M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. De jó ilyen hírekre ébredni! Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Ez a sisak dizájn számomra ismeretlen. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. (szerkesztve) Heavy Trooper, ilyen se volt még. Az egy párologtató a háttérben? Úgy látszik ezentúl minden SW filmben felgyújtanak egy falut. Szerkesztve: 2016. Április 7. - A pécsi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Pont azt álmodtam, hogy új anyagokat kapunk a Rogue One-ról, erre tessék. Remek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Donát, álmodj ilyen szépeket sokat és gyakran. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. (szerkesztve) Igaz csak egy képkocka, de elég badass-nek tűnik Szerkesztve: 2016. Április 7. - Nabopolasszar Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Na vajon lesz a teaserben... -Darth Vader (ha más nem a szuszogása, de szerintem pár másodperc bevágást is betesznek tőle) -űrcsata (a cím alapján az X-wingek akciózni fognak, de az ep.7 óta tudjuk hogy ez nem feltétlenül jelent űr ütközetet) -CGI lény (ha lesz is a filmben, lehet hogy még dolgoznak rajta... szerintem a teaserben nem lesz) -Mads Mikkelsen (jó lenne, de szerintem nem fog beférni) -poénos beszólás(ok) (tuti... pláne így a BvS után szerintem senki nem mer humortalan lenni) -Halálcsillag (adná magát, mert valahogy el kell magyarázni hogy ez az egész miről fog szólni... mégis arra tippelnék hogy nem lesz) -utalás, akár képileg is, bármire ami Rebels (szerintem kizárt) -nagyobb civilizált város (nem hinném) -olyan mondat ami közvetlenül utal az OT-re (talán) -robbanás (az igazán ütős SW trailerekben valami robban is) -John Williams zene (ezt a ziccert miért hagynák ki?) -legalább egy villanás valamilyen epikus csatából (ez hozná meg igazán a kedvet) Pár óra és kiderül Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Na vajon lesz a teaserben... -Darth Vader (ha más nem a szuszogása, de szerintem pár másodperc bevágást is betesznek tőle) -űrcsata (a cím alapján az X-wingek akciózni fognak, de az ep.7 óta tudjuk hogy ez nem feltétlenül jelent űr ütközetet) -CGI lény (ha lesz is a filmben, lehet hogy még dolgoznak rajta... szerintem a teaserben nem lesz) -Mads Mikkelsen (jó lenne, de szerintem nem fog beférni) -poénos beszólás(ok) (tuti... pláne így a BvS után szerintem senki nem mer humortalan lenni) -Halálcsillag (adná magát, mert valahogy el kell magyarázni hogy ez az egész miről fog szólni... mégis arra tippelnék hogy nem lesz) -utalás, akár képileg is, bármire ami Rebels (szerintem kizárt) -nagyobb civilizált város (nem hinném) -olyan mondat ami közvetlenül utal az OT-re (talán) -robbanás (az igazán ütős SW trailerekben valami robban is) -John Williams zene (ezt a ziccert miért hagynák ki?) -legalább egy villanás valamilyen epikus csatából (ez hozná meg igazán a kedvet) Pár óra és kiderül Kis mohó Szerintem mindez lesz ám, csak nem mindjárt holnap. Mondjuk azt nem szeretném hogy lesz 3 trailer, meg 8 tv szpot, a moziban meg nagy pofára esés, mert mindent megmutattak előre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. - Darth Vader: erre fogadni mernék. - Űrcsata: jó lenne néhány T-65-öst látni, de szerintem űrcsata ezúttal sem lesz. Én egy földi csata képére voksolok. - CGI lény: most még biztos nem lesz. - Mads Mikkelsen: szerintem lesz, elég ismert, hogy bedobják reklámarcnak. - Poénos beszólás: most nem lesz. Szerintem igazán szöveg sem lesz, mármint a filmből. - Halálcsillag: lesz. - Utalás a Rebelsre: abszolúte kizárt. Érzésem szerint még a filmben is legfeljebb minimálisan lesz, mint az ep7-ben. - Nagyváros: kétesélyes. Bár inkább kisebb bázisokra tippelek. - OT-re utaló mondat: lesz, és szerintem az ep4-ből lesz ide átvágva. - Robbanás: még jó, hogy lesz. - John Williams zene: lesz, de a korábbi részekből, egész pontosan, az ep4-ből. - Villanás epikus csatából: lesz, a már említett földi csatából. Válasz
