a 8. rész választ ad és nem húzzák az idegeinket a 9. részig vele! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Érdemes elolvasni ezzel kapcsolatba na cikket a főoldalon. Pont ezt taglalja Abrams. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. December 23. Hozzászólás ideje: 2015. December 23. (szerkesztve) Elolvastam. Köszi! Szuper! Akkor várhatóak a válaszok - Rey kapcsán legalábbis - a VIII. Epizódban! Helyes! Szerkesztve: 2015. December 23. - Darth Riddick Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.