Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Heavy Trooper, ilyen se volt még. Az egy párologtató a háttérben? Úgy látszik ezentúl minden SW filmben felgyújtanak egy falut.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Na vajon lesz a teaserben...

-Darth Vader (ha más nem a szuszogása, de szerintem pár másodperc bevágást is betesznek tőle)

-űrcsata (a cím alapján az X-wingek akciózni fognak, de az ep.7 óta tudjuk hogy ez nem feltétlenül jelent űr ütközetet)

-CGI lény (ha lesz is a filmben, lehet hogy még dolgoznak rajta... szerintem a teaserben nem lesz)

-Mads Mikkelsen (jó lenne, de szerintem nem fog beférni)

-poénos beszólás(ok) (tuti... pláne így a BvS után szerintem senki nem mer humortalan lenni)

-Halálcsillag (adná magát, mert valahogy el kell magyarázni hogy ez az egész miről fog szólni... mégis arra tippelnék hogy nem lesz)

-utalás, akár képileg is, bármire ami Rebels (szerintem kizárt)

-nagyobb civilizált város (nem hinném)

-olyan mondat ami közvetlenül utal az OT-re (talán)

-robbanás (az igazán ütős SW trailerekben valami robban is)

-John Williams zene (ezt a ziccert miért hagynák ki?)

-legalább egy villanás valamilyen epikus csatából (ez hozná meg igazán a kedvet)

Pár óra és kiderül :)

Hozzászólás ideje:

Na vajon lesz a teaserben...

-Darth Vader (ha más nem a szuszogása, de szerintem pár másodperc bevágást is betesznek tőle)

-űrcsata (a cím alapján az X-wingek akciózni fognak, de az ep.7 óta tudjuk hogy ez nem feltétlenül jelent űr ütközetet)

-CGI lény (ha lesz is a filmben, lehet hogy még dolgoznak rajta... szerintem a teaserben nem lesz)

-Mads Mikkelsen (jó lenne, de szerintem nem fog beférni)

-poénos beszólás(ok) (tuti... pláne így a BvS után szerintem senki nem mer humortalan lenni)

-Halálcsillag (adná magát, mert valahogy el kell magyarázni hogy ez az egész miről fog szólni... mégis arra tippelnék hogy nem lesz)

-utalás, akár képileg is, bármire ami Rebels (szerintem kizárt)

-nagyobb civilizált város (nem hinném)

-olyan mondat ami közvetlenül utal az OT-re (talán)

-robbanás (az igazán ütős SW trailerekben valami robban is)

-John Williams zene (ezt a ziccert miért hagynák ki?)

-legalább egy villanás valamilyen epikus csatából (ez hozná meg igazán a kedvet)

Pár óra és kiderül :)

Kis mohó :D Szerintem mindez lesz ám, csak nem mindjárt holnap. Mondjuk azt nem szeretném hogy lesz 3 trailer, meg 8 tv szpot, a moziban meg nagy pofára esés, mert mindent megmutattak előre.

Hozzászólás ideje:

- Darth Vader: erre fogadni mernék.

- Űrcsata: jó lenne néhány T-65-öst látni, de szerintem űrcsata ezúttal sem lesz. Én egy földi csata képére voksolok.

- CGI lény: most még biztos nem lesz.

- Mads Mikkelsen: szerintem lesz, elég ismert, hogy bedobják reklámarcnak.

- Poénos beszólás: most nem lesz. Szerintem igazán szöveg sem lesz, mármint a filmből.

- Halálcsillag: lesz.

- Utalás a Rebelsre: abszolúte kizárt. Érzésem szerint még a filmben is legfeljebb minimálisan lesz, mint az ep7-ben.

- Nagyváros: kétesélyes. Bár inkább kisebb bázisokra tippelek.

- OT-re utaló mondat: lesz, és szerintem az ep4-ből lesz ide átvágva.

- Robbanás: még jó, hogy lesz. :)

- John Williams zene: lesz, de a korábbi részekből, egész pontosan, az ep4-ből.

- Villanás epikus csatából: lesz, a már említett földi csatából.

Hozzászólás ideje:

Hááát őőőő... Nem tudom, engem ez nem igazán győzött meg arról, hogy olyan marhára látni akarom. Mont Mothma, yavini bázis, oké... De mintha az egészet belengné valami gagyi "fan-film" hatás. Megjegyzem, ugyanezt éreztem az ep7 teaserénél is, szóval még véletlen sem vonok le ebből messzemenő következtetéseket, de az biztos, hogy első nekifutásra nem lelkesített be.

Hozzászólás ideje:

Ma lett az a holnap :P

Nekem a Dakota Johnson által játszott főszereplő csajról Katniss Everdeen jutott eszembe :D

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Ma lett az a holnap :P

Nekem a Dakota Johnson által játszott főszereplő csajról Katniss Everdeen jutott eszembe :D

Az nem Dakota Johnson

Ez inkább teaser mint trailer ezért is a neve teaser trailer. És teaser ként sztem jó de látszik az igazán látványos dolgokból semmit se kaptunk. De a hangulata tetszik a filmnek azt mindenképpen meglehet állapítani.

Hozzászólás ideje:

Az nem Dakota Johnson

Ez inkább teaser mint trailer ezért is a neve teaser trailer. És teaser ként sztem jó de látszik az igazán látványos dolgokból semmit se kaptunk. De a hangulata tetszik a filmnek azt mindenképpen meglehet állapítani.

Felicity Jones... Ezt a kettőt mindig keverem :facepalm: pedig ég és föld!

Hozzászólás ideje:

Hmmm... interesting.

Csak nem az öreg Palpatine? A császári testőrség ugye evidens... de a csuklyás csak nem Palpi, ő nem nagyon térdelgetne senki és semmi előtt, valamint elég 'fiatalos' az alak mozgása.

SWRO_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Én igazából a fan filmet főleg azon értettem hogy sok a fan service, de megjegyzem az a fajta ami nekem teljesen tetszik. Minden egyes nézéssel egyre jobban várom :D

Riddick: nagyon jó az a kép! Mikor először megláttam arra gondoltam hogy valaki -a sötét figura- Palpatinnal fog beszélni.

Hozzászólás ideje:

Ja, így viszont egyetértek. :)

Nem tudom, hogy Palpatine-nak örülnék-e. A Mon Mothma-casting nagyon jó volt, remélem ugyanaz a színésznő játssza, aki az ep3-as törölt jelenetekben is.

Hozzászólás ideje:

Olyan hangulata van, ami ezidáig nem igazán volt jellemző Star Wars-ra. Bár a TFA sem tartalmazott 100%-ban megszokott SW hangulatot, csak túlnyomórészt, amit remekül elegyített egy újszerű érzéssel/hangulattal. Itt ezt az újszerű érzést/hangulatot még erőteljesebbnek érzem ... sok szempontból, de nem mondanám zavarónak. Sokkal inkább marhára érdekel a dolog és szeretném minél előbb látni. Úgy érzem - igen, ennyi alapján - hogy a Story filmek bőven rendben lesznek. Nem tudom, van egy ilyen érzésem. :)

-----------------------------

A Sith-ek bosszújában Genevieve O'Reilly alakította Mon-t. A filmlistáján ugyan (még) nem szerepel a Rogue One... kérdés, hogy azért, mert nem ő alakítja, vagy mert még nem frissítették.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.