Kiemelt hozzászólás Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Kiemelt hozzászólás Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hááát őőőő... Nem tudom, engem ez nem igazán győzött meg arról, hogy olyan marhára látni akarom. Mont Mothma, yavini bázis, oké... De mintha az egészet belengné valami gagyi "fan-film" hatás. Megjegyzem, ugyanezt éreztem az ep7 teaserénél is, szóval még véletlen sem vonok le ebből messzemenő következtetéseket, de az biztos, hogy első nekifutásra nem lelkesített be. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. (szerkesztve) Ma lett az a holnap Nekem a Dakota Johnson által játszott főszereplő csajról Katniss Everdeen jutott eszembe Szerkesztve: 2016. Április 7. - Yoda József Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Szó sem volt holnapról.... Dzséjt, hasonlóan érzek, de azért bennem elkezdett birizgálódni (tudom, hogy nincs ilyen szó) valami erőteljesen ennek hatására. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Szó sem volt holnapról.... "Trailer tomorrow!" Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. A beharangozó videó tegnapi volt, az a "holnap" mára vonatkozott Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Nálam is megvolt a fanfilm érzés -pláne a karatéző ürgénél-, de úgy hogy közben abszolúte felkeltette az érdeklődésem. Ez egy fanfilm amire nagyon kiváncsi vagyok Nálam abszolút várós! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. A beharangozó videó tegnapi volt, az a "holnap" mára vonatkozott Nekem éjjel 2-kor jött az értesítő a telómra. Nekem az ma van. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Nekem éjjel 2-kor jött az értesítő a telómra. Nekem az ma van. Ezért érdemes figyelembe venni az időzónákat. Ami Magyarországon csütörtök hajnali kettő az az USA-ban szerda este. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Ma lett az a holnap Nekem a Dakota Johnson által játszott főszereplő csajról Katniss Everdeen jutott eszembe Az nem Dakota Johnson Ez inkább teaser mint trailer ezért is a neve teaser trailer. És teaser ként sztem jó de látszik az igazán látványos dolgokból semmit se kaptunk. De a hangulata tetszik a filmnek azt mindenképpen meglehet állapítani. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Csak érdekességképpen... a Filmbuzi blogon már most jobban éltetik a kommentek a Rogue One-t, mint a TFA-t. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Megnézve másodjára még jobban tetszik. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Szerintem szuper... Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Megnézve másodjára még jobban tetszik. Én már 6-nál tartok Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Az nem Dakota Johnson Ez inkább teaser mint trailer ezért is a neve teaser trailer. És teaser ként sztem jó de látszik az igazán látványos dolgokból semmit se kaptunk. De a hangulata tetszik a filmnek azt mindenképpen meglehet állapítani. Felicity Jones... Ezt a kettőt mindig keverem pedig ég és föld! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Mon Mothmát ki játssza? Tök jó lenne, ha ugyanaz a nő, aki az ep3-ban is alakította. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. (szerkesztve) Hmmm... interesting. Csak nem az öreg Palpatine? A császári testőrség ugye evidens... de a csuklyás csak nem Palpi, ő nem nagyon térdelgetne senki és semmi előtt, valamint elég 'fiatalos' az alak mozgása. Szerkesztve: 2016. Április 7. - Darth Riddick Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Nekem ez nagyon tetszett, sokkal jobban megmozgatott ez, mint az EP7 első trailere anno. Jó lesz ez, én nem éreztem fan-film hatást. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Én igazából a fan filmet főleg azon értettem hogy sok a fan service, de megjegyzem az a fajta ami nekem teljesen tetszik. Minden egyes nézéssel egyre jobban várom Riddick: nagyon jó az a kép! Mikor először megláttam arra gondoltam hogy valaki -a sötét figura- Palpatinnal fog beszélni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Ja, így viszont egyetértek. Nem tudom, hogy Palpatine-nak örülnék-e. A Mon Mothma-casting nagyon jó volt, remélem ugyanaz a színésznő játssza, aki az ep3-as törölt jelenetekben is. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. Hozzászólás ideje: 2016. Április 7. (szerkesztve) Olyan hangulata van, ami ezidáig nem igazán volt jellemző Star Wars-ra. Bár a TFA sem tartalmazott 100%-ban megszokott SW hangulatot, csak túlnyomórészt, amit remekül elegyített egy újszerű érzéssel/hangulattal. Itt ezt az újszerű érzést/hangulatot még erőteljesebbnek érzem ... sok szempontból, de nem mondanám zavarónak. Sokkal inkább marhára érdekel a dolog és szeretném minél előbb látni. Úgy érzem - igen, ennyi alapján - hogy a Story filmek bőven rendben lesznek. Nem tudom, van egy ilyen érzésem. ----------------------------- A Sith-ek bosszújában Genevieve O'Reilly alakította Mon-t. A filmlistáján ugyan (még) nem szerepel a Rogue One... kérdés, hogy azért, mert nem ő alakítja, vagy mert még nem frissítették. Szerkesztve: 2016. Április 7. - Darth Riddick Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Darth Riddick,
Teaser trailer
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.