Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A pretoriánus sisak vizora ezúttal a mandalori "T" - t formázza, de kapott még egy függőleges takarást. Úgyhogy ezek az őrök elég vakegerek lehetnének out universe.. :)

Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

A pretoriánus sisak vizora ezúttal a mandalori "T" - t formázza, de kapott még egy függőleges takarást. Úgyhogy ezek az őrök elég vakegerek lehetnének out universe.. :)

Még mindig többet láthatnak, mint a praetorianus elit őrség tagjai, akiknek semmilyen vizorjuk sincs. :lol:

a81368fe-dfc1-44da-974e-bd126fb2e8b3.jpg

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Dzséjt írta:

Még mindig többet láthatnak, mint a praetorianus elit őrség tagjai, akiknek semmilyen vizorjuk sincs. :lol:

a81368fe-dfc1-44da-974e-bd126fb2e8b3.jpg

Ezért jár a pont! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával ezelőtt, Yoda József írta:

35 perces lesz az utolsó rész stáblista nélkül (a szivárogtató szerint, aki a korábbi részek játékidejét is pontosan megjósolta)

Sok üresjárat nem lesz benne, viszont lehet azt is jelenti, hogy ez csak egy átvezető rész lesz a harmadik évadba egy nagy cliffhangerrel. 

Hozzászólás ideje:
39 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Sok üresjárat nem lesz benne, viszont lehet azt is jelenti, hogy ez csak egy átvezető rész lesz a harmadik évadba egy nagy cliffhangerrel. 

A harmadik évadba így a végén már ne vezessen át semmi. :P De szerintem is inkább az Ahsokához fog kötődni a vége, ahogy a második évad is a The Book of Boba Fett-be kapcsolódott be.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Az is lehet, de mindenképp keveslem a játékidőt. Persze amíg nem láttuk, nem tudhatjuk mennyire lesz szűk az idő. Eddig mind a két évadzáró negyven percen túl volt.

Pont most néztem újra az első évad 3. részét, 39 perc stáblistaval, és annyi minden történt benne hogy ihaj. Szerintem lesz idő mindenre. Csak legyen jó. :clap2:

Hozzászólás ideje:
47 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Naná, szerintem mindenki. Az évad erősségét jelzi, hogy igazából nem tudom mi várható. :D 

@Yoda József ez most akkor stáblistával van?

Igen, ez azzal van, de "nemzetközi stáblista" nélkül (ott vannak a szinkronhangok felsorolva a különböző nyelvekhez)

Egyébként az én forrásom is ő :D

Hozzászólás ideje:

Erre a részre már én se találok szavakat! Elképesztően jó volt, ahogy Ody is mondta akár sorozatzárásnak is. Moziban kellett volna nézni.

Hozzászólás ideje:

Jaj de nagyon várom, hogy este nézhessem! Éreztem, hogy fantasztikus lesz! Az előző epizód után nem is lehetne más. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.