Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát most na. :D

Spoiler

Szerintem logikus, hogy Ahsoka itt tűnik fel:

1. Filoni rendezte és írta a részt

2. a 4. részben nem szerepelt

Továbbá, aki látta a 3. részt, tudja miről van szó.

Spoiler

Továbbá aki várja Ahsokát, az ne várja a 4. részre, mint pl. Wolffe.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Whill írta:

Még nem láttam, de a leírásotok alapján nagyon várom :D

Vicces, hogy mindig azt írjátok, hogy ez az eddigi legjobb rész, de aztán mindig beigazolódik :D

Számomra nem a legjobb rész. Viszont a résszel együtt ki kell jelentenem, hogy a sorozat az egyik legjobb dolog, ami valaha a star wars-szal történt! 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Yoda József írta:

Akik egy hete kiszivárogtatták a mai epizód címét, azok most azt állítják, hogy a következő epizód 57 perces lesz!

kitten GIF

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Pildi írta:

Remek! Itt a szokásos péntek délutáni lelkesítő :yeah:

Nálam is ugyanez van. Este hazaérek a munkából, azonnal töltöm le az új részt meg a feliratot, megnézem ezt a topicot és @Bomarr menetrendszerinti lelkesítő hozzászólása nagyon ráhangol pozitívan az új részre.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Akik egy hete kiszivárogtatták a mai epizód címét, azok most azt állítják, hogy a következő epizód 57 perces lesz!

Ha netto 50 perc lenne, már az is óriási volna!

Az end credits képek pedig:

Spoiler

1201.jpg

1202.jpg

1203.jpg

1204.jpg

1205.jpg

1206.jpg

1207.jpg

1208.jpg

1209.jpg

1210.jpg

1211.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Egy újabb szereplő fog visszatérni: A Rebel Force Radio mai adásában, 1:16:45 -től James Arnold Taylor azt mondta, hogy Sam Witwerrel meglátogatták a 2. évad forgatását

Spoiler

és éppen akkor forgattak egy jelenetet, ahol szerepelt Ming-Na Wen és Gina Carano. :hmm:

Az epizód hamarosan elérhető lesz YT -on - pontosabban hajnali kettőkor :D - szóval majd reggel lecsekkolom, hogy igaz-e.

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Yoda József írta:

Nos, tévedtem, ugyanis ez a második részben benne volt :D 

Bakker és kajak. Engem is megtévesztettél Yoda mestert.:D

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Yoda József írta:

Nos, tévedtem, ugyanis ez a második részben benne volt :D 

És tényleg. :lol:

Na akkor tényleg gőzünk sincs az évad második feléről. Annyit tudunk, hogy

Spoiler

Ahsoka felfog tűnni az 5. epizódban

de ennyi. Az utolsó 3 részben se tudjuk mi történik.

Spoiler

Boba jönni fog még, vagy látjuk még a Greef-Cara duót, esetleg Bo még visszatér, vagy ezek mind ilyen 1 epizódos szerepek voltak? Mi lesz az évad végén? :D

Hozzászólás ideje:

Tulajdonképpen az utolsó három részben, minden a sorozat keretein belül elképzelhető lehetőség szóba jöhet.

Hozzászólás ideje:

Filoni-nak köszönhetjük eredetileg Mos Eisley és az űrkocsma visszatérését is a sorozatban. Annak idején az is nagy sokk volt. :D

A következő résznek tényleg úgy megyünk neki, hogy BÁRMI megtörténhet. Az biztos, hogy nagyon komoly rész lesz. :)

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Van valamilyen kánon infó arról, hogy ez idő tájt mit csinál Luke? 

Hát ha jól tudom kutatja a Jedi Rend után hátramaradt ereklyéket és tudást. A tanítványkk képzését csak később kezdi el.

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Van valamilyen kánon infó arról, hogy ez idő tájt mit csinál Luke? 

Annyit tudni, hogy az Endori csata után elkezdett jedi ereklyéket kutatni szerte a galaxisban. Bent 10 éves korában kezdte el tanítani. Szóval Luke még javában barangolja a Galaxist keresztül-kasul még egy olyan 5-6 évig. Képbe kerülését maximum csak úgy tudnám elképzelni, ha

Spoiler

Ahsoka megemlíti a nevét

de még azt se tudjuk, hogy ezek ketten találkoztak e a Polgárháború után.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megnéztem, eddig nálunk a TV sorozatok történetében a The Wrong Jedi című TCW ötös évad záró epizódhoz írtunk a legtöbbet, szám szerint 293 hozzászólást. Nagyon kíváncsi leszek vajon a pénteki Mando rész meg tudja-e dönteni majd ezt? Elég nagy a hype, ha ez még itt a fórumon talán annyira nem is érződik. Azt hiszem mondani se kell, hogy eddig ez a sorozatban a legjobban várt epizód!

Spoiler

Bár szerintem biztos sokan csalódásként fogják megérni Ahsokát a színésznő és a jól megszokott hangjának "eltűnése" miatt. Pedig csak akkor fog ütni a rész ha el tudjuk hinni, hogy az a nő akit látunk, tényleg Ahsoka. 

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Megnéztem, eddig nálunk a TV sorozatok történetében a The Wrong Jedi című TCW ötös évad záró epizódhoz írtunk a legtöbbet, szám szerint 293 hozzászólást. Nagyon kíváncsi leszek vajon a pénteki Mando rész meg tudja-e dönteni majd ezt? Elég nagy a hype, ha ez még itt a fórumon talán annyira nem is érződik. Azt hiszem mondani se kell, hogy eddig ez a sorozatban a legjobban várt epizód!

Spoileres tartalom megtekintése

Spoiler

Bennen is van egy ilyen félélem, de azt is tudjuk, hogy Dave Filoni mennyire a szívén viseli a karaktert, és ez a tudat megnyugtat. Ha ő elégedett volt a Rosario Dawsonnal (és miért ne lett volna elégedett, nem hiszem, hogy ráerőszakolták volna a színésznőt), akkor szerintem mi se fogunk csalódni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 perccel korábban, Yoda József írta:
  Spoileres tartalom megtekintése

Én is ebben bízom! Biztos nem fog kiadni olyan művet a kezei közül (ő rendezi), ami ne lenne hű a korábbi művekhez.

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nehéz megmondani, hogy megfogja -e dönteni. A Chapter 1 -hez írtuk eddig a legtöbbet, 244 -et. Szerintem az csoda lesz, ha már elérjük a 200-at. :)

A részt amúgy már nagyon várom. Úgy érzem, hogy úgy mint Bryce, úgy Filoni is felülfogja majd múlni a tavalyi önmagát. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